Ja natomiast lubie rasy psow mysliwskich takich jak posokowce, gończe itp:)
Najbardziej mi sie podobaja posokowce bawarskie oraz Gończe polskie ale i reszta psow mysliwskich jest piekna. Jesli ktos chce objeżec jak wyglada posokowiec zapraszam na stronke www.posokowiec.cal.pl
natomiast gonczego polskiego mozemy obejzec tu -> http://www.gonczypolski.net/
Wysłany: 2008-09-10, 16:38
Miałem na utrzymaniu Cavalier King Charles Spaniela, suka, maść blenheim. Wabi się Hazel. Bardzo przyjazny i śliczny piesek z rodowodem. Zaliczyliśmy z nią kilka wystaw, największy sukces to 2 miejsce na podium. Niestety musiałem ją oddać hodowcy, bo się przeprowadziłem bez możliwości zabrania jej ze sobą.
A ja mam jamnika mieszanego xPP
Sierściuch. Ma rudo - czarną sierść.
Jest kudłaty.
Jest to suka.
Wabi się; sunia =))
No i jak się na niego zawoła to przybiegnie, a jak ze smyczą, to nawet nie trzeba wołać tylko biegnie radośnie, i skaczę po mnie ;p
Ma 3 lata i jest inteligentna
ja narazie jeszcze nie mam pieska, ale na bank bede miec takiego jak tylko mi pozwola na to warunki mieszkaniowe i finansowe, a najchetniej mialbym ich kilka w duzym drewnianym domu na wsi:)
_________________ zrób komuś niezły żart! umrze z przerażenia
www.prorocznia.pl
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 2008-11-10, 12:46
Polecający: Leopold Butters Stotch
przemo169 napisał/a:
Ja uwielbiam psy. Niestety dwa lata temu odszedł od nas kochany owczarek niemiecki. Nie wiem naprawdę, czy zdecyduję się kiedyś na nowego psa...
Moim zdaniem jesli naprawde uwielbiasz psy, to sobie koniecznie psa spraw. Umieranie to naturalna kolej rzeczy, nie zmieni sie tego. Ale radosc z posiadania czworonoga jest tak ogromna, ze warto go miec, nawet jesli zyje w sumie tak krotko i przykro nam, gdy umiera.
_________________ Dla ciastko...:
Cytat:
A śp. prof. Henryk Jankowski kiedyś tak odpowiedział pewnej studentce:
- Panie profesorze, uczy Pan na tym uniwersytecie etyki, a tak się Pan zachowuje...
- Proszę pani, a czy ornitolog musi umieć latać?
Wysłany: 2008-11-15, 19:35
Polecający: Google ; ]
Kocham psy : ] Mam jedną sukę 5-cio letnią, a wabi się Zoja ^^ Jest chora, ma padaczkę urazową i obecnie ma ciąże urojoną, ale na szczęście to szybko przechodzi... A czy Zoj jest inteligentna ? Taaaak ^_^ Oczywiście ;p W ogóle jest posłuszna, na spacery smycze są zbendne Ale za to kaganiec jest obowiązkowy, bo trochę agresywna jest - od malucha ; ]
_________________ Tylko Harcerstwo kocham skrycie, ZHR ponad życie ! ; *
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum