Wysłany: 2007-07-14, 16:22
Polecający: samej sobie :P
Dobra lekturę jeszcze.. Rzadko, którą wogólę czytam...
Ale te jego "finczyki" to były the best (wczorajsze wiadomości w TVN)
_________________ www.lennykravitz.ovh.org ll You're Site.! <LK3 I was born long ago
I am the chosen I'm the one
I have come to save the day
And I won't leave until I'm done.
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2007-07-19, 10:30
mictatencuhtli napisał/a:
wystarczy,ze zna ich tworczosc- a tak bynajmniej nie mozna okreslic tego, co sam wypisujesz...
Nie dajcie się tak łatwo podpuszczać. Napisało dziecko neostrady(jak ktoś może niech sprawdzi IP ;P ), że lektury szkolne są głupie to naprawdę nie ma sensu odpisywać "Ty jesteś głupszy".
wystarczy,ze zna ich tworczosc- a tak bynajmniej nie mozna okreslic tego, co sam wypisujesz...
hmm.. czytałeś moją pracę, projekt lub inny dokument??
Nie wydaje mi się.
Chyba, że jestem przedmiotem jakiejś dziwnej inwigilacji. Tylko odpowiedz, co ci się nie podobało. A może po prostu nie jesteś w stanie tego zrozumieć?
hmm.. czytałeś moją pracę, projekt lub inny dokument??
Nie wydaje mi się.
Chyba, że jestem przedmiotem jakiejś dziwnej inwigilacji. Tylko odpowiedz, co ci się nie podobało. A może po prostu nie jesteś w stanie tego zrozumieć?
czytalem to,co WYPISUJESZ NA FORUM - a to jest przedmiotem dyskusji. czytaj ze zrozumieniem wacpan, wszak nie wszyscy musza byc artystami
a moja zdolnoscia pojmowania przejmowac sie nie musisz- jest na zadowalajacym poziomie. oprocz tego mam swiadomosc takiego pojecia,jak samokrytyka, a ono jak widac nie kazdemu jest znane.
na pewno nigdy nie przyszlo by mi do glowu ustawiac sie w jednym szeregu z Sienkiewiczem czy innymi pisarzami, nie wspominajac juz o wynoszeniu sie ponad nich...
[ Dodano: 2007-07-19, 12:01 ]
dr frasunek napisał/a:
Nie dajcie się tak łatwo podpuszczać. Napisało dziecko neostrady(jak ktoś może niech sprawdzi IP ;P ), że lektury szkolne są głupie to naprawdę nie ma sensu odpisywać "Ty jesteś głupszy".
spoko. dopoki jest to dobra zabawa, nie warto rezygnowac z takiej okazji;)
mnie tylko dziwi, dlaczego zakładasz, że ktoś jest głupszy od Sienkiewicza tylko dlatego, że się później urodził.
Czy np. Hitler jest według Ciebie głupszy? Czy Jan Paweł II jest dla ciebie niepoważny i głupi dlatego, że jest młodszy od Sienkiewicza?
p.s.
fajnie, że czytałeś co na forum piszę, ale dlaczego chcesz osądzać moją inteligencję na tej podstawie? Jak już pisałem, rozumiem, jakbyś przeczytał jakieś moje prace itp. stwierdziłbyś, że są bzdurne i nie mają logicznego sensu. OK. Ale dlaczego oceniasz moją osobę poprzez kilka linijek postu?
mnie tylko dziwi, dlaczego zakładasz, że ktoś jest głupszy od Sienkiewicza tylko dlatego, że się później urodził.
Przeczytałam tę wymianę zdań parę razy i nigdzie nie zauważyłam takiego założenia. Mógłbys wskazać konkretne zdanie?
miki21 napisał/a:
fajnie, że czytałeś co na forum piszę, ale dlaczego chcesz osądzać moją inteligencję na tej podstawie? [...] Ale dlaczego oceniasz moją osobę poprzez kilka linijek postu?
Bo to jak i co piszesz na tym forum świadczy o Tobie. Udostępnij tutaj swoje prace, to będziemy sobie wyrabiać opinię na ich podstawie, ale dopóki tego nie zrobisz, pozostają tylko Twoje posty.
Cytat:
Oczywiście generalizowałem, ale jak w trylogii Sienkiewicza znajdziesz jakieś mądrości to śmiało.. pisz.
Wystarczy ją przeczytać i umieścić w odpowiednim kontekście. Ale jeśli sadzisz, ze możesz się równać z autorami książek, które są lekturami szkolnymi, to czekamy na jakies tego dowody.
_________________ Dum spiro, spero
"Życie to sen wariata, a jak się przyprawi, to wychodzi kolorowa telewizja"
Wystarczy ją przeczytać i umieścić w odpowiednim kontekście. Ale jeśli sadzisz, ze możesz się równać z autorami książek, które są lekturami szkolnymi, to czekamy na jakies tego dowody.
a gdzie ja tak napisałem??
Mi tylko chodzi o to, że oceniasz mnie po pisaniu postów na jakimś forum. Nic o mnie nie wiesz, czym się zajmuję, co robię, co zrobiłem itp. a wydajesz osądy.
Następna fantazja el ministro Giertycho pozostała tylko jego fantazją...
I bardzo dobrze. Choć jedna decyzja premiera, z którą się zgodzę choć warto zwrócić uwagę na sondę po lewej stronie artykułu... w mojej opinii też chodziło o pokazanie kto tu rządzi tak naprawdę.
miki21 napisał/a:
Mi tylko chodzi o to, że oceniasz mnie po pisaniu postów na jakimś forum. Nic o mnie nie wiesz, czym się zajmuję, co robię, co zrobiłem itp. a wydajesz osądy.
O tym już pisałam.
_________________ Dum spiro, spero
"Życie to sen wariata, a jak się przyprawi, to wychodzi kolorowa telewizja"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum