w pierwszej kolejności aerobic i róże jego odmiany, lubię też biegać (właśnie dzisiaj wieczorem wybieram się zrobić rundkę wokół mojego osiedla), no i oczywiście taniec acha i jeszcze chodzenie po górach
Wysłany: 2008-05-14, 19:52
Polecający: znalazłam stronę
Ja uwielbiam czytac książki...czytam je w każdej wolnej chwili(jeśli oczywiście nie mam nic innego do roboty;P)
A oprócz czytania książek to lubię oglądać teledyski piosenek, lubię śpiewać sobie piosenki;P i oczywiście surfowanie po internecie;P
a ja uwielbiam uprawiac sport ;p zawsze wychodze sobie w wolnym czasie ze znajomymi pobiegac... lubie tez sluchac muzyki, spotykac sie z przyjaciołmi, ale najbardziej to lubię spac albo lezec i nic nie robic xDD bo strasznym leniuchem jestem
_________________ "Jeśli czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie aby udało ci się to osiągnąć"
Paulo Coelho
moim hobby jest rysunek i fotografika w którą bawie się od niedawna i póki co całkiem amatorsko,ale zbieram fundusze na poważniejsze podejście do tematu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum