Mam psa, już prawie trzy miesiące, ale już zdążyliśmy się dotrzeć ;] Chociaż to wielki leń, śpioch, wszystkożerny żarłok <jakbym pisała o sobie xD> to jest kochany, uroczy i do tego mądry, umie już kilka podstawowych poleceń. Co do rasy to nie wiadomo jeszcze, co to za mieszanka ;p raz weterynarz powiedział, że bernardyn z wilczurem, ostatnio stwierdził, że chart perski z bernardynem, więc nic nie wiadomo ;] Na początku mego pupila straszyłam, jak zachciewało mu się potrzeb fizjologicznych na moim dywanie, że jak jeszcze raz takie głupoty jak załatwianie potrzeb fizjologicznych na dywanie w moim pokoju mu przyjdą do głowy, to przerobię go na hot doga, wziął sobie do serca, bo się stara teraz i jest w miarę grzeczny ;] Przywiązałam się już do niego, dobrze, że jest - jest z kim w nocy rozrabiać ;p zagadywać, bawić się itp.
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'A ja lubię zapach narkozy, a najbardziej - gdy jest męska' wszystko gra
Uwielbiam pieski mam 3 pieski, ale jeden tylko w domu jest, gdyż on już sporo latek ma, powyżej 10ciu jak się nie myle. Jest to czarny, mały kundelek. wabi się Kubuś. problem jest jeden, że trzeba go ze schodów znosić, gdyż sie boi ma uraz od dzieciństwa wejść umie, a gorzej zejść. Kiedyś jak był mały, mama wypastowała schody, tak schodził, że się poślizgnął i ma uraz. Trzeba go znosić codziennie pare razy nawet masakra
_________________ Prawdziwy przyjaciel nawet nie widząc Cię wie, że jest Ci źle ...
no wiem, że takie mam koty, gdy się wyprowadze i zaloze rodzine to bede miala psa MOPSA te psy mi sie podobają takie fajne tłusciutkie i znudzone życiem hyhy
_________________ Prawdziwy przyjaciel nawet nie widząc Cię wie, że jest Ci źle ...
Nie wiem, co się dzieje, ale mój pies staje się wegetarianinem ;p ostatnio wyciąga sobie sam marchewki z siatki i ze smakiem je zajada ;] już w głowie nie ma tych psich przysmaków, tylko warzywka... ;p
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'A ja lubię zapach narkozy, a najbardziej - gdy jest męska' wszystko gra
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum