Forum Ręceprecz odtybetu

• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Współpraca • Czat • Reklamuj Forum ! • Gry online • Katalog Stron
• Rejestracja • Zaloguj • Album

konkurs

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

NatalkaS  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2006-09-28, 17:57   Beger i tvn
   Polecający: Dzieki reklamie

Co sądzicie o ostatnim skandalu z panem Lipińskim który proponował przejście do pis-u pani Beger i nie tylko pan Lipiński :/
dla mnie to jest kompromitacja z ich strony juz takich jak Beger próbują przekabacić żeby tylko mieć większość i żeby nie było samorozwiązania rządu :/ Pis się tylko pogrąża !!!

<tylko my :P bez PiS-u . . . prawo i sprawiedliowśc buhehehehe>

www.Melory18.fotka.pl

Dishman  

Wysłany: 2006-09-28, 18:23   

Lipiński i Mojzesowicz powinni być wywaleni na zbity pysk.

NatalkaS  

Wysłany: 2006-09-28, 18:29   

Dishman, to wiadomo,ale także wiadomo ze robili to z rozkazu prezesa PiS-u (J. Kaczyńskiego) cały pis powinni zlikwidować :)

www.Melory18.fotka.pl

gessa  

Wysłany: 2006-09-28, 21:47   
   Polecający: link na gronie

Spada poparcie rządu, niedługo wybory będę... miejmy nadzieję... :zdziwko:

lolinka  

Ostrzeżeń:
 1/3/5

Wysłany: 2006-09-28, 22:23   

Renata Beger - Uzdrowicielka Narodu , Pierwsza dziewica IV RP i Emilia Plater bis w jednym ... zrobiła z siebie męczennice i oprócz kompromitacji rządu , skompromitowała siebie. Myśle ze ta zagrywka z jej strony i tvnu miała w tym konkretny cel - wybielenie sie po swojej aferze z fałszowaniem podpisów. Także nie ma co z niej robic bohaterki narodowej bo sama nie jest wiarygodna. Posłużenie sie jedną osobą fałszywą do wytknięcia innym fałszywym personom ich błędów jest naprawde śmieszne i żenujące.

Fakt faktem cieszy mnie aktualna szopka i ujawnione sprawy , co nie znaczy ze nasze państwo przestało byc Ciemnogrodem ;]

nawet porządnie konkursu Miss World nie umiemy przeprowadzić bez afer ...

***ArChi***  

Wysłany: 2006-09-28, 23:06   

tylko czekac az w listopadzie nowe wybory :)

jedno co jest wkurzajace jak to teraz kazdy kazdego oskarza az sie juz nie chce ogladac tego wszystkiego ani czytac :)

jakie afery w miss world ??

lolinka  

Ostrzeżeń:
 1/3/5

Wysłany: 2006-09-28, 23:17   

a cos tam było o zamieszanych, skorumpowanych politykach i patronacie nad ta impreza marcinkiewicza , który jak zwykle nic nie wiedział i nic nie słyszał, no i o tym jak to Polacy za pozno rozreklamowali ten konkurs przez to promocja kraju troche na tym straciła no i ze firmy transmitujące tez były wybierane "na szybko" ... słowem jakies tam ceregiele , moze cos pokręciłam ale mniej wiecej sens ten sam ;p

NatalkaS  

Wysłany: 2006-09-29, 09:17   

lolinka napisał/a:

bo my tylko szkuamy dziury w całym ;/ jak juz nam sie nie udało zaczac wczesniej to powinni sie cieszyc z tego co maja :] nawet szefowa miss world powiedziała ze nie wie o co chodzi Polakom bo według niej jest rewelacyjniy ;]

www.Melory18.fotka.pl

skorupa  

Wysłany: 2006-09-29, 10:59   

Mnie dziwi tylko, po kiego chcieli w PISie akurat Begerową...? Tragedia.

Dishman  

Wysłany: 2006-09-29, 14:23   

skorupa napisał/a:
Mnie dziwi tylko, po kiego chcieli w PISie akurat Begerową...? Tragedia

Bo to kolejny głos, który liczy się dla PiS. Dla tej partii nie liczy się kto wchodzi w ich szeregi (chyba, że jest to Tusk lub Rokita), byleby był kolejny głos więcej.

Begerowa może nie bardzo nadaje się na odkupicielkę narodu, ale miała jajcarski pomysł wkręcenia Lipińskiego i to mi się podoba.

kenusarf  

Wysłany: 2006-09-29, 14:39   

lolinka napisał/a:

Chodzi Ci o to http://www.joemonster.org/i/q/missm.jpg ? ;)

Gośka  

Wysłany: 2006-09-29, 17:40   

do przysłowia :"Polak potrafi" , teraz trzeba dodać "Polka potrafi "
to skandal ,kto głosował na ten PiS

Azteq  

Wysłany: 2006-09-29, 21:50   

Powiem tylko tyle że moje podejście do polityki jest conajmiej baardzo ignoranckie)dziwne słowo chyba nawet niepoprawne :] ) ale oriętuje się mimowoli bo wszędzie trąbią o tym co się w kraju dzieje. :znudzony: :wstyd: :szok:

naya  

Wysłany: 2006-09-30, 17:38   

co o tym sądzę ?... sądzę chyba tak jak większość... sądzę, że to skandal, że to korupcja, że to straszne, fe, fuj i be... sadzę, że powinny być wczesniejsze wybory... że prezes PiS poiwnien najpierw odwołać gwiazdy tego filmu, później odwołać samego siebie i zarazem rozwiązać sejm aby obronić resztki godności swojej i swojej partii (na co chyba jednak nie ammy co liczyć, bo jak widzimy PiS robi wsyztsko żeby jak najdłużej trzymać się u władzy, chociażby niezwpołanie sejmu przez marszałka w sprawie głosowania o wotum nieufności)...

możnaby się zastanawiać nad tym dlaczego p.Beger postanowiła to ujawnić?... ale szczerze, mało mnie to obchodzi... zdaję sobie sprawę z tego, że tak było zawsze, że za koalicję dostawało się jakieś tam stanowiska... tylko, że PiS dał się złapać za rękę... bo co innego zdawać sobie z czegoś sparwę (tak ogólnie) a co innego zobaczyć to (na konkretnym przykładzie)...

śmieszą mnie (a zarazem przerażają) reakcje i komentarze PiS'u, bo walenie tekstami, że to "prowokacja", że "to wina pani Beger", że "nic się nie stało", to dla mnie coś niezrozumiałego... to tak jakby po obejrzeniu "matrixa" ktoś nam chciał wmówić, że to były "smurfy"... przecież to straszne... czy ci PiSowcy mają nas za kompletnych debili i myślą, że my uwierzymy ich pieprzeniu a nie temu co zobaczyliśmy na własne oczy...

przeraża mnie także nasza Polska mentalność... bo zobaczmy co dzieje się na Wegrzech, tam ludzie po dowiedzieniu się, że premier kłamał, wyszli na ulice, zrobili rozróby, walczą o swoje, walczą o swój kraj... a u nas... u nas okazuje się, że politycy "kupczą Polską"... i co na to ludzie... u nas to nie tak jak na Węgrzech... u nas to jest taki melanż... siedzimy w domu przed tv i mówimy, że to źle... gdzie nasz polski duch walki o kraj?... kilka osób go poczuło i poszło pod sejm... trochę śmiesznie to wyglądało jak 4 ludzi stało pod sejmem, gdzieś tam w tle namioty i wkoło tych 4 ludzi 8 policjantów...

możnaby tutaj zacytować tytuł programu Lisa "CO Z TĄ POLSKĄ ?"

krzak  

Wysłany: 2006-10-01, 01:26   

no fakt w Bukaresztcie demastrowalo wiecej polakow niz teraz w Warszawie. i jak to rozumiec? a pani Beger udowodnila tylko ze jak Lepper mowi o przekupywaniu poslow Samoobrony to mowi prawde. ale pograzyla tym nie tylko PiS ale chyba i samoobrone takze.

Odpowiedz do tematu