Uważają, że zalegalizowana powinna zostać również sodomia, z wyjątkiem przypadków, w których zwierzęta zostają skrzywdzone.
źródło: wiadomosci.onet.pl/1331378,12,item.html
A ja jestem ZA !!!! Długo to ukrywałem w sobie...
Ale oto teraz jest nadzieja dla mnie, bo są światli ludzie, tam w Europie !
Bo ja mam w piwnicy taką małą owieczkę... taką malutką...
Ukrywaliśmy długo naszą miłość... Bo nikczemny świat nie rozumiał, chciał zniszczyć, zabić naszą miłość... to tak bolało !!! , gdy co noc jak złoczyńca, jak jakiś zbrodniarz... przemykałem się do piwnicy dla tych kilku chwil z moją małą owieczką.
Moja mała owieczka, tak zawsze cicha i wierna raz tylko zraniła moje serce. Miała romans... Romans ? - cóż mówię !? ledwo niewinną przygodę, ledwo poruszenie jej dziewczęcego serca ! Azor od sąsiadki, cham bezczelny, zaczął uderzać do mojej małej owieczki ! Robić jakeś sugestie, aluzje ! Łajdak!
Nie powiem, jest na czym oko zawiesić : ogon długi, puszysty, sierść lśniąca, medale z wystaw. Ale intelektualnie - zero! I moja owieczka z kimś takim !? Wróciła do mnie.
Kiedy trzymałem ją za kopytko, wpatrzony w te czarne oczy, myśląc o naszej miłości pytałem Boga, czy jest gdzieś dla nas miejsce na ziemi...?
I JEST - W HOLANDII !!!!
_________________ C'est la vie
C'est la guerre
C'est la 9ieme legere!
Dla mnie pedaly i pedofile to jest jak jedna wielka rodzina...
_________________ Panie, chciałabym żebyś zesłał na mnie taki deszcz...taki szalony, wściekły, ogromny deszcz...który zmyłby ze mnie wszystkie wyrzuty sumienia...
jeżeli nie dostrzegasz różnicy między miłością homoseksualną (czyli miłością dwóch osób tej samej płci) a tym czymś co zwie się pedofilią (czyli wykorzystywaniem seksualnym dzieci) no to wybacz... ale chyba nie mamy o czym gadać...
_________________ "Jesteśmy tym, co robimy, jesteśmy naszymi tajemnicami. Ja jestem sumą moich grzechów, tak właśnie! Chcesz poznać mnie, musisz poznać moje grzechy." T.Dekker
Ja uważam ze w holandi jest za duża wolnosc dało im się palec teraz biorą wszystko... nie długo beda sie domagac legalnych gwałtów, mordow itd paranoja
[ Dodano: 2006-06-03, 16:17 ]
Lady spark napisał/a:
i tu sie zgodze z naya, jeżeli nie widzisz rożnicy, to jest to żałosne...homoseksualiści nikogo nie krzywdza, pedowile TAK
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
no to wybacz... ale chyba nie mamy o czym gadać...
Wybaczam...
NatalkaS napisał/a:
to jest to żałosne.
Jezeli nie potrafisz zaakceptowac zdania i pogladow drugiej osoby to raczej zalosne jest Twoje podejscie do sprawy.
Ja wiem jaka jest roznica miedzy tymi odchylami ale dewiacja to dewiacja nie wazne w jakiej formie. A jedna wiekla rodzina nie sklada sie ludzi identycznych ale podobnych dlatego ujelam to w ten sposob.
_________________ Panie, chciałabym żebyś zesłał na mnie taki deszcz...taki szalony, wściekły, ogromny deszcz...który zmyłby ze mnie wszystkie wyrzuty sumienia...
no widzisz ja tylko wypowiedziałam sie na temat twojego porownywania ze jest żałosne ale nie powiedziałąm ze tego nie akceptuje
Moje porownanie to byl moj poglad ja kulturalnie z Toba rozmawiam nie obrazajac Twoich pogladow i oczekuje tego samego od Ciebie
A dlaczego statystycznie 70% pedofili ma skłonności jednak homoseksualne?
Podaj zrodlo takich informacji.
_________________ "[..]nawet kiedy cierpisz i jestes calkiem sam,
pamietaj Twoja reke trzyma najwyzszy Pan,
On dla Ciebie ma plan,
wiec Ty ufaj Mu man!" Ras Luta w Krol Krolow
nie chciałam cie urazic...ale nei zmienie zdania...
Ogolnie Twoje podejscie do sprawy jest dla mnie zalosne ale jest to forum na ktorym powinnismy szanowac zdaniae drugiej osoby wiec komentarz ktory mogl Cie urazic zostawilam dla siebie i prosze Cie o to samo. Jesli wymiana zdan to na odpowiednim poziomie a jezeli masz ochote kogos obrazic bo nie mysli tak jak Ty to moze lepiej zamilknij. Mowisz o tolerancji do homoseksualistow a brak u Ciebie tolerancji do opinii drugiej osoby...
Ale ja ci nie zabraniam wypowiadac sie, ani nei zabraniam ci tak myślec ale mim zdaniem takie podejscie jest żalosne.... i tyle nie koneicznie twoje ogólnie takie podejscie...
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
ale mim zdaniem takie podejscie jest żalosne.... i tyle
Widze ze nie dociera wiec koncze rozmowe z Toba gdyz nie ma ona najmniejszego sensu
Ale co ma do mnie docierac...ja tu umiesciłam poprostu to co mysle o takim podejsciu!!!
I tyle i co ja mam jeszcze zrozumiec, ze cie to obraża to nei bierz tego do siebie nie okreslam tu twojej osoby tylko ogołem taka psotawe;]
ze cie to obraża to nei bierz tego do siebie nie okreslam tu twojej osoby tylko ogołem taka psotawe;]
Nie nie obraza mnie to przede wszystkim dlatego ze jedynym Twoim argumentem jest wyraz "zalosne" ale pewna kultura na forum obowiazuje mozna powiedziec to innymi slowami gdyz to jest MOJA opinia na dany temat i uwazam ze ludzie ktorzy wykazuja sie pewna tolerancja nie piwinni wyrazac sie w ten sposob
Powiem, tak przykro mi że ciebie uraziłam...zdanie jakie mam na ten temat juz znasz, nazwałam to jak nazwałam i koniec juz po fakcie...Koniec tematu(miedzy mną a tobą)/NatalkaS
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum