Moim "hobby" jest pikatne jedzenie. Uwielbiam przygotowywać ostre potrawy a przede wszystkim wyszukiwać w sklepach i internecie przerózne przyprawy, sosy, ostre papryczki, którymi można urozmaicić dania. Czy ktoś jeszcze podziela moją pasję? jakie ostre dodatki do jedzenia znacie?
Wszytskim lubiących "wszystko co ostre" proponuję wejście na stronę www.ostrakuchnia.pl. Mnóstwo informacji, przepisów kulinarnych a także sklep z szeroką gamą produktów.
ja tez bardzo lubie na ostro kurczaka zwlaszcza:) lubie tez ostre zupki,np diabolo pomidoro:)no i na www.knorrnudle.pl mozna dawac pomysly na nowe nagrody!
Wysłany: 2006-11-11, 17:40
Polecający: Dzięki sobie :)
Hmmm nigdy nie sądziłem że jedzenie można uznać jako hobby. Z tym jedzeniem to dziwna sprawa według mnie bo faktycznie jeśli ktoś lubi dużo jeść i konkretny gatunek i np zbiera o tym informacje, eksperymentuje w kuchni to można powiedzieć że to jego..Hobby ale czy jedzenie powinno nim być -tu można się spierać. SKoro wy uznajecie je za hobby to to moim hobby jest pizza, grzanki z serem oraz kebab (żeby było do tematu - wszystko z osrym sosem )
_________________ GG - 9095191
Tlen - drunk7_13@tlen.pl
E-mail - psb-drunk@tlen.pl
Album: Fundamnetal
Piosenka: ----------
--------------------------------------
Are you gonna go to the Sodom and Gomorrah show?
Ja lubię czasem zionąć ogniem po pieczonej bułeczce ze stekiem, serem, pomidorem i wszystkim, co się jeszcze nawinie, a czego mama nie zdąży schować. Dodaję do tego głównie chilli.
Totalnie zapomniany i zakurzony temat, ale go "podgrzeje"
Ostre jedzenie nie jest moim hobby, ale bardzo lubię ostro jeść
Szczególnie lubie kuchnię chińską, bo tutaj łatwo o takie potrawy.
Ostrą paprykę dodaje praktycznie do wszystkiego - jakoś lepiej smakuje
Wszystkim lubiącym ostro zjeść polecam ognisty keczup Hellmanz - to jest ogień i oczywiście sos tabasco
A propos sosu tabasco Polecam drinka Wściekły pies (Mad dog)-wódka , sok malinowy i tabasco - pychota!
_________________ Wszyscy jesteśmy braćmi... no oprócz pielęniarek, bo one są siostrami : )
ponoć smak zmienia się co 7 lat. możliwe, bo kiedyś od ostrych rzeczy uciekałam, a teraz jadłabym najchętniej tylko takie. niestety moja cera tego nie toleruje, ale to jej problem
tylko Paluszki Beskidzkie z chili jakieś takie niedorobione
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum