przypominam czasem swoim bieganiem syna Adasia z filmu "Ajlawju" xD, kto widział ten wie o co chodzi>.
To ja Cię muszę zobaczyć w akcji xD koniecznie xD
Moje hobby - czytanie, wszelkiego zadrukowanego papieru ;P tylko ostatnio rzadziej mam czas na czytanie dla przyjemności. Jednakowoż nie poddaję się ^^
Do tego koszykówka - zdecydowanie najlepsiejszy sport na świecie. Zawsze dam się wyciągnąć na mały mecz, chyba, że jakieś przyczyny ode mnie niezależne mnie powstrzymają.
I coś, o czym zapomnieć nie mogę - muzyka! Moja współlokatorka twierdzi, że jestem uzależniona - i coś w tym jest. Muzyka towarzyszy mi zawsze i wszędzie, w ramach możliwości.
Moje hobby to pirotechnika (jestem ZUY ), a kiedyś zbierałem znaczki i strasznie dużo czytałem książek (cała seria "Tomek ... " Szklarskiego & wszystkie pochodne Vinetou + wiele wiele innych)
_________________ twój nick na tym forum to Gość
Posadź drzewo
ja bardzo lubie rozwiązywać krzyżówki w gazetach mama mnie chyba tym zaraziła , gdyż ona zawsze jak kupowała jakąś gazeete to rozwiązywala, a teraz ja to przejelam chyba, że jakis haseł nie wiem to zostawiam i mama po mnie poprawia
Lubie także jeździć na rowerze, choć niestety mój się prawie rozsypał :/Kiedyś zbierałam roznorodne pocztówki, mam je w segregatorze i sobie 'siedza' na półce
_________________ When I need You, I just close my eyes and I'm with You...
Moim hobby zawsze był taniec:) Moja milosc do tanca nasilila sie po programie You Can Dance, az do tego stopnia, ze zastanawiam sie czy wziac udzial w II edycji:)))
poza tym mozeniem jest zrobienie takiego show jak ta dziewczyna
http://youtube.com/watch?v=5LOxqo9dyfk
cos swietnego, tylko ze nie wiem jak by to sie skonczylo w moim przypadku:P
ale ambicje sa:P
Oj, dość tego sporo...
Głównie owady, ale i ptaki, wszelkie stworzenia. Ekologia- w pojęciu tradycyjnym (zwiazki miedzy organizmem a jego środowiskiem)- roślin i zwierząt, sozologia, kynologia, hipologia...
Wysłany: 2008-03-18, 20:31
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
Maqez napisał/a:
"...kto nie ma swej pasji umiera szybko
mam wiele zajęć czasem kłade się o świcie nie rozumiem tych, którzy żyją cudzym życiem..."
Mądrze powiedziane; żaden poeta, naukowiec nie pisał bez pasji, "tak o", a to własnie oni są przez nas zapamiętywani.
A ludzi bez zainteresowań nie ma.
_________________ cynik
braki w polskich znakach powinny byc tolerowane
Organizacja pozarządowa, apolityczna i pozytywnie nakręcona HempLobby organizuje kolejny raz Marsz Miliona Blantów. Naszym celem jest pokazanie władzy, ludziom w całej Polsce, że prawo jest złe.
Serdecznie zapraszam każdego z Was, na tą jedyną w swoim rodzaju paradę, która przejdzie przez Warszawe 17 maja, przy głośnych rytmach muzyki reggae i okrzykach zwolennikow legalizacji!
Parada zacznie sie o godzinie 16:00 pod Pałacem Kultury i Nauki, i przejdzie pod cyrk na wiejskiej. Tam odbędą sie specyficzne rytułały, po czym impreza przeniesie sie do specjalnie przygotowanych klubów.
W zeszłym roku było nas 5 000, a Afterparty zostalo okrzykniete najwieksza afterbibą w Warszawie!
Tak więc nie siedźmy cicho i nie czekajmy na zbawienie, trzeba wziąć sprawę w swoje ręce i pokazać ze jest nas od groma.
Wszelkie informacje na http://www.hemplobby.info oraz na http://www.wolnekonopie.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum