ForumNasze.Net Strona Główna

• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Współpraca • Czat • Reklamuj Forum ! • Gry online • Katalog Stron
• Rejestracja • Zaloguj • Album

ogame

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

Czarodziejka 

Wysłany: 2007-06-30, 00:41   

Usunal, bo nie rozumie :)

absolut_k  

Wysłany: 2007-07-14, 16:22   
   Polecający: samej sobie :P

Dobra lekturę jeszcze.. Rzadko, którą wogólę czytam... :wstyd:
Ale te jego "finczyki" to były the best :rotfl: (wczorajsze wiadomości w TVN)
I have come to save the day
And I won't leave until I'm done.

mictatencuhtli  

Wysłany: 2007-07-14, 23:06   

pieprzyc giertycha i wszystkich jemu podobnych!

www.myspace.com/dredyinfo

DREDY - WARKOCZYKI

naya  

Wysłany: 2007-07-17, 20:05   

mictatencuhtli napisał/a:
pieprzyc giertycha i wszystkich jemu podobnych!
z takimi fantazjami to nie w tym temacie... nawet nie w tym dziale...

mictatencuhtli  

Wysłany: 2007-07-17, 22:57   

dlaczegoz to? fantazja nie jest to bynajmniej

DREDY - WARKOCZYKI

miki21 

Wysłany: 2007-07-18, 23:32   

Sol napisał/a:
miki21 napisał/a:
Moja opinia jest taka, że nie warto czytać lektur szkolnych, ponieważ w większości są one po prostu głupie.

Lepiej uważaj z takimi opiniami, bo autorami tych lektur są ludzie dużo mądrzejsi od Ciebie.

ciekawa opinia.
Nie znasz mnie, nie znasz ich, a wypowiadasz się w ten sposób...

Oczywiście generalizowałem, ale jak w trylogii Sienkiewicza znajdziesz jakieś mądrości to śmiało.. pisz.

mictatencuhtli  

Wysłany: 2007-07-19, 09:06   

[quote="miki21"]
Sol napisał/a:

ciekawa opinia.
Nie znasz mnie, nie znasz ich, a wypowiadasz się w ten sposób...

Oczywiście generalizowałem, ale jak w trylogii Sienkiewicza znajdziesz jakieś mądrości to śmiało.. pisz.

wystarczy,ze zna ich tworczosc- a tak bynajmniej nie mozna okreslic tego, co sam wypisujesz...

DREDY - WARKOCZYKI

kenusarf  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2007-07-19, 10:30   

wystarczy,ze zna ich tworczosc- a tak bynajmniej nie mozna okreslic tego, co sam wypisujesz...

Nie dajcie się tak łatwo podpuszczać. Napisało dziecko neostrady(jak ktoś może niech sprawdzi IP ;P ), że lektury szkolne są głupie to naprawdę nie ma sensu odpisywać "Ty jesteś głupszy".

miki21 

Wysłany: 2007-07-19, 10:52   

hmm.. czytałeś moją pracę, projekt lub inny dokument??
Nie wydaje mi się.
Chyba, że jestem przedmiotem jakiejś dziwnej inwigilacji. Tylko odpowiedz, co ci się nie podobało. A może po prostu nie jesteś w stanie tego zrozumieć?

mictatencuhtli  

Wysłany: 2007-07-19, 11:58   

miki21 napisał/a:

hmm.. czytałeś moją pracę, projekt lub inny dokument??
Nie wydaje mi się.
Chyba, że jestem przedmiotem jakiejś dziwnej inwigilacji. Tylko odpowiedz, co ci się nie podobało. A może po prostu nie jesteś w stanie tego zrozumieć?

czytalem to,co WYPISUJESZ NA FORUM - a to jest przedmiotem dyskusji. czytaj ze zrozumieniem wacpan, wszak nie wszyscy musza byc artystami ;)

a moja zdolnoscia pojmowania przejmowac sie nie musisz- jest na zadowalajacym poziomie. oprocz tego mam swiadomosc takiego pojecia,jak samokrytyka, a ono jak widac nie kazdemu jest znane.
na pewno nigdy nie przyszlo by mi do glowu ustawiac sie w jednym szeregu z Sienkiewiczem czy innymi pisarzami, nie wspominajac juz o wynoszeniu sie ponad nich...

[ Dodano: 2007-07-19, 12:01 ]
dr frasunek napisał/a:

Nie dajcie się tak łatwo podpuszczać. Napisało dziecko neostrady(jak ktoś może niech sprawdzi IP ;P ), że lektury szkolne są głupie to naprawdę nie ma sensu odpisywać "Ty jesteś głupszy".

spoko. dopoki jest to dobra zabawa, nie warto rezygnowac z takiej okazji;)

DREDY - WARKOCZYKI

miki21 

Wysłany: 2007-07-19, 12:09   

mnie tylko dziwi, dlaczego zakładasz, że ktoś jest głupszy od Sienkiewicza tylko dlatego, że się później urodził.
Czy np. Hitler jest według Ciebie głupszy? Czy Jan Paweł II jest dla ciebie niepoważny i głupi dlatego, że jest młodszy od Sienkiewicza?

p.s.
fajnie, że czytałeś co na forum piszę, ale dlaczego chcesz osądzać moją inteligencję na tej podstawie? Jak już pisałem, rozumiem, jakbyś przeczytał jakieś moje prace itp. stwierdziłbyś, że są bzdurne i nie mają logicznego sensu. OK. Ale dlaczego oceniasz moją osobę poprzez kilka linijek postu?

Sol  

Wysłany: 2007-07-19, 14:05   

miki21 napisał/a:
mnie tylko dziwi, dlaczego zakładasz, że ktoś jest głupszy od Sienkiewicza tylko dlatego, że się później urodził.

Przeczytałam tę wymianę zdań parę razy i nigdzie nie zauważyłam takiego założenia. Mógłbys wskazać konkretne zdanie?

miki21 napisał/a:
fajnie, że czytałeś co na forum piszę, ale dlaczego chcesz osądzać moją inteligencję na tej podstawie? [...] Ale dlaczego oceniasz moją osobę poprzez kilka linijek postu?

Bo to jak i co piszesz na tym forum świadczy o Tobie. Udostępnij tutaj swoje prace, to będziemy sobie wyrabiać opinię na ich podstawie, ale dopóki tego nie zrobisz, pozostają tylko Twoje posty.

Cytat:

Wystarczy ją przeczytać i umieścić w odpowiednim kontekście. Ale jeśli sadzisz, ze możesz się równać z autorami książek, które są lekturami szkolnymi, to czekamy na jakies tego dowody.

"Życie to sen wariata, a jak się przyprawi, to wychodzi kolorowa telewizja" :luka:

miki21 

Wysłany: 2007-07-19, 14:41   

Sol napisał/a:

Wystarczy ją przeczytać i umieścić w odpowiednim kontekście. Ale jeśli sadzisz, ze możesz się równać z autorami książek, które są lekturami szkolnymi, to czekamy na jakies tego dowody.

a gdzie ja tak napisałem??
Mi tylko chodzi o to, że oceniasz mnie po pisaniu postów na jakimś forum. Nic o mnie nie wiesz, czym się zajmuję, co robię, co zrobiłem itp. a wydajesz osądy.

kenusarf  

Wysłany: 2007-07-19, 14:42   

Gombrowicz ocalony. ;>

http://wiadomosci.gazeta....69,4325372.html

Następna fantazja el ministro Giertycho pozostała tylko jego fantazją...

Sol  

Wysłany: 2007-07-19, 14:55   

dr frasunek napisał/a:
Następna fantazja el ministro Giertycho pozostała tylko jego fantazją...

I bardzo dobrze. Choć jedna decyzja premiera, z którą się zgodzę :] choć warto zwrócić uwagę na sondę po lewej stronie artykułu... w mojej opinii też chodziło o pokazanie kto tu rządzi tak naprawdę.

miki21 napisał/a:
Mi tylko chodzi o to, że oceniasz mnie po pisaniu postów na jakimś forum. Nic o mnie nie wiesz, czym się zajmuję, co robię, co zrobiłem itp. a wydajesz osądy.

O tym już pisałam.

"Życie to sen wariata, a jak się przyprawi, to wychodzi kolorowa telewizja" :luka:

Odpowiedz do tematu