Forum Ręceprecz odtybetu

• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Współpraca • Czat • Reklamuj Forum ! • Gry online • Katalog Stron
• Rejestracja • Zaloguj • Album

konkurs

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

Mads  

Wysłany: 2008-07-01, 21:30   

ja miałem wyżła niemieckiego, ale niestety parę miesięcy temu trzeba było go uśpić

smutny.gif
Plik ściągnięto 204 raz(y) 1,17 KB

RóżowaPantera  

Wysłany: 2008-07-01, 22:39   

Ja też jestem wielkim miłośnikiem psów a w szczególnosci mojego psa - PLATONA :)
jak chcecie zobaczyć zdjęcia to zapraszam na strone :

www.psiaki-labrador.blogspot.com

Alhana  

Wysłany: 2008-07-02, 10:52   

Jestem właścicielką trzech psów:

Suka rasy bokser - Hexa - straszny tchórz, z wiecznie wywalonym jęzorem na wierzchu, na szczęście nie ślini się. Za to jest fantastycznie nastawiona do dzieci.

Suka rasy owczarek niemiecki długowłosy - Fibi - straszna żyleta z problemami psychicznymi, ADHD i innymi psychozami. Uwielbia jeść brykiet do grilla. Niekoniecznie lubiąca dzieci.

Pies rasy Perro de pressa malorquin - Brutus - rasa zakazana w Polsce, mało znana, wywalczyłam pozwolenie. Okropny misiak z niego, nie szczeka tylko "śpiewa". Uwielbiam kiedy przychodzi do mnie, kładzie głowe na moich kolanach i wpatruje mi się w oczy. Lubiący dzieci, nienawidzący innych psów (oprócz swoich panienek ;) )

blonde-girl  

Wysłany: 2008-07-02, 13:30   

Ja mam na razie dwa pieski:

Sissi - suka, mieszaniec, weterynarz określił ją jako "wilczastą"; rzeczywiście wygląda jak miniaturkowa wersja wilka ;) Ma już 12 lat, ale nadal jest tak rześka i w pełni sił, jak szczeniak :D

Cezar - nasz jedyny chłopczyk ;) Ma ok. 5 lat. Jego babcia była bernardynem. On sam bardziej przypomina wyżła. Jest po prostu ogrooomny - kiedyś był wysoki i szczupły, ale teraz nabiera coraz więcej masy :] Oczywiście ciągle by jadł :P

W tym albo w przyszłym roku kupujemy jeszcze Yorka :rotfl: Już się nie mogę doczekać - ja po prostu uwielbiam psy i koty :D

danielk23  

Ostrzeżeń:
 2/3/5

Wysłany: 2008-07-05, 17:57   

Ja mam Mieszańca wabi się Pimpek podobny do wilka, gryzie obcych, a znajomych nie. Jest mały, ale potrafii nawet pokonać dużo większego od siebie, kto ma lepszego psa?

ksgwiktor  

Wysłany: 2008-07-06, 16:57   
   Polecający: Google

Ja tesz mam psy rasy Sznaucer miniaturka jednego psa i suke pies ma rok a suczka ma 3 lata :szok: pierwszy raz jak się zobaczyły to by suczka z jadła psa a teraz nawet razem śpią na jednym miejscu :szok: jak ktos chce pogadać o psach to mój nr gg 4692623 :P :P

Deminimis 

Wysłany: 2008-07-06, 17:35   

Ja mam sunie owczarka niemieckiego ma 8 latek i nadal zachwouje się jak szczeniaczek... tylko mam nadzieję, że nie będzie miała problemu z tylnymi łapami... bo podobno owczarki maja ten problem :/

dj RKNZ 

Ostrzeżeń:
 5/3/5

Wysłany: 2008-07-06, 17:54   

Moja siostra sobie kupiła suczkę labradorkę, jeszcze nie widziałem tego stwora.

AgusiA37  

Wysłany: 2008-07-06, 20:49   

ja kocham psy...lecz nikt w moim domu nie chce psa :(

ksgwiktor  

Wysłany: 2008-07-07, 11:01   

To właśnie moja sunia a psa fotki jeszcze nie mam

jezorek.jpg
daisy
Plik ściągnięto 126 raz(y) 7,37 KB

gracja  

Wysłany: 2008-07-07, 11:12   

ksgwiktor
Cytat:
To właśnie moja sunia a psa fotki jeszcze nie mam

Suni pora chyba trymowanie zrobić, no i na strzyżenie czas. Sznaucerki to wymagające psy, a zwłaszcza ich sierść.
Miałam rottweilera dożyła przy mnie sędziwego wieku w zgodzie i miłości.
Teraz mam owczarka niemieckiego, ma rok i jest cudowny.

ksgwiktor  

Wysłany: 2008-07-07, 11:25   

A tu są razem Daisy jest po prawej stronie a pies Joker po drugiej, Daisy ma taką minę bo topiero wstała i chyba będzie miała małe pieski. Uwielbiają ganiać za piłką , wykończyły mi nie jedną piłkę.

[ Dodano: 2008-07-07, 19:22 ]
Tylko Daisy miała raka uha :zalamany: :zalamany: :zalamany: :zalamany:ale Daisy nie jest czystą sznaucerką :P . A potem miała piłkarską rane na szyji ma tam jeden szew jak widać na zdięciu

Piłka Daisy.jpg
to Daisy z piłkom przet upatkiem
Plik ściągnięto 92 raz(y) 45,24 KB

po piłce.jpg
To po upatku za piłkom
Plik ściągnięto 92 raz(y) 46,55 KB

pieski.jpg
A to właśnie moje pieski
Plik ściągnięto 116 raz(y) 47,51 KB

mikowa  

Wysłany: 2008-07-18, 16:16   

Moja przygoda z psami zaczęła się dwa lata temu, kiedy do naszego domu trafiła suczka, kochana i milusia, z czasami pojawiającym się ADHD :).
Jest labradorką wabi się Awia i czasem naprawdę ciężko z nią wytrzymac, ponieważ to nieopanowany wulkan energii. Cały czas chciałaby coś robic, węszyc, szukac, biegac, aportowac. Czasem wydaje mi sie jakbym miała dziecko a nie psa.
Gdy była mniejsza, chodziłam z nią na szkolenia, wiec zna podstawowe komendy, waruj, siad, stoj, zostan, noga, rownaj, ale bez nagród, czyli jakis smacznych kiełbasek czy innych nie wykona ich. Sprytna jest ^^
Wnosi do mojego życia radosc i trochę zamieszania, jak dni są nudne.
Nauczyła mnie odpowiedzialnosci, no i dzięki niej i bieganiu z nią na spacerkach zrzuciłam parę kilo.
A oto jej foty:
Zaraz po przybyciu do naszego domu, 3 miesiące
8 miesięcy
1 rok
Jakoś niedawno

byle do sierpnia, byle był sierpień

Bertie  

Wysłany: 2008-07-18, 17:51   

Kojarzy ktoś psy rasy basset hound?

Mam takiego właśnie już prawie 2 lata. A właściwie taką mam :P

Leniwa strasznie, ciągle by spała. Jak była mała to non-stop potykała się o własne uszy, tchórz straszliwy z niej. Ale jak się rozbudzi to potrafi być żywsza od niejednego psa gończego :P Słodkie psy ;)

DJ Jogurt 

Wysłany: 2008-08-13, 18:04   

Kocham psy jak rodzinę i przyjaciół. Sam mam słodkiego owczarka niemieckiego (nie jest czysto rasowy - to taki "trochę-mieszaniec" ) - w tym roku obchodzi 5 urodzinki i małego czarnego labradorka :P Z obojgiem spędzam mnóstwo czasu :D

Odpowiedz do tematu