A ja od mojego faceta dostałam suczke jest kochana! Uwielbiam ją ,czarna mieszaniec, ma na imię Sonia i w tym momencie ma połtora roku!! Wzieliśmy ją ze schroniska ,uwielbiam tego psa i strasznie za nią tęsknie!!
_________________ kiedy noc odchodzi ... budze sie by z Toba byc.....
_________________ "...The sun doesn't give light to the moon
Assuming the moon's going to owe it one
It makes me think of how you act to me
You do favors and then rapidly
You just turn around and start asking me about
Things you want back from me..."
Ja mam w domu pieska rasowego goldena retviera wabi sie Parysek
Z jakiej jest hodowli?
Jeśli chodzi o psy, to... No właśnie, nie wiem, czy umiem nazwać psy w ogóle moim hobby. Może szkolenie psów, może sprzątanie psich kup - to w sumie może być hobby.
Pies, konkretny pies, to dla mnie... nie tam przyjaciel, nie tam towarzysz, to zwyczajnie-niezwyczajnie bratnia dusza. Na takiej bratniej duszy nigdy się nie zawiedziesz i będzie przy Tobie. Do końca.
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2007-02-20, 11:43
Suka rasy kundel (w miarę podobna do jack'a russell'a terrier'a).
Z młodu była bezpańska, a teraz boi się wyjść z domu po zmroku i w ogóle spacery traktuje jako wyjście do toalety, które musi odbyć dwa razy dziennie. Lubi gryźć długopisy(choć i szminką nie pogardzi). W domu pełni rolę dzwonka do drzwi bo ten normalny jest zepsuty
a ja od 6 lat mam kundelka. który przyplątał się do nas.i został.ot tak.po prostu.
moja kochana Sonia. naukochańsza na świecie dla mnie.nie zadaje głupich pytań i tylko obserwuje. patrzy mądrze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum