Forum Ręceprecz odtybetu

• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Współpraca • Czat • Reklamuj Forum ! • Gry online • Katalog Stron
• Rejestracja • Zaloguj • Album

konkurs

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

naya  

Wysłany: 2007-04-05, 15:25   

skorupa, chętnie bym przeczytała Twój post (nawet tak długi jak ten wyżej), ale wtedy gdy byłby to Twój post a nie post stworzony z publikacji pana Frankowskiego. Bo jeżeli kogoś interesowałoby to co na temat homoseksualnych pedofili ma do powiedzenia pan Frankowski to pewnie zażałby do odpowiednich źródeł... natomiast mnie ( a i pewnie innych) interesuje to co ty masz do powiedzenia... i forum chyba do tego służy do wyrażania własnych opini na dany temat a nie do przytaczania w postach prac doktorskich, magisterskich, publikacji naukowych iip. itd. zamiast naszego własnego komentarza...

kenusarf  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2007-04-05, 19:40   

skorupa napisał/a:
dr frasunek napisał/a:
Natomiast nie starcza Ci już inteligencji żeby dostrzec fakt, że niebezpieczeństwo to stwarzasz Ty, bo nie potrafisz odróżnić pedofilii od homoseksualizmu.
Naprawdę myślisz, że ktoś uwierzy w to, że skoro jak się akceptuje homoseksualistów to trzeba też pedofilów?

Owszem, sami pedofile. Czemu dali już dowody.

No więc wierzą w to pedofile i skorupa...

Twardziel  

Wysłany: 2007-04-06, 09:40   

Mnie osobiście można zaliczyć do osób nie tolerujących gejów. Nie chciałbym aby moje dzieci uczyły się w szkole, że homoseksualizm to alternatywna orientacja a nie dewiacja , że dwu mężczyzn lub dwie kobiety potrafią stworzyć normalną rodzinę , że mają prawo starać się o te same prawa do adopcji jak normalne rodziny. Im bliżej organizacje homoseksualistów zbliżą się do systemu edukacji i moich dzieci, tym większą moją nienawiść spowodują.

NatalkaS  

Wysłany: 2007-04-07, 11:49   
   Polecający: Dzieki reklamie

Twardziel napisał/a:
Im bliżej organizacje homoseksualistów zbliżą się do systemu edukacji i moich dzieci, tym większą moją nienawiść spowodują
ale to jest nieuniknione... homoseksualisci coraz czesciej bedą sie ujawniac, beda coraz blizej nas, coraz wiecej praw bedą mie bo oni są tylko ludzmi, którzy na to zasługują... :]
Homoseksualisci to tak jak kiedys murzyni w Stanach... teraz mają te same prawa... homoseksualisci do tego zmiezaja...
I nie mam nic przeciwko :] znam homoseksualistow i uważam, że to są wspaniali ludzie ktorzy nie sa od nas gorsi.... i nie zasługuja na takie potepienie...

www.Melory18.fotka.pl

Twardziel  

Wysłany: 2007-04-10, 08:24   

NatalkaS napisał/a:
Twardziel napisał/a:
Im bliżej organizacje homoseksualistów zbliżą się do systemu edukacji i moich dzieci, tym większą moją nienawiść spowodują
ale to jest nieuniknione... homoseksualisci coraz czesciej bedą sie ujawniac, beda coraz blizej nas, coraz wiecej praw bedą mie bo oni są tylko ludzmi, którzy na to zasługują... :]
Homoseksualisci to tak jak kiedys murzyni w Stanach... teraz mają te same prawa... homoseksualisci do tego zmiezaja...
I nie mam nic przeciwko :] znam homoseksualistow i uważam, że to są wspaniali ludzie ktorzy nie sa od nas gorsi.... i nie zasługuja na takie potepienie...

Ja w każdym razie nie dopuszczę homoseksualistów zbyt blisko siebie, bo cenię sobie komfort bezpiecznego schylania się w łaźni po mydło.

Homoseksualiści to dewianci i nic tego nie zmieni. Skoro mamy tolerować gejów to może zacznijmy też tolerować zoofilów albo kazirodztwo ? Ostateczne są to tak bardzo pokrewne zjawiska, że nic nie powinno stać na przeszkodzie.

kenusarf  

Wysłany: 2007-04-10, 10:42   

Cytat:
Ja w każdym razie nie dopuszczę homoseksualistów zbyt blisko siebie, bo cenię sobie komfort bezpiecznego schylania się w łaźni po mydło.

Śmieszności... No chyba, że sam jesteś takim samcem, iż samice nie mogą się do Ciebie zbliżać, bo zaraz byś je gwałcił i myślisz, że geje to mają tak samo jak Ty...
Twardziel napisał/a:
Skoro mamy tolerować gejów to może zacznijmy też tolerować zoofilów albo kazirodztwo ?

Zoofilia to gwałt na zwierzęciu, więc dlatego nie może być tolerowana, a kazirodztwo... o ile nie ma z tego dzieci to mnie mało obchodzą cudze łóżkowe wyczyny. Zresztą nie ma prawa zakazującego seksu z krewnymi...

Twardziel  

Wysłany: 2007-04-11, 18:03   

dr frasunek napisał/a:
Śmieszności... No chyba, że sam jesteś takim samcem, iż samice nie mogą się do Ciebie zbliżać, bo zaraz byś je gwałcił i myślisz, że geje to mają tak samo jak Ty...

Nie. Jestem dość normalnym facetem i najpierw pytam kobietę czy ma ochotę na seks a po wszystkim zwykle staram się być miły i lubię spełniać łóżkowe fantazje kobiet. Co do gejów to na szczęście w armii traktuje się ich w odpowiedni sposób. W taki na jaki zasługują. Nie sądzę aby ktokolwiek miał ochotę wziąć prysznic (kabinę obok) z facetem dla którego widok męskiego ciała może być podniecający.

dr frasunek napisał/a:
Zoofilia to gwałt na zwierzęciu, więc dlatego nie może być tolerowana, a kazirodztwo... o ile nie ma z tego dzieci to mnie mało obchodzą cudze łóżkowe wyczyny. Zresztą nie ma prawa zakazującego seksu z krewnymi...

Oglądałem kilka filmów i to raczej pieski (z paniami) były stroną aktywną , więc argumenty o gwałcie są mocno naciągane. Jak dla mnie zboczenie to zboczenie i im bardziej się zatrze granicę tym większe niebezpieczeństwo, że stanie się normą.

kenusarf  

Wysłany: 2007-04-11, 18:33   

Twardziel napisał/a:
Co do gejów to na szczęście w armii traktuje się ich w odpowiedni sposób. W taki na jaki zasługują.

Armia to nie jest zdrowe miejsce, więc się nie dziwię...
Twardziel napisał/a:
Nie sądzę aby ktokolwiek miał ochotę wziąć prysznic (kabinę obok) z facetem dla którego widok męskiego ciała może być podniecający.

Ale co Ci się stanie jak ktoś się podnieci na Twój widok? Nie bardzo rozumiem z czym masz problem.
A jakby to był gej dla którego nagość sama w sobie byłaby aseksualna? No wiesz w końcu geje korzystają z męskich szatni przez całe życie, więc już tylko z tego powodu są na tyle opatrzeni z męskimi ciałami, że nie działają one na nich jak kobiece na mężczyzn hetero. (ale to są już tylko moje przypuszczenia)
Twardziel napisał/a:
Oglądałem kilka filmów i to raczej pieski (z paniami) były stroną aktywną , więc argumenty o gwałcie są mocno naciągane.

To ja się przyznam, że filmów nie oglądałem, ale jak się zwierzęciu nie dzieje krzywda to znowu mogą tylko powtórzyć ,że nie interesują mnie cudze łóżkowe wyczyny.
Twardziel napisał/a:
Jak dla mnie zboczenie to zboczenie i im bardziej się zatrze granicę tym większe niebezpieczeństwo, że stanie się normą.

A ja uważam, że zboczeń się nie wybiera, więc opinia większości o nich, nie wpływa na częstość ich występowania.

Twardziel  

Wysłany: 2007-04-11, 19:26   

dr frasunek napisał/a:

Na pewno zdrowsze niż kluby dla gejów.

dr frasunek napisał/a:
Ale co Ci się stanie jak ktoś się podnieci na Twój widok? Nie bardzo rozumiem z czym masz problem.
A jakby to był gej dla którego nagość sama w sobie byłaby aseksualna? No wiesz w końcu geje korzystają z męskich szatni przez całe życie, więc już tylko z tego powodu są na tyle opatrzeni z męskimi ciałami, że nie działają one na nich jak kobiece na mężczyzn hetero. (ale to są już tylko moje przypuszczenia)

Aseksualny gej nie mialby orientacji bo byłby aseksualny (o ile w ten sam sposób rozumiemy pojęcie aseksualności) a więc nie mógłby być gejem. Mój problem (jak to określiłeś) polega na tym, że jestem normalny i nie toleruję dewiacji. Jeśli ktoś jest pederastą, to niech sobie znajdzie kolegę a potem niech sobie razem wsadzają różne części ciała w dowolne otwory, tylko niech nie wychodzą na ulicę z transparentami że to jest OK. Bo to nie jest OK tylko chorę i tyle. Dewiacja to dewiacja. Pederaści jednak chcieliby w Polsce zawierać małżeństwa a potem domagaliby się praw do adopcji i.t.p. To mnie właśnie irytuje i to powoduje, że nie toleruję koło siebie ludzi z tym zboczeniem.

dr frasunek napisał/a:
A ja uważam, że zboczeń się nie wybiera, więc opinia większości o nich, nie wpływa na częstość ich występowania.

Tyko że nadmiar tolerancji prowadzi do zatarcia granicy pomiędzy tym co jest normalne a co nie jest. Niedługo będą ludzie chcący brać śluby ze swoimi zwierzętami.

Zombwbij  

Wysłany: 2007-04-11, 20:20   
   Polecający: myszka mi poleci(a)ła...

Twardziel napisał/a:
dr frasunek napisał/a:
Na pewno zdrowsze niż kluby dla gejów.

Twardziel napisał/a:
Bo to [homoseksualizm] nie jest OK tylko chorę i tyle.
Czy orientacja jest chorobą? Czy kolor skóry inny niż "normalny" jest chorobą?
NIE.
Tego się nie wybiera; z tym się rodzi. Homoseksualizm jest jedną z kilku form pociągu seksualnego. Jest naturalnym od dawien dawna. Jej akceptacja jest kolejnym krokiem w rozwoju szeroko pojętego "człowieczeństwa".

Twardziel napisał/a:
Niedługo będą ludzie chcący brać śluby ze swoimi zwierzętami.
Już tacy są.

Lubię internet, bo w internecie nikt nie wie, że jestem psem ;)
Per aspera ad astra...
...wszędzie można dojść na piechotę

Twardziel  

Wysłany: 2007-04-11, 21:05   

Zombwbij napisał/a:
Czy orientacja jest chorobą? Czy kolor skóry inny niż "normalny" jest chorobą?
NIE.
Tego się nie wybiera; z tym się rodzi. Homoseksualizm jest jedną z kilku form pociągu seksualnego. Jest naturalnym od dawien dawna. Jej akceptacja jest kolejnym krokiem w rozwoju szeroko pojętego "człowieczeństwa".

Homoseksualizm jest dewiacją i nie jest czymś co wpływa pozytywnie na rozwój jakiegokolwiek narodu. Gdyby homoseksualizm stał się normą zachowań społeczeństwa wymarłyby. Nawet starożytni , bo ich chyba masz na myśli powołując się na wielowiekową tradycję pederastii, do rozmnażania potrzebowali kobiet i byli raczej biseksualni. Kultura Polska ma jednak nieco inne korzenie od klasycystycznych i pederastia nigdy nie była postrzegana pozytywnie. Zresztą nawet jeśli coś jest wielowiekowe, to nie znaczy że od razu zyskuje rangę rzeczy którą należy tolerować - ba - propagować nawet. Nadmiar tolerancji wcale nie jest jednoznacznie pozytywny. Nie można tolerować wszystkiego - tym bardziej dewiacji. Tolerować czyli nie dostrzegć negatywów tego typu zachowań. Ja nie chcę aby ktoś mojemu dziecku wpajał przekonanie o tym, że pederastia jest alternatywną formą zachowań seksualnych. Bo nie jest. Dopóki geje zyją sobie w swoim gronie to ich sprawa co robią, ale jeśli zaczynają dążyć do naturalizacji poprzez np. zmiany w programie nauczania to to już jest moja sprawa i nie zamierzam do tego dopuścić. Przykro mi, ale jeśli ktoś prosi się o policzek z mojej strony , to go dostanie.

Zombwbij napisał/a:
Twardziel napisał/a:
Niedługo będą ludzie chcący brać śluby ze swoimi zwierzętami.
Już tacy są.

Co tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że niektórym po prostu się w dup..ch poprzewracało z nadmiaru tolerancji na świecie.

kenusarf  

Wysłany: 2007-04-12, 08:50   

Twardziel napisał/a:
Aseksualny gej nie mialby orientacji bo byłby aseksualny (o ile w ten sam sposób rozumiemy pojęcie aseksualności) a więc nie mógłby być gejem.

A gdzie ja pisałem coś o aseksualności ?
Twardziel napisał/a:
Mój problem (jak to określiłeś) polega na tym, że jestem normalny i nie toleruję dewiacji.

Uznawanie homoseksualizmu za dewiację nie jest normą...
Twardziel napisał/a:
eśli ktoś jest pederastą, to niech sobie znajdzie kolegę a potem niech sobie razem wsadzają różne części ciała w dowolne otwory, tylko niech nie wychodzą na ulicę z transparentami że to jest OK.

A może Ty sobie znajdź koleżankę i jej sobie powsadzaj zamiast pisać na forum co jest ok, a co nie.
Twardziel napisał/a:
Pederaści jednak chcieliby w Polsce zawierać małżeństwa a potem domagaliby się praw do adopcji i.t.p. To mnie właśnie irytuje i to powoduje, że nie toleruję koło siebie ludzi z tym zboczeniem.

A skąd Ty wiesz czego chcą homoseksualiści? Dlaczego uważasz, że orientacja seksualna determinuje poglądy?
Twardziel napisał/a:
Tyko że nadmiar tolerancji prowadzi do zatarcia granicy pomiędzy tym co jest normalne a co nie jest.

Korzystasz z tego aż miło, bo przynajmniej IMO Twoje silne uczucia do homoseksualistów normalne nie są, bo w bajeczkę że przyczyną są ich poglądy nie wierzę.
Twardziel napisał/a:
Homoseksualizm jest dewiacją i nie jest czymś co wpływa pozytywnie na rozwój jakiegokolwiek narodu.

1. Nie jest dewiacją.
2. Nie rozumiem pojęcia wpływu homoseksualizmu na rozwój społeczeństwa, ale wpływ tolerancji na rozwój społeczeństwa jest pozytywny.
Twardziel napisał/a:
Nawet starożytni , bo ich chyba masz na myśli powołując się na wielowiekową tradycję pederastii, do rozmnażania potrzebowali kobiet i byli raczej biseksualni.

Masz tendencję do nieziemskiego wręcz upraszczania...
Twardziel napisał/a:
Kultura Polska ma jednak nieco inne korzenie od klasycystycznych i pederastia nigdy nie była postrzegana pozytywnie.

Jakie korzenie ma kultura polska?
Twardziel napisał/a:
Nadmiar tolerancji wcale nie jest jednoznacznie pozytywny. Nie można tolerować wszystkiego - tym bardziej dewiacji.

Ale na szczęście homoseksualizm nie jest dewiacją, więc nie ma problemu.
Twardziel napisał/a:
Tolerować czyli nie dostrzegć negatywów tego typu zachowań.

Bardzo niekonwencjonalna definicja słowa tolerancja....
Twardziel napisał/a:
Ja nie chcę aby ktoś mojemu dziecku wpajał przekonanie o tym, że pederastia jest alternatywną formą zachowań seksualnych. Bo nie jest.

Twoje dzieci nie będą wybierały swojej orientacji i zawsze te kilka %, że będą homo jest. Biorąc Twoje podejście do sprawy to jest jedna z najgorszych rzeczy jakie może je spotkać.
Nie wiem czy w takim wypadku będą starały się do tego nie przyznać czy będą się bały Twojej reakcji, czy Ty zmienisz swoje podejście do dewiacji, wyrzucisz je z domu czy zaczniesz im siłą te dewiację z głowy wybijać...

Nawet jeżeli nie trafi na Twoje dzieci, to zawsze będzie te kilka % dzieci, które będą przechodziły piekło z powodu chorej wizji społeczeństwa podzielonego wg. orientacji seksualnych...
Twardziel napisał/a:
Przykro mi, ale jeśli ktoś prosi się o policzek z mojej strony , to go dostanie.

Ty tylko sobie ubzdurałeś, że ktoś się prosi o policzek z Twojej strony.

Zombwbij  

Wysłany: 2007-04-12, 09:05   
   Polecający: myszka mi poleci(a)ła...

dr frasunek napisał/a:
Pisałeś...
dr frasunek napisał/a:
gej dla którego nagość sama w sobie byłaby aseksualna?

dr frasunek napisał/a:
Niestety ciągle jest :dobani:

dr frasunek, dziękuję za Twojego posta. Wczoraj napisałem coś podobnego, ale mi go gdzieś chyba zeżarło :zly: .

Lubię internet, bo w internecie nikt nie wie, że jestem psem ;)
Per aspera ad astra...
...wszędzie można dojść na piechotę

Twardziel  

Wysłany: 2007-04-12, 13:23   

dr frasunek napisał/a:

tutaj

dr frasunek napisał/a:
A jakby to był gej dla którego nagość sama w sobie byłaby aseksualna?

dr frasunek napisał/a:

interesujący tutaj byłby wynik choćby badania opinii publicznej w Polsce.

dr frasunek napisał/a:
A może Ty sobie znajdź koleżankę i jej sobie powsadzaj zamiast pisać na forum co jest ok, a co nie.

Mam koleżankę. Podobnie też mam prawo do własnej oceny tego co jest moim zdaniem OK i wyrażania na forum swoich poglądów.

dr frasunek napisał/a:
A skąd Ty wiesz czego chcą homoseksualiści? Dlaczego uważasz, że orientacja seksualna determinuje poglądy?

Na podstawie obserwacji tego, do czego doszło w krajach które sformalizowały prawnie związki homoseksualistów. Walka o prawo do adopcji jest kolejnym postulatem homoseksualistów.

dr frasunek napisał/a:
Twoje silne uczucia do homoseksualistów normalne nie są,

Jasne. Normalne jest chodzenie z facetem psem lub własną siostrą do łóżka .

dr frasunek napisał/a:
Ale na szczęście homoseksualizm nie jest dewiacją, więc nie ma problemu.

To twoja opinia, nie moja.

dr frasunek napisał/a:
Ty tylko sobie ubzdurałeś, że ktoś się prosi o policzek z Twojej strony.

A pamiętasz ostatnią akcję gejów z plakatowaniem Warszawy ? Byla (co sami przyznali) nastawiona na obrażanie ludzi. Na plakatach były napisy: "co się gapisz pedale" co się gapisz lesbo" . To raczej proszenie się o kłopoty, a nie walka o ludzkie serca i dusze.

kenusarf  

Wysłany: 2007-04-12, 18:03   

Twardziel napisał/a:
dr frasunek napisał/a:

tutaj

dr frasunek napisał/a:
A jakby to był gej dla którego nagość sama w sobie byłaby aseksualna?

Tutaj to ja użyłem słowa "aseksualna" w odniesieniu do nagości a nie pisałem o aseksualności.
Twardziel napisał/a:
interesujący tutaj byłby wynik choćby badania opinii publicznej w Polsce.

Byłby interesujący.
Twardziel napisał/a:
Podobnie też mam prawo do własnej oceny tego co jest moim zdaniem OK

To czemu odmawiasz tego prawa innym?
Twardziel napisał/a:

Na podstawie obserwacji tego, do czego doszło w krajach które sformalizowały prawnie związki homoseksualistów. Walka o prawo do adopcji jest kolejnym postulatem homoseksualistów.

Zanim zaczniesz wyciągać wnioski popracuj nad logiką, bo póki co jesteś na poziomie "gej x chce adopcji, więc wszyscy geje chcą adopcji".
Twardziel napisał/a:
Jasne. Normalne jest chodzenie z facetem psem lub własną siostrą do łóżka .

I znowu ta Twoja logika. Uważasz że tylko 3 rzeczy na raz mogą być nienormalne? I jak wymienisz 3 to siłą ta Twoja 4 rzecz musi być normalna?
Twardziel napisał/a:
To twoja opinia, nie moja.

To opinia Światowej Organizacji Zdrowia. Twoja czy moja nic tu nie znaczą...
Twardziel napisał/a:
A pamiętasz ostatnią akcję gejów z plakatowaniem Warszawy ? Byla (co sami przyznali) nastawiona na obrażanie ludzi. Na plakatach były napisy: "co się gapisz pedale" co się gapisz lesbo" .

1. Czy potrafisz rozróżnić pojęcia "jacyś geje" i "wszyscy geje" ?
2. Sposób w jaki rozumiesz sens tej akcji nie zbyt dobrze świadczy o Twojej inteligencji...

Odpowiedz do tematu