Wysłany: 2006-12-07, 19:59 Energia z kosmosu Polecający: myszka mi poleci(a)ła...
Cytat:
Zygmunt H(autocenzura) z Jastrzębia Zdroju twierdzi, że ma zdolność pozyskiwania energii z kosmosu
Co Wy na to?
Śmiałem się przez parę minut jak to przeczytałem
Cytat:
działanie tej wody polega na przekazaniu wibracji wody żywej do wody w człowieku, tłumaczy H(autoc.). - Wody z Lourdes, Fatimy są wodami żywymi, posiadającymi wibracje fal elektromagnetycznych
Poczułem te wibracje, chociaż jeszcze tej wody nie widziałem
Cytat:
Za 1,5 litrową butelkę specyfiku chce 5 zł, ale rewitalizator zamontowany w mieszkaniu, który ma nam wprowadzić do pomieszczeń "samo zdrowie", kosztuje już 300 zł. Chętnych nie brakuje...
Ludzie to chyba nie mają w co wierzyć...
Jak ktoś jest zainteresowany, to mogę zamontować u Niego 'rewitalizator' CmX500 za jedyne 139 zł
Cytat:
Bohater (...) twierdzi, że kosmoenergię pozyskuje ze skał z różnych stron świata, z zęba mamuta i skamieniałego drzewa sprzed milionów lat
POMOCY!
Ciekawy jestem co, i ile wypił ten gościu zanim się zorientował, ze jest niezwykle uzdolniony
A dzisiaj w faktach było o wodzie na Marsie i nie wiem czemu o tym tak głosno ... fakt ze w momencie kleski zywiołowej przydałoby sie nowe zrodło wody,ale czemu odrazu bebnia ze to znak ze jest zycie na marsie, bo woda to towarzyszka zycia bzdura!!! dzieki wodzie zyjemy, ale woda, bez nas sobie by poradziła eh robia szum koło "." ^^
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
Wysłany: 2006-12-07, 22:08
Polecający: bierdonka
NatalkaS napisał/a:
ale czemu odrazu bebnia ze to znak ze jest zycie na marsie, bo woda to towarzyszka zycia bzdura!!! dzieki wodzie zyjemy, ale woda, bez nas sobie by poradziła eh robia szum koło "." ^^
yyyy chyba nie zrozumiałaś ;] Woda jest złozona z wielu pierwiastków i innych pierdoł , m.in tlenu , dzięki którym mogą istnieć istoty żywe. To własnie dzięki odkryciu tej wody mozna twierdzić ze na Marsie mogą istnieć organizmy żywe tak jak na Ziemi. A nie odwrotnie. I to jest wiadomość historyczna wręcz! Bo skoro w naszej wodzie ziemskiej mogą żyć te wszytskie żyjątka , bakterie i inne to pewnie na Marsie tez mogą! Tam mogło byc kiedyś zycie i mamy coraz więcej dowodów na te teorie , choć wiadomo ze "życie" w tym pojęciu nie oznacza odrazu człowieka ;] Ale jakieś, pierwotniaki to tez życie i moim zdaniem to jest akurat ciekawa wiadomość .
Fajnie by było gdyby sie okazało że na Marsie jest woda ale mówiąc szczerze to chybga nic by nie dało bo nawet jesli te formy zycia istnieja to beda potrzebowały około mld lat żeby sie rozwinąć i ukształtować do tego stopnia a tymczasem słońce przestnie istnieć i pochłonie cały nasz układ czyli nici z nowego życia na Marsie w takiej formie jakiej oczekujemy.
co do tej pseudocudownej wody to przeciez istaniał też taki człowiek w Polsce który niby to miał "ręce które leczą" miał nawet swój program w tv i zarabiał na tym kase. Ciekawa jestem co się z nim dzieje teraz ...;]
Wysłany: 2006-12-08, 16:43
Polecający: myszka mi poleci(a)ła...
jusia_like napisał/a:
"ręce które leczą"
Chyba ręce, które liczą...
jusia_like napisał/a:
czyli nici z nowego życia na Marsie
Raczej nikt się nie spodziewa, że pierwszych ludzi na Marsie zaatakują jakieś robale , ale sam fakt występowania tam ciekłej wody (jeśli się potwierdzi) daje szansę na nawet skolonizowanie tej planety (w jakimś stopniu i w zależności od występujących na miejscu surowców).
_________________ "Mądry nie jest ten, który martwi się z powodu niedostatku, lecz ten, który cieszy się z tego co ma."
Lubię internet, bo w internecie nikt nie wie, że jestem psem
Per aspera ad astra...
...wszędzie można dojść na piechotę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum