Wysłany: 2006-04-22, 02:32
Dla tych, ktorzy nie wiedza o czym kolega mowi KLIK
PS. Jaka deche planujesz kupic?
_________________ "I got dre in the back, ridin on 22's
Bitches screamin 'let me ride', it must be the shoes
Red and black g6's, red dot on the glock
I'm goin 3x platinum dawg how do I stop?
I'm hot!"
Macie może jakichś ulubionych skater'ów? Ja jestem maniakiem oglądania filmów z Rodney'em Mullenem - ten koleś nigdy nie przestanie mnie zaskakiwać. Jego triki są naprawdę niesamowite. Ostatnio ściągnąłem krótki klip, w którym Rodney robi 720 flip, double kickflip - coś genialnego. Lubię jeszcze jednego skatera - Erica Kostona - za fenomenalne grindy
_________________ Tonight I'm nothing
It doesn't matter where I've been
Delay of reaction is
The unseen movie of this life.
Wysłany: 2006-09-16, 16:26
ja to jezidziłem na desce jak chodziłem do i fainje było a teras to bym się chyba zabił na desce bo dawno niejezdziłem.
Ale jeżdzenia na desce jest spoko jeżeli ktoś to lubi to czemu nie
_________________ Moje życzenia są piękne jak marzenia,lecz moje marzenia są nie do spełnienia.
"W życiu jest jak z zapałkami, raz się kradnie, raz się gubi..."
"Lepiej umrzeć na stojąco, niż żyć na kolanach..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum