Jeżdzić na snowboardzie zaczęłam 3 lata temu to zie takie trudne niestety w tym roku musiałam sobie zrobić przerwę (problemy zdrowotne ) ale już się zimy doczekać nie mogę a wy jak dlogo jezdzice?
Wysłany: 2006-05-17, 19:33
Polecający: to ktoś, kto poleca
Ja mam za sobą niecały sezon (właściwie to pół), ale jeżdże lepiej niż kuzynka, ktra ma za sobą 3 sezonki i jestem porównywany do kolesia, który jeździ dobrych kilka lat Talent mam chyba
_________________ Impossible is nothing, free your mind and trust your skills than... RUN!!
Le Parkour, it`s not a crime, it`s a way of life.
a ja az w zyciu mialam na nogach i zjezdzalam na kreche niezla zabawa byla do czasu az walnelam glowa o lod z chamowaniem mialam problemy ... ale tez sobie poradzilam poprostu jak chcialam chamowac sie wywracalam hehehe nie no mamazamiar sie nauczyc ale to tak za jakis czas
ja jeżdżę już 3 sezony w następnym sezonie będę walczył na hopkach i railach bo zaczynam przygodę z freestyle parę razy zaliczyłem nieprzyjemne upadki ale nie zraziło mnie toi "trwam"w tej zajawce
_________________ You have the right to remain silent
Jeżdżę od czterach lat, jeśli dobrze liczę. Narty też porzuciłem ze względu na swego rodzaju monotonność. Jeśli ktoś potrafi jeździć na deskorolce na snowboardzie szybko się nauczy. Przynajmniej tak było w moim przypadku - kilka wyjazdów i już było dobrze Zawsze podobał mi się freeride, ale w Polsce nie ma zbyt wielu gór, na których można sobie porządnie pojeździć, dlatego byłem zmuszony kupić deskę "czysto" freestyle'ową, choć i ze snowparkami w Polsce najlepiej nie jest. Na szczęście w miastach jest sporo poręczy Uprawiam głównie jibbing, bo na ćwiczenie tego stylu jazdy mam najwięcej miejsca.
Czasem żałuję że nie mieszkam w górach Chciałabym sie tego nauczyć, ale nie mam tyle kasy żeby co rok jeździć i sie uczyć a rodzice wolą morze a nie góry ;]
_________________ Zawsze przebaczaj swoim wrogom, nic ich bardziej nie potrafi rozzłościć...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum