Forum Ręceprecz odtybetu

• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Współpraca • Czat • Reklamuj Forum ! • Gry online • Katalog Stron
• Rejestracja • Zaloguj • Album

konkurs

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

jusia_like  

Wysłany: 2006-10-01, 10:53   
   Polecający: Google

heh mnie rozwaliło jak była debata nad tym problemem w tvp i jakis profesor wypowiadał się przy Beger o tej sytuacji i powiedział coś w tym stylu ze " Pani Beger...." i tu użyła takiego wyrażenia którego nawet ja nie rozkminiłam bo było naukowe i chodziło o to zeby Beger nie zrozumiała- jak mi pozniej wytłumaczono :P to była ironia a ona sie cieszyla :rotfl:
co do sytuacji to nie żal mi rządu tylko młotkowatych Polaków!!
Tylko Polacyu widząc na oczy to co się stało !! mając dowod przed oczyma!! sluchajac tego glosno!!! po jednym wystapieniu pana premiera "NIC SIE NIE STALOę yamknelo sie w sowich chatka i mzsli teraz "tak pan premier miał racjie...to byl fotomontąz..pan premier nie kłamie..przeciez w Polsce nie bylo nigdy lepiej" :zakrecony: to sie nazywa szara masa i ślepa masa mają dowod na talerzu i tak nie uwierzy :dobani:
i ile jest mądrych ludzi którzy pojda do urn i zaglosuja właściwie?? ..znikoma liczba... głownie młodzież i co co 2 inteligentny myslacy...

wkurza mnie to ze Beger jest teraz "yntelygentnom i wykżtalconom paniom minister."
cale zajscie mnie nie zaskoczylo bo od dawna wiedzialam ze to sie tylko ruiną może skonczyć wiec nie jestem rozczarowana...jestem zniesmaczona!!

naya  

Wysłany: 2006-10-01, 14:35   

właśnie leci wystąpienie premiera w stoczni gdańskiej, jakiś wiec wyborzcy czy coś... i premier powiedział św. słowa "społeczeństwo ma prawo znać prawdę"... nie było to w kontekście ostatnich wydarzeń (niestety)... ale ma rację... mamy prawo znac prawdę... tylko zastanawiam się co premier rozumiał przez słowo "prawdę"... bo mi się wydaje, że to chodziło o PiSowską prawdę, o prawdę wygodną dla PiSu... a poza tym znowu powtarzał te same bzdury co rok temu... a ludzie klaszcą mu i wiwatują... przerażające jest to co w tym kraju sie dzieje... co w tym kraju mieszkają za ludzie... ludzie, którzy wierzą zakłamanym politykom a nie samym sobie, nie temu co widzieli tylko temu co jakiś polityk powiedział... PiS dziwi się, że ludzie młodzi wyjeżdżają...a jak stąd nie wyjeżdżać jak się widzi i rozumie to co się dzieje...

Dishman  

Wysłany: 2006-10-01, 15:30   

Klaszczą, bo może im za to płacą?
Albo tak jak w "Shreku" jest gdzieś przed tłumem jakaś osoba z tabliczkami "Oklaski", "Wiwat", "Duży wiwat" i pokazuje tłumowi w odpowiednim momencie... ;)

Jestem tu  

Wysłany: 2006-10-01, 18:40   

Podejście dziennikarzy i TVN do sprawy wydaje się bardzo słuszne.
Pokazali w ten sposób, na jakiej zasadzie działa odnowa moralna i walka z korupcją w IV Rzeczypospolitej Polski wg PiS-u. Okazało się że ci co najgłośniej wołali i z tym hasłem poszli do wyborów i te wybory wygrali, pokazali jak się ma mówienie o walce z korupcją a faktycznym działaniem osób związanych z PiS-em, są to ludzie którzy za wszelką cenę chcą się utrzymać u władzy, wszelkimi dostępnymi środkami aby tylko mieć władze i czerpać z niej co się da, przy tym nie widzą własnej winy której się dopuścili, namawiając posłów do odejścia i przyłączenia się do nich.
Przez ostatni rok PiS walczył z wszystkimi o wszystko, począwszy od polityki zagranicznej aż po wewnętrzne przepychanki, Wszyscy na tym stracili reputacja Polski, zwykli obywatele, którym PiS wmawia że to standard.
Niestety ale Polska polityka dotyka dna i wygląda na to że lepiej być nie będzie.
Zrobią wszystko żeby wyborów nie było, ze szkodą dla wszystkich, a skończyć może się podobnie jak to miało miejsce za czasów SLD pod koniec kadencji.
Tak wygląda PiS-owska walka z korupcją.

NatalkaS  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2006-10-01, 18:50   
   Polecający: Dzieki reklamie

naya napisał/a:
bo mi się wydaje, że to chodziło o PiSowską prawdę, o prawdę wygodną dla PiSu.

dokładnie o taką mu chodziło ;] bo przecież jak mogło by byc inaczej

Prawo i sprawiedliwość :zdziwko: przekupstwo i skandal :!:

:dobani: wstyd :!: i znowu sie z nas smieja :|

www.Melory18.fotka.pl

giiza  

Wysłany: 2006-10-01, 22:49   Beger

Wszystko moge znieść. Przekupstwo,przekleństwa,polityka to taki świat ochydny ale forsa na weksle z sejmowych(czyli moich) pieniędzy tego nie da sie wybaczyć.
Ciekawe na co jeszcze idą sejmowe pieniądze

axss  

Wysłany: 2006-10-02, 17:11   
   Polecający: ktoś.

PiS upadł tym niżej, że teraz pani Begier uchodzi za ostoję moralności i ona prawi im kazania jak należy postępować. kiedy członek przestępczej partii uzyskuje moralne prawo do krytyki postępowania PiSu, to jest to chyba najgorszy możliwy upadek.

w 2 tygodnie straciłem równo 14 dni.

saferłel  

Wysłany: 2006-10-03, 09:32   
   Polecający: Dzięki sobie :)

Nie jestem wielkim znawcom polityki, ale nie mogę zrozumieć jak to możliwe że kaczucha nie zareagował zupełnie i nie zwolnił tych 2 ludzi a oni jeszcze unikają mediów teraz i tylko Mojzesowicz gada coś tam że JEST DO DYSPOZYCJI premiera a premier G robi :/
Niewiem kto i czemu głosował na PIS i niewiem czemu poparcie dla tej partii nadal wynosi ponad 20%. Mam nadzieję że będą nowe wybory bo inaczej taka afera będzie się powtarzać co pół roku. Bardzo jestem zły też na PSL, który jest ugrupowaniem, które dba o własny tyłek w rządzie a czy ono coś konkretnego robiło przez tą kadencję? teraz żeby wypadało powiedzieli że są oburzeni i rozmowy koalicyjne trzeba wstrzymać (nie zatrzymać! co powinno wyjść z ust PSL) , premier poszeptał tam przepraszam i już PSL gotowe wybaczyć i wrócić do negocjowań z kłamcami i oszustami z PIS.
Album: Fundamnetal
Piosenka: ----------
--------------------------------------
Are you gonna go to the Sodom and Gomorrah show?

naya  

Wysłany: 2006-10-03, 17:19   

Prawo i Sprawiedliwość (brechtam z tej nazwy) teraz oskarża TVN... snują jakieś insynuacje o tym, że ten czy tamten z TVN był agentem... to w sumei było do przewidzenia, że PiS jako partia, ktora posiada raport z likwidacji WSI, który podobno zawiera wiele haków na wielu ludzi, będzie teraz próbowała sie odwdzięczyć TVNowi za ostatni filmik... ale, że w ten sposób to już przegięcie... bo oskarżanie kogoś, że był agentem bez podania jakichkolwiek dowodów jest poprostu dla mnie jakieś niezrozumiałe... a poza tym skąd ci PiSowcy to wiedzą skoro raport o WSI jest nadal tajny... i treść jego zna (niby) tylko Macierewicz (jako ten co go pisał) i Lechi Jarosław Kaczyńscy (jako prezydent i premier)... śmieszne, że PiSowcy wiedzą co tam jest i nikt poz nimi... to albo coś jest tajne, albo jawne... bo ja nie rozumiem czy tych z PiSu obowiązuje jakieś inne prawo niż pozostałych obywateli tego cudownego kraju ?... w ogóle wydaje mi się, że cały ten raport to pewnie kolejna część (po tym jak Macierewicz oskarżył byłych szefów MSZ) tej samej gry.... albo zaraz dowiemy się, że to jakiś układ, szara sieć czy coś z jeszcze bardziej finezyjną nazwą... a jeszcze teraz jak PSL chce utworzyć z PiS koalicję narazie na 90 dni by zobaczyć jak się będzie im razem rządzić to już w ogóle przesada... do rozwiązania rządu już na bank nie dojdzie (w sumie i tak od początku nie wierzyłam w samorozwiązanie)... nic tylko pakować się i wyjeżdżać...

saferłel  

Wysłany: 2006-10-04, 13:15   
   Polecający: Dzięki sobie :)

Wczoraj gosciem Teraz My był Kurski z Pis-u. Gość kręcił jak mógł najpierw doczepił się Pana Milana Suboticia, który był podobno współpracownikiem SS w latach 80 a teraz pracuje w TVN - oczywiście nie miał dowodów. Nie pozwalał jednak nic jednak powiedzieć w tej sprawie redaktorom i szczególnie Morozowski był wściekły kiedy ten zaczął oskarżać ich że to wsyzstko było na zamówienie PO i że tacy dziennikarze jak Lis czy Kolenda-Zalewska kręcili na początku lat 90 nieżetelne materiały itp. Trwało to z 15 minut po czym dopiero redaktorzy uświadomili po raz 46 że co ma wspólnego ta sprawa z aferą taśmową, czy to Subotic kazał tak gadać posłom Pisu?
Zapytali co co sprawy mają wspólnego a ten gość odpowiada żeby NIE MIESZAĆ TYCH 2 spraw no po prostu jak to usłyszałem to byłem z jednej strony zły a z drugiej chciałem się śmiac. Tyle gaf popełnił ten poseł, potem jeszcze oskarżał ich i groził że sprawa skończy się w sądzie....
Jacek Kurski jest bardzo niewiarygdnym człowiekiem co pokazała afera z Panem Tuskiem oraz nie stawianie się na proces o oczernienie z powodu choroby, której nie było, do tego miał zostać zwolniony z partii - nagle się pojawił...i z całym Pisem jest tak samo banda kłamców, niewiem czy wszyscy ale napewno Kaczuchy, Zawisza, Kurski...

Kto głosował na nich? no kto na nich głosował, jak na tym forum znajdę taką osobę to chyba poprosze admina o jej usunięcie :D :D

Wczoraj była komedia...
Album: Fundamnetal
Piosenka: ----------
--------------------------------------
Are you gonna go to the Sodom and Gomorrah show?

axss  

Wysłany: 2006-10-06, 21:30   
   Polecający: ktoś.

problem polega na tym, że wiara w układ jest prosta. to 'ich' wina, że mi się nie udało w życiu. kto się przyzna do porażki? a TVN to żydy. aj?

w 2 tygodnie straciłem równo 14 dni.

NatalkaS  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2006-10-07, 17:35   
   Polecający: Dzieki reklamie

saferłel napisał/a:
premiera a premier G robi :/

premier zawsze G robił !!! a teraz jeszcze wieksze bagno sie zrobiło :D

ja chce NOWE WYBORY

www.Melory18.fotka.pl

Wrednota  

Wysłany: 2006-10-15, 10:14   

Renata Beger- przeciez ona robi z siebie taka meczennicę ze szok :zalamany:
Tak samo jak PiS :/ Obiecuja obiecuja ale jak na razie nic z tego nie wynika.
Naobiecywali i nic

farbenheit  

Wysłany: 2006-10-18, 14:52   
   Polecający: Przeznaczenie

begerowa to zdzira! niedość że biednego faceta zwabiła podstępem do pokoiku, zahęciła go do skorumpowania jej, To jeszccze go nagrała. A żeby tego było mało to puścila taśmę w
TV!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak przynajmniej sądzi Raadio Maryja.

Żenujące! Wnormalnym kraju to by ich wszystkich wuje*** na zbity poysk.

naya  

Wysłany: 2006-10-18, 18:47   

powrót koalicji z Lepperem... brak wcześniejszych wyborów... katastrofa... koniec Polski... powinni zmienić nam nazwę na zakłamany Kaczogród... przeraża mnie to, że nasz prezydent, który powinien bronić interesu publicznego a nie interesu rodzinnego, patrzy na to i w ogóle nie reaguje, przecież tak naprawdę różne afery w polityce były, ale takiego burdelu to ja nie pamiętam... raz mówią "z warchołem gadac nie będziemy", "nie będziemy mieć koalicji z takimi ludźmi", "nie chcemy mieć znimi nic wspoólnego", " to chamy"... a jakiś czas później po nocy spotykają się gdzieś w sieni i zawiązują nową, starą koalicję... nie moge powiedzieć, że już mnie to wszystko zwisa, bo to nie prawda... jestem Polką i nie mogę tak poprostu patzreć bez emocji na to co się dzieje, ale teraz już coraz mniej się denerwuję a poprostu śmieję się z tego wszytekiego bo to poprostu jest żałosne...

Odpowiedz do tematu