Ja sadze, ze kazdy wie ze watykan to grupa dobrze zorganizowanych przestepcow... i nie tylko...
Pozbyc sie takiego rydzyka to dla nich zaden problem...
Kaczynskich maja pewnie głeboko w dupie... powiedzą kilka słow a oni sie zamkna...i juz mało sie udzielaja i nie chca sie wypowiadac na temat Rydzyka...
fazi napisał/a:
A mi się wydaje że cały czas mu pomagają.. I nasz rząd po pierwsze jest bardzo uzależniony od spraw kościelnych, po drugie sprawa radia maryja to raczej sprawa polityczna niż kościelna.
Tylko w kosciele jest taka zasada, ze nie mozna łaczyc spraw koscielnych ze sprawami politycznymi...dlatego Watykan zaczał grozic rydzykowi bo zadaleko sie posunął !
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
i juz mało sie udzielaja i nie chca sie wypowiadac na temat Rydzyka...
Po raz kolejny mówie, że oglądając telewizje można odnieść odwrotne wrażenie..
NatalkaS napisał/a:
Ja sadze, ze kazdy wie ze watykan to grupa dobrze zorganizowanych przestepcow... i nie tylko...
O.. A ja nie wiedziałem.. Co to za spiskowa teoria? I mają swojego capo i Racinger powie "Rydzyk! kylym!" i go odstrzelą?
NatalkaS napisał/a:
Tylko w kosciele jest taka zasada, ze nie mozna łaczyc spraw koscielnych ze sprawami politycznymi...
Na którą to zasade i Rydz i PiSy zdają sie lać ciepłym moczem.
A właściwie to o co my się spieramy?
anka napisał/a:
Może jego plecy są daleko silniejsze niż tylko bliźniacy, skoro przez ponad 2 lata nikt nic nie zrobił.
Kto to wie..
Rydza się nie pokona na dzień dzisiejszy, jest za silny, najpierw trzeba go jakoś osłabić, podważyć autorytet, obrócić ludzi przeciw niemu, potem dobić. Tylko jak.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Rydza się nie pokona na dzień dzisiejszy, jest za silny, najpierw trzeba go jakoś osłabić, podważyć autorytet, obrócić ludzi przeciw niemu, potem dobić. Tylko jak.
Moja mama twierdzi, że wystarczy poczekać. Średnia wieku słuchaczy nie powinna go nastrajać optymistycznie. Jesli oczywiście nie będzie wsparcia z młodszych grup wiekowych.
Po raz kolejny mówie, że oglądając telewizje można odnieść odwrotne wrażenie..
no ja odnosze inne... to co mowia teraz to jest 1-2% tego co keidys.... wiadomo ze odrazu nie zamkkna buzi...
fazi napisał/a:
O.. A ja nie wiedziałem.. Co to za spiskowa teoria? I mają swojego capo i Racinger powie "Rydzyk! kylym!" i go odstrzelą?
szyd ;/ tego juz nie skomentuje... mysl co chesz... Jak bardzo beda chcieli sie go pozbyc to zobaczysz ze zniknie... anwet w tej pi... Afryce...
fazi napisał/a:
najpierw trzeba go jakoś osłabić, podważyć autorytet,
narazie to ma problem bo znikło mu kilka milionow ktore zbierał na stocznie gdanska... czy cos... w tym momencie kaczynscy sie od niego odwrocili... a autorytet spadł... bo pieniadze. były ludzi ktorzy słuchaja tego zasranego radia...
I domagaja sie wyajsnien, ktorych Rydzyk nie umie udzielic ;]
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
narazie to ma problem bo znikło mu kilka milionow ktore zbierał na stocznie gdanska... czy cos... w tym momencie kaczynscy sie od niego odwrocili... a autorytet spadł... bo pieniadze. były ludzi ktorzy słuchaja tego zasranego radia...
To jest już stara sprawa i jakoś nikt z fanatyków specjalnie się tym nie przejął i nie odwrócił od Rydza.. Tak samo nie miała żadnego odbicia sprawa gościa co dał Radiu całe oszczędności życia, $50tyś chyba, a jak zachorował i poprosił o pomoc to go olali. Sprawa kasy na Stocznie Gdańską teraz wypłynęła ponownie bo wyszły jakieś niusy, że ponoć na giełdzie przepuścił Rydz te kase. Ale jakoś nie widzę żeby politycy ciągnęli go do odpowiedzialności, a słuchacze się odwracali od niego... Także nie wiem jakiego trzeba by skandalu żeby babki przejrzały na oczy..
anka napisał/a:
Moja mama twierdzi, że wystarczy poczekać. Średnia wieku słuchaczy nie powinna go nastrajać optymistycznie. Jesli oczywiście nie będzie wsparcia z młodszych grup wiekowych.
No niestety Rydz szkoli przecież młodsze pokolenie na dziennikarzy RM, Trwam, Nasz Dziennik (czy jakoś tak) na swojej uczelni, także wciąż rozwija swoją działalność na coraz to większą skalę i różne grupy wiekowe..
To jest już stara sprawa i jakoś nikt z fanatyków specjalnie się tym nie przejął i nie odwrócił od Rydza.. Tak samo nie miała żadnego odbicia sprawa gościa co dał Radiu całe oszczędności życia, $50tyś chyba, a jak zachorował i poprosił o pomoc to go olali.
dla ciebie jest o tym cicho a inni słysza wiecej... wysil sie a moze usłyszysz?! Bo ja do dzisiaj co otwieram gazete to cos na ten temat pisze
fazi napisał/a:
No niestety Rydz szkoli przecież młodsze pokolenie na dziennikarzy RM, Trwam, Nasz Dziennik (czy jakoś tak) na swojej uczelni, także wciąż rozwija swoją działalność na coraz to większą skalę i różne grupy wiekowe..
tylko ze teraz słuchaczy jest kilka milionow za kilka lat 3/4 wyginie bo głownie starzy ludzie tego słuchaja i zostanie ta 1/4 młodziezy ktora juz bedzie tylko mała grupka... ... Siła Rydzyka gasnie... czy wy tego naprawde nie widzicie
dla ciebie jest o tym cicho a inni słysza wiecej... wysil sie a moze usłyszysz?! Bo ja do dzisiaj co otwieram gazete to cos na ten temat pisze
A gdzie ja napisałem, że o tym się nie mówi i nie słychać?
NatalkaS napisał/a:
tylko ze teraz słuchaczy jest kilka milionow za kilka lat 3/4 wyginie bo głownie starzy ludzie tego słuchaja i zostanie ta 1/4 młodziezy ktora juz bedzie tylko mała grupka..
Nie wiem ale z tego co ja widzę to odbiorcami nie są tylko babki po 98lat żeby w ciągu kilku lat wszystkie miały poumierać.
Nie wiem ale z tego co ja widzę to odbiorcami nie są tylko babki po 98lat żeby w ciągu kilku lat wszystkie miały poumierać.
no same napewno nie ale wiekszosc na perwno .... polowa pokolenia rydzykowego napewno za kilka lat sie zmniejszy i to dosc znacznie ;]
fazi napisał/a:
A gdzie ja napisałem, że o tym się nie mówi i nie słychać?
mi chodziło ze jest to poruszane przez duza czesc ludzi swiata politycznego i nie tylko sprawa juz trafiła do komisji i jest rozpatrywana... nikt tego nei olał i sie tym przejeto tak smao jak ludzmi ktorzy dali pieniadze na te n cel...(duze grupy wypowiadały sie ze zawiodły ie na rydzyku na radiu ze zaufanie ich zmalało) i mi chodziło ze słychac wiecej ze dzieje sie wiecej a ty słyszysz mnie i wydaje ci sie ze ludzi to nie obchodzi...
Przecież RM funkcjonuje już od coś koło 15 lat. Przez cały ten czas ludzie umierają, ale dołączają się nowi. Zresztą to nie są tylko 70-letnie babcie, to również 40, 50- latkowie, jeszcze 30 lat życia przed nimi.
Ja bym powiedział, że Kościół czeka aż umrze Rydzyk. Ma już ponad 60 lat, daję mu jeszcze 20, a wiadomo, wypadki chodzą po ludziach, nowotwory, i te sprawy. Zniknie Rydzyk zniknie kontrwersyjność RM.
_________________ Gość chcesz dowiedzieć się więcej o wilkach? Strona dla miłośników przyrody:
www.wilk.boo.pl
Może zniknie Rydzyk, ale jak to mówią, po dobrym panie siedmiu lepszych nastanie... Jesli będzie takie przyzwolenie na publiczną samowolkę osób duchownych, to na pewno znajdzie się ktoś, kto poprowadzi dzieło, bo kontrowersyjnych duchownych u nas nie brakuje. (zresztą nie tylko u nas , a na potwierdzenie http://relaz.o2.pl/lakmus...81967ef49fe48fe )
A tak z innej beczki, zauważyliście, że Radio Maryja stało się niezłym interesem? I nie mówię tu o datkach jakie ludzie przesyłają. Jakieś dwa lata temu jedna z moich babć postanowiła słuchać tego radia. Może to nic dziwnego, ale ja dowiedziałam się o tym na targu, gdzie miała zamiar kupić sobie Radio Maryja(!). Podeszła do sprzedawcy różnych takich radyjek i mówi:
-Poproszę Radio Maryja.
Mnie zamurowało, a sprzedawca, zamiast jej wytłumaczyć, że to stacja, pyta:
-Czarne czy srebrne?
Jakiś czas potem moja druga babcia dostała w prezencie Radio Maryja.
Jakim cudem ktoś przekonał staruszki, że zamiast pokręcić gałką przy tym radiu, które mają, trzeba kupić nowe?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum