Uwielbiam tańczyć! A tańczę codziennie.Kocham wymyślać i tworzyć własne układy choreograficzne.przez rok w dzieciństwie chodziłam "na tańce".Teraz planuję zapisać się na taniec towarzyski.Najbardziej lubię paso doble,tango (zresztą wszystkie tańce towarzyskie),hip hop,jazz i electric boogie.O tańcu mogłabym gadać i pisać godzinami.Bo taniec to całe moje życie.Bez niego nie mogłabym żyć!
Ja tam wole taniec z tych bardzien na topie np. jump, wywijanie kurfem z jednego boku na drugi i spowrotem
Niedokonczony kurs tanca towarzyskiego. Wspomnienie zdretwiałego karku
Aaa za kurdupla aeorbic
Nienawidzę tańców, jedyny który lubię to breakdance, ale nie umiem tego niestety tańczyć znaczy lubie oglądać jak ktoś tanczy , ale sama w zyciu, to zupełnie nie dla mnie
no wlasnie widzialam ten filmik, jest niesamowity...
to znaczy ta laska jest niesamowita:D
ciekawa jestem czy bym miala na tyle odwagi co ona:D
a wy zatanczylibyscie tak przed ludzmi???:P
Świetna jest. Wygląda to w ogóle jak jakaś reklama.
paulik napisał/a:
a wy zatanczylibyscie tak przed ludzmi???:P
Jakbym na tyle umiał to bym tam do niej wskoczył na te budki telefoniczne. Zwłaszcza, że w Warszawie na ulicy można stanąć na głowie na środku chodnika i ludzie będą cię mijać jakby cię nie widzieli, także no stress
Ostatnio w końcu trafiłem na film o tańcu, który nie jest totalnie beznadziejny. Wyciąłem świetną scenę z tango (tak dla odmiany od hiphopu) w wykonaniu Banderasa i jakiejśtam blondynki (z nie byle jakimi nogami ).
http://pl.youtube.com/watch?v=vFL0lyDjj10
A na JuKenDensa 2 też czekam.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Zawsze marzylam zeby zapisac sie do grupy tanecznej... Niestety udalo mi sie to doopiro teraz w I klasie technikum.... Mielismy juz jeden wystep na WOSP-ie, i teraz szykuje sie Musical w ktorym mialam wystepowac... Ale niestety musialam zrezygnowac z tego bo proby byly do poznych godzin i nie mialam czasu na nauke... Z jeden strony troche zaluje, ale z drugiej mialabym zawalic przez to nauke?? Piszcie co mam zrobic, poki jeszcze nie jest za pozno....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum