tak tak oczywiście; a spróbuj napisać tren, fraszkę, wiersz biały, poemat, fraszkę, stylizację zrób na inne utwory, napisz 13 zgłoskowca, korzystaj ze słowników synonimów, itd. itp. szukaj jak najlepiej oddać uczucia słowami, a nie oddawaj ich po prostu.
embrasser napisał/a:
ematyka miłości w utworach jest już dawno maksymalnie oklepana
nie jest, właśnie dlatego, że ludzie szukają swojego "jak pisać"
_________________ To jest mój podpis, mam do niego prawo i nie będę na ten temat dyskutować, bo mam prawo do własnego podpisu, tak, jak Ty masz prawo do swojego
o jena ja miałam kiedyś zespół pisałam piosenki tworzyłam muzykę i nawet bylo to ciekawe..Greałam na organach:) hehe może kiedyś się wam pochwalę
_________________ Czy wiesz, że przeciętny Polak czyta z prędkością zaledwie 200 słów na minutę? Możesz to sprawdzić... i zmienić!
http://szybkie-czytanie.z...jnikiwiedzy.php
wiersze... moim zdaniem najpiękniejsze wiersze nigdy nie ujrzały swiatła dziennego, poniewaz są zamknięte głęboko w naszych duszach i poprostu nie da sie ich tak zinterpretowac by przelac je na papier. Owszem napisałem kiedys kilka wierszy, lecz nie wyciągne ich juz chyba nigdy ze schowka w jednostce centralnej
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
moim zdaniem najpiękniejsze wiersze nigdy nie ujrzały swiatła dziennego
to skąd wiesz, ze są naj?
kanarinho18 napisał/a:
poniewaz są zamknięte głęboko w naszych duszach i poprostu nie da sie ich tak zinterpretowac by przelac je na papier.
no to przecież chodzi właśnie o przelewanie na papier. O ta umiejętność zamykania w kilku znaczących słowach całego ogromu uczuć jaki przelewa się nam w duszy. Samo czucie sztuka nie jest, sztuką jest ekspresja.
_________________ 'Cause all I ask for is instant pleasure
Instant pleasure, instant pleasure...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum