No właśnie. Czy w ogóle wiecie co to jest?? Spotkałem się z ludźmi którzy nie mieli o tym pojęcia i nigdy wcześniej o tym nie słyszeli A jeśli też się tym interesujecie to napiszcie, dlaczego was to kręci, jak jest reakcja ludzi i czy też macie problem ze znalezieniem jakichś sensownych schematów??
Pozdrawiam
_________________ Świat zobaczyć w Ziarenku Piasku
Niebo w Dzikiej Roślinie
Nieskończoność uchwycić w ręku
A Wieczność w godzinie
William Blake
Ostatnio zmieniony przez Takeshi 2007-11-09, 15:21, w całości zmieniany 1 raz
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2007-11-06, 13:54
jak bylam troche mlodsza razem z bratem robilismy rozne rozniaste "figurki" uwielbialam to choc nie zawsze mi wychodzilo:) teraz niestety nie mam czasu a takie rzeczy ale Wam polecam swietna zabawa:)
_________________ Jaki cel ma życie kiedy sensu brak...?
Niech płynie krew w żyłach Twych, rozcieńczona nadzieją przyszłych dni...
Oczy zalane łzami ukazują, jak ludzie się traktują...
origami uważam za bardzo ciekawą formę zabijania nudy czym trudniejszy schemat tym większa zabawa. Wiele z nich znam na pamięć... Sama składam origami kiedy tylko mam czas np. w szkole na nudnych lekcjach mam kilka książek ze schematami, ale są tam raczej prostsze schematy, tych trudniejszych staram sie szukać w internecie, co jest nie lada wyzwaniem, bo mało jest stron na których można znaleźć coś sensownego... Może ktoś zna i mógłby podać jakieś linki?
Kiedyś próbowałam coś stworzyć z książki. Kilka prostszych stworków mi nawet udało się ułożyć. Ale zniechęciłam się po jakimś czasie przez niezrozumiałe rysunki i opisy, których nie dało sie rozszyfrować i przenieśc do rzeczywistości. Może jeszcze do tego wrócę
_________________ By przeszłość poszybowała ku chmurom, pozwól wiatrom przyszłość nieść
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum