cos o moim piesku:
jest to mieszaniec, ma 12 miesięcy i zna duzo sztuczek, komend (razem ok.35) jestem bardzo z niego dumna i niezamienila bym jego za nic w swiecie.
Wysłany: 2006-09-14, 11:01
yakuza napisał/a:
sory że robie tyle błendów ale ja szybko pisze i dlatego robie tak wiele błendów
Istnieje coś takiego jak edycja postów.
----
A mój pies przeżył ze mną 12 lat i od jego śmierci nie ma dla mnie innych zwierząt, przynajmnie na razie.
RIP Piorun.
Mój tata dostał psa Tarzana jak miał koło 18 lat..
jak ja sie urodziłam pies miał już ponad 20 lat.... jak zdechł miał 28... i pamiętam go ... to jak na psa długo żył ale dlatego zę to było oczko w głowie taty
_________________ I'm strong on the surface... not all the way through...
Ja tez mam psa ...
Znaczy dwa psy hmm ...
Jamnika i wilczura ...
Suke i psa ...
A ile one maja lat to nie wiem bo nie licze ...
Ale nie sa jeszcze stare tylko młode w wieku średnim :):)
A i tez umia troche sztuczek ... bo ich tam czegos uczyłam ...
:):):):)
Koniec chwalenia hehehehehe
A to jest mój piesek Miki. Ma około 5lat został przygarnięty przez moją rodzinke podobno przebywał 2lata na polu... Jest grzeczny słucha się jest super
Mam kundla mieszaniec chyba wilczura z jamnikiem wabi się Ringo, jest już od 9 lat od samego urodzenia.
Zaraza wcale się nie słucha, jak mu powiesz "chodź tutaj" to on odwraca się i ucieka.
Jak nabroi to przychodzi do mnie i liże.
Ale i tak jest kochany.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum