O tak góry! Wycieczki sprawiają mi wielką frajdę i przynoszą dużo satysfakcji. Chociaż nie jestem specjalnie doświadczoną tyrystką
Poza tym muzyka, bez której żyć nie potrafię. Dostarcza mi energii i chęci do życia. Wiem jak to brzmi, ale naprawdę, be tego nie potrafię funkcjonować. Brak odtwarzacza bardzo mi doskwiera. można też powiedzieć, że żyję od koncertu do koncertu .
Dalej... Teatr. Można też powiedzieć, że żyję od spektaklu do spektaklu. To się nigdy nie nudzi. Są takie przedstawienia które można oglądać w nieskończoność.
Książki. Czytam, kiedy tylko się da. Szczególnie w wakacje nadrabiam zaległości z całego roku
Spacery, w ogóle kocham przyrodę.
Jazda na rowerze...ahh ten wiatr we włosach
Psy. Nie potrafię przejść obojętnie obok żadnego. Szczególnie jeśli jest sam. W zasadzie fascynuje mnie wszystko co się rusza, pod warunkiem, że nie jest robakiem...
Od około roku pasjonuje się fotografią ... Uwielbiam podróżować, szczególnie ciekawią mnie tereny z dużą ilością zabytków, zwłaszcza starożytnych. Poza tym interesuje mnie społeczeństwo- socjologia, a wraz z nią i psychologia ...
a ja kiedyś malowałam szkoda, że zaprzestałam... ale teraz jakoś nie znajduję czasu, zawsze jest coś ważniejszego i bardziej interesującego. a szkoda
teraz moim hobby jest tenis i piłka nożna... kurcze chyba wrócę do tego malowania
_________________ "Szukam abstrakcyjnych sposobów na wyrażenie rzeczywistości, abstrakcyjnych form, które oświecą moją własną tajemnicę" Eric Cantona
Kiedys malowałam,troche pisałam,nawet zajmowałam się fotografią, a teraz wzięłam się za naukę gry na gitarze
_________________ Don't say to me that your sun don't shine
Well let me take you by the hand and lead you through the streets of London
I'll show you something, you'll never understand
(Sex Pistols-Streets of London)
Po pierwsze czytam - nałogowo, przymusowo, zawodowo i dla przyjemności. Z tych samych powodów piszę. Poza tym od czasu do czasu zdarza mi się popełnić jakiś komiks, choć ostatnio z braku weny i jeszcze potężniejszego braku czasu zaniedbałam nieco tę aktywność. W ramach hobby kolekcjonuję również kolczyki - na chwilę obecną mam kilkadziesiąt par i głód posiadania jeszcze ze trzy razy takiej ilości, bo ciągle mi mało - oraz kiczowate szkaradzieństwa.
Moim wielkiem zamiłowaniem jest proste, kreatywne nicnieróbstwo - zawsze wierna temu hobby ;].
Oprócz tego wypadałoby wymienić kolarstwo, szeroko rozumiane, po prostu uwielbiam jeździć na rowerze, długie trasy nie są żadnym problem, podczas takowej jazdy czuję się taka swobodna, wolna, nieograniczona, spokojna, szczęśliwa - ogólnie lubię wszelaki sport <oprócz biegania, po prostu jestem ograniczona, bo biegać nie umiem xD przypominam czasem swoim bieganiem syna Adasia z filmu "Ajlawju" xD, kto widział ten wie o co chodzi>.
Zbieranie wszelakich biedronkowych stworzeń, podkładek pod piwo, czerwonych korali, naszyjników itp. - także wymknęło mi się spod kontroli i mnie owładnęło ;p i jak na razie takowe manie nie mijają i bardzo radują me serce ;]
Poza tym pochwalę się kiedyś zbierałam z wielkim zapałem karty telefoniczne, uzbieralam ich sporą ilość, do tej pory zajmują honorowe miejsce na półce, i gdy trafi się nawet teraz jakaś karta zużyta to ją chętnie przyjmę.
_________________ bo w życiu ważne jest poczucie koloru !!
'czy świat się wiele zmieni jeśli z młodych gniewnych wyrosną starzy wpannolekkichobyczajowieni?'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum