Bardzo lubię prace w ogródku ,ale jestem tylko amatorką i nie wiem wielu rzeczy(ważnych rzeczy) . Teraz pytanie do Was :Czy wiecie jakie prace można jeszcze wykonywać o tej porze roku ? Czy można teraz przycinać jakieś drzewa owocowe ? Jeśli tak to jakie ? Bardzo proszę o szybka odpowiedź.
hmm mi sie wydaje ze zima to sie raczej nic nie przycina : > o ile dobrze pamietam to zawsze na wiosne jesien : > znaczy to tylko tak z moich obserwacji bo moja mama jest milosniczka wlasnie ogordow spedza tam caly swoj wolny czas i wlasnie na zime to tylko wycina przekwitniete kwiaty i owija to co trzeba zeby nie zmarzlo ^^
Ogródek, przyjemna sprawa. Fajnie mieć taki widok z okna
http://inspiracje.leroymerlin.pl/read.php?30,2393
Niestety nigdy nie mieszkałam w domu, więc i moje hobby ograniczyć się musiało do uprawy kwiatów w doniczkach
ja mam zamiar zabrac sie w maju za kawal mojej posiadlosci... dziadek jest milosnikiem zbieractwa wszelakich pamiatek i gratow typu komus zostala kostka brukowa, wezme i sie przyda. bede musiala uprzatnac kolekcje opon, drutow, beczek, taczek, lopatek i tak dalej... nie mam zielonego pojecia o ogrodnictwie, ale jak juz rozprawie sie z zelastwem to juz bedzie sukces
ogrodek duzy mam, jak bedzie porzadek to bedzie imprezka
_________________ yeah, I do like open windows
!UWAGA ZBIERAM CHĘTNYCH NA PIESZĄ WYPRAWĘ Z DUNIEKRKI DO NANTES WZDŁUŻ WYBRZEŻA, LIPIEC-SIERPIEŃ 2009; KONTAKT: PW, GG!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum