po obejrzeniu na żywo musicalu "skrzypek na dachu" jest on moim ulubionym, gdyż innego na żywo nie widziałam a uważam, że musical obejrzany w tv to już nie jest to samo.
_________________ "Szukam abstrakcyjnych sposobów na wyrażenie rzeczywistości, abstrakcyjnych form, które oświecą moją własną tajemnicę" Eric Cantona
Ehhh temat zamarł a więc ja postanowiłam go odgrzebać:)
więc jeżeli chodzi o musicale to ja jestem fanatyczką:) przyznaję się - jestem uzależniona od Teatru Rozrywki. To ciężki przypadek. Szczególnie dla moich rodziców, którzy muszą mnie potem po nocach przywozić do domu bo tak blisko Chorzowa to ja znowu nie mieszkam a w Rozrywce jestem chociaż raz w tygodniu:) No czasami nie:) ale czasem się też zdarza że i częściej:)
Co do konkretnych musicali to kocham nad życie wspomniany już wyżej "Jesus Christ Superstar":D:D zresztą, jak można tego nie kochać:) Janusz Radek:) Maciek Balcar:) czy też pan Jacenty Jędrusik:) i nasza cudowna Maria Magdalena:) ojjj aż się rozmarzyłam:)
Poza tym moją ostatnią miłością jest "Jekyll and Hyde" byłam już 6 razy:) co prawda nie jest to jakiś wielki wynik żeby się nim chwalić, ale to właśnie na Jekyllu byłam najwięcej razy:) Po prostu cudo:) i pan Janusz Kruciński w głównej roli:)
No i ten balet Rozrywki:)
Poza tym wielką miłością darzę też "West Side Story" czy też "RENT"
Widziałam jeszcze "Spin Musical" i "Skrzypka na dachu" fajne ale już nie tak rewelacyjne:) chociaż na obu w pewnych momentach płakałam ze śmiechu, a w niektórych ze wzruszenia, a mnie mało co do płaczu doprowadza:)
Pewnie jeszcze jakiś "Rozrywkowy" spektakl pominęłam, jak sobie przypomnę to dopiszę:)
Poza tym planuję ba, to już postanowione bo i wszystko zarezerwowane i zaplanowane:) Dzień 17 maja:) rząd piąty, miejsce: Teatr Roma:) "Upiór w Operze" Już się nie mogę doczekać:)
A chciałam jeszcze zapytać, czy jest tu ktoś ze śląska, kto także odwiedza Teatr Rozrywki?:)
Wysłany: 2008-05-26, 18:33
Nie przepadam za musicalami, ale "Sweeney Todd" był niezły, choć tu bardzie Johny Depp mnie przyciągnął do oglądania, zaś naprawdę fajne było "Chicago". Dobra muzyka, aktorzy, naprawawdę mi sie podobało.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum