• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Współpraca • Czat • Reklamuj Forum ! • Gry online • Katalog Stron
• Rejestracja • Zaloguj • Album

darmowe blogi

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

badylek  

Wysłany: 2007-08-17, 15:36   

skorupa napisał/a:
Zresztą argumenty użyte przez zwolenników tzw "tolerancji" bazują na emocjach i niczym innym. Żadnych w tym rzeczowych informacji.

no wiesz ja jestem tolerancyjna ale nie zauwazylam zebym sie rzucala jakos w tych "emocjach" raczej dla mnie to kwestja stoicyzmu, co sie mam czepiac kazdy i tak robi to co lubi - wiem wiem zaraz wyskoczy skorupka ze gwalca dzieci i inne takie, ale ja jestem w stanie panowac nad soba i tylko soba, kałacha w reku nie mam :cwaniak:

skorupa napisał/a:
w zasadzie nigdzie i nigdy w historii nie było czegoś takiego jak "małżeństwo" homoseksualne.

a po ch...j mieli sie pier...lić w jakies małzenstwa, kto chcial sie piep..szyc to sie piep..szył :hyhy:

apawel  

Wysłany: 2007-08-17, 16:56   
   Polecający: google it!

Cytat:
"Za wpuszczenie organizacji gejowskiej do szkoły, jej dyrektor dyscyplinarnie wyleci z pracy - zakłada projekt ustawy MEN

hmm...ciekawe tylko skad szanowny pan Giertych ma taka wiedze i doswiadczenie w sprawach homoseksualizmu i wydaje mu sie ze wiec co trzeba w tym temacie robic.
moze pan Giertych spedzal dnie i noce studujac ten temat, wniknal w srodowisko gejowskie tak gleboko ze zrozumial ze to jest cos bardzo ale to bardzo niedobrego i on wie jak zrobic zeby bylo dobrze?

a moze kiedys mlodziutki Giertych zostal uwiedziony przez milego pana jakimis kolorowymi ulotkami albo zdjeciami w takich ladnych magazynach i sie chlopak zakochal? i moze tez chcial byc taki jak oni?
a ten pan byl taki sympatyczny i taki mily, i taki zadbany i pachnacy, i tak bylo milo z nim rozmawiac, nawet lepiej niz z tatusiem.
byly marzenia i wspolne plany a pozniej sie okazalo ze mlodziutki Giertych zostal tylko i wylacznie wykorzystany, serduszko bolalo i pupa tez bolala, oj bolala.
a teraz to juz tylko patologia i zwykla zemsta a nie zdrowy rozsadek.

a moze nie? :kwasny:

6669 

Wysłany: 2007-10-09, 19:37   

A giertych na niczym sie nie zna... Nie mozna oczeniac ludzi po tym jakie maja oretacie seksualne... jak ktos chcze pogadac to fon 511003023 ale tak dopiero po 17 :) pozdrawiam

Danielala  

Wysłany: 2007-10-14, 10:46   

Jak będą wygladały biwaki i wycieczki? czy istnieje zagrożenie utraty pracy dla opiekuna? Odkąd pamiętam, to chłopcy spali osobno i dziewczęta osobno, teraz będą mieszane grupy?. Nasz Giertych pomyślał, takim oto sposobem nastąpi wyż demograficzny :)

Falcon  

Wysłany: 2007-10-22, 11:53   

Zacznijmy od tego że Roman ma zawsze same super pomysły :zdziwko:
Trzeba odróżnić promowanie bezpiecznego stosunku od promowania homoseksualizmu.
Ja osobiście średnio przepadam za gejami, ale nie przeszkadzają mi dopóki nie naruszają mojej prywatności.

przeterminowana  

Wysłany: 2008-02-22, 19:01   

a teraz ktoś tam z rządu chce, żeby wakacje były krótsze a ferie dłuższe. ? Masakra -.-
Spocząć na chwilę i znów szczęście nieść.
Wiedzieć, że żyję - cieszyć się.

Odpowiedz do tematu