Zresztą argumenty użyte przez zwolenników tzw "tolerancji" bazują na emocjach i niczym innym. Żadnych w tym rzeczowych informacji.
no wiesz ja jestem tolerancyjna ale nie zauwazylam zebym sie rzucala jakos w tych "emocjach" raczej dla mnie to kwestja stoicyzmu, co sie mam czepiac kazdy i tak robi to co lubi - wiem wiem zaraz wyskoczy skorupka ze gwalca dzieci i inne takie, ale ja jestem w stanie panowac nad soba i tylko soba, kałacha w reku nie mam
skorupa napisał/a:
w zasadzie nigdzie i nigdy w historii nie było czegoś takiego jak "małżeństwo" homoseksualne.
a po ch...j mieli sie pier...lić w jakies małzenstwa, kto chcial sie piep..szyc to sie piep..szył
Wysłany: 2007-08-17, 16:56
Polecający: google it!
Cytat:
"Za wpuszczenie organizacji gejowskiej do szkoły, jej dyrektor dyscyplinarnie wyleci z pracy - zakłada projekt ustawy MEN
hmm...ciekawe tylko skad szanowny pan Giertych ma taka wiedze i doswiadczenie w sprawach homoseksualizmu i wydaje mu sie ze wiec co trzeba w tym temacie robic.
moze pan Giertych spedzal dnie i noce studujac ten temat, wniknal w srodowisko gejowskie tak gleboko ze zrozumial ze to jest cos bardzo ale to bardzo niedobrego i on wie jak zrobic zeby bylo dobrze?
a moze kiedys mlodziutki Giertych zostal uwiedziony przez milego pana jakimis kolorowymi ulotkami albo zdjeciami w takich ladnych magazynach i sie chlopak zakochal? i moze tez chcial byc taki jak oni?
a ten pan byl taki sympatyczny i taki mily, i taki zadbany i pachnacy, i tak bylo milo z nim rozmawiac, nawet lepiej niz z tatusiem.
byly marzenia i wspolne plany a pozniej sie okazalo ze mlodziutki Giertych zostal tylko i wylacznie wykorzystany, serduszko bolalo i pupa tez bolala, oj bolala.
a teraz to juz tylko patologia i zwykla zemsta a nie zdrowy rozsadek.
A giertych na niczym sie nie zna... Nie mozna oczeniac ludzi po tym jakie maja oretacie seksualne... jak ktos chcze pogadac to fon 511003023 ale tak dopiero po 17 pozdrawiam
Jak będą wygladały biwaki i wycieczki? czy istnieje zagrożenie utraty pracy dla opiekuna? Odkąd pamiętam, to chłopcy spali osobno i dziewczęta osobno, teraz będą mieszane grupy?. Nasz Giertych pomyślał, takim oto sposobem nastąpi wyż demograficzny
_________________ tak w zyciu bywa, że raz pęka serce, raz prezerwatywa
Zacznijmy od tego że Roman ma zawsze same super pomysły
Trzeba odróżnić promowanie bezpiecznego stosunku od promowania homoseksualizmu.
Ja osobiście średnio przepadam za gejami, ale nie przeszkadzają mi dopóki nie naruszają mojej prywatności.
a teraz ktoś tam z rządu chce, żeby wakacje były krótsze a ferie dłuższe. ? Masakra -.-
_________________ __
Biec pod słońce, kochać mocniej, chłonąć każdy dzień,
przed horyzontem znaleźć spokój pod koronami drzew.
Spocząć na chwilę i znów szczęście nieść.
Wiedzieć, że żyję - cieszyć się.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum