Ostatnio coraz wiecej jest wyjazdów do Anglii, Szwecji... ale na pewno nie w celach wycieczkowych
Mnie najbardziej odpowiadają góry zarówno te Polskie jak i Słowackie. Najciekawsze są spontany bo najbardziej udane i bez zbędnego pakowania Chociaż mam kumpelę która nawet na spontan gdzie ma 10 minut na zabranie najpotrzebniejszych rzeczy potrafi napakowac plecak po brzegi jakby jechała na miesiąc
Moi znajomi często wybierają się na wycieczki, a potem często kuszą opowiadając wrażenia;) Heh w końcu trzeba będzie spróbować bowiem latają z jakimś fajnym przewoźnikiem a jest dość tani jak na warunki w PL;o
Ja lubię Skandynawie. a w Polsce Karkonosze(niezapomniane noce w schroniskach:) no i oczywiście nadbałtyckie miejscowości pełne dresów i brzydkiej pogody:)
przyznam szczerze - za granicą jeszcze nie byłam. nie mam z kim i raczej nie mam do kogo (z wyjątkiem ciotki). ale pierwsze co, to zaliczę Niemcy (bo ciotka tęsnki podobno) i Hiszpanię
a tak to w gre wchodzą polskie góry (ale nie po to, żeby po nich chodzić ) i morze. i to mi na razie wystarczy.
_________________ "wierzę w Ciebie boś Ty wierna, wszechmocna i miłosierna xD" .....
a może na świta do Laponii??? po co fatygowac Świętego Mikołaja? mam już nawet transport...co pawda nie są to sanki ale przynajmniej będzie ciepło i komfortowo.ktoś chętny?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum