_________________ Jestem szczęściem, które szuka przyjemności w zadowoleniu drugiej
osoby. Pragnieniem, by dawać, a nie otrzymywać. Szacunkiem dla
uczuć drugiej osoby. Byciem blisko, ale bez chęci zawładnięcia drugą osobą.
I tu się mylisz. Bo sa duże, małe, średnie. Kolorowe, szare, czarne, srebrne. W paski i kropki. Oh, dużo.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
O jej Nie wiedziałam ;D Myślałam że agrafki to każde po jednych pieniądach
_________________ Jestem szczęściem, które szuka przyjemności w zadowoleniu drugiej
Wysłany: 2005-11-13, 13:16
Polecający: przez klub ze epulsa
Ja kiedys zbierałem znaczki mam chyba 4klasery!! Niedawno moją pasja były kaktusy w całym domu są(ale już mi przezło i teraz sobie spokojnie rosną)!! Interesowałem sie zwierzątkami i to bardzo i teraz mam pare w domku psa,kota,świnie(ale to brata),papugi i to dużo,rybki 2 akwaria(w pewnym momencie było ich6:P)!! I jeszcze mialem wcześniej pare innych zwierzątek:P!! A teraz moją pasją stała się CAPOEIRA i wiem że na długi długi czas!! I do tego że trenuje to może naucze grać na ATABAQUE(bębnie) co było moim marzeniem!!!
_________________ moje motta;
-"CO MNIE NIE ZABIJE TO MNIE WZMOCNI"
-"śmiech to zdrowie"
-"ludzie szczęśliwi czasu nie liczą"
Wysłany: 2005-11-13, 23:48
Polecający: baba jaga ;P
Kiedys mialam manie roznorodnego zbieractwa poczawszy od slimakow skonczywszy na kapslach i innych zasmieczaczy ;P na szczescie mi przeszlo ;P
Uwielbiam jezdzic na rowerku i grac w siatke ;] to chyba bylo by na tyle z moich hobby ;P
jakos mi nic innego nei przychodzi do glowy ... moze mam jakies inne jesio ale poprostu sobie nie zdaje sprawy z tego ze to moje hobby :roll: nie zdziwilabym sie specjalnie jakby tak bylo naprawde ;]
Łapałam je do słoików ale najczęściej najpierw łapałam takie poczwarki i robiły się motylami u mnie na balkonie ;d
Historie lubie, ale nigdy niczego związanego z nia nie zbierałam ;D A z jakich meczów ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum