Forum Ręceprecz odtybetu

• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Współpraca • Czat • Reklamuj Forum ! • Gry online • Katalog Stron
• Rejestracja • Zaloguj • Album

konkurs

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

max 

Wysłany: 2006-06-12, 20:17   

czytałem już o tym trochę wcześniej... komentować niema zabardzo co... pomysł jest naprawdę chorya ich wszystkich powinni do jednej celi skur...

NatalkaS  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2006-06-12, 21:57   
   Polecający: Dzieki reklamie

Lady spark napisał/a:
A jak mozna tolerowac ludzi ktorzy chca by traktowac ich normalnie a wychodza na jakies durnowate parady by pokazac jacy to oni normalni
wychodzą na te parady bo domagaja sie praw ktore nie sa im dane... tak sama jak pielegniarki po przez protest chca dotrzec do ludzi ktorzy pomoga zminic im sowj "los"

www.Melory18.fotka.pl

skorupa  

Wysłany: 2006-06-13, 10:50   

naya[quote="skorupa napisał/a:
na stronach internetowych "pozytywnych pedofili" masz banery organizacji gejowskich.
kolejna bzdurna zależność... ja jestem zafascynowana Hitlerem, Stalinem, Leninem, Fidelem Castro, Husajnem i wszystkimi innymi wodzami narodów, którzy byli zbrodniarzami dla świata ale bohaterami dla narodu, w którym rządzili... bardzą interesują mnie obozy stworzone przez Hitlera czy Stalina... Obozy zagłady czy obozy koncentracyjne... na swoim "blogu" mam wiele linków do stron o obozach... i co? ... czy dla Ciebie byłaby to od razu informacja: o klijentka chce by wkrzeszono Hitlera i stworzono nowe obozy koncentracyjne, by na nowo zabijano żydów itp. itd.... ? bzdura... to, że coś jest na czyjejś stronie tak naprawdę o niczym nie świadczy... bo może to mieć 1500 innych umotywowań, niż te, które tobie wydaje się jedyne i słuszne...[/quote]

a jakie masz powody, by sie fascynwać Hitlerem, obozami koncentracyjnymi ? Wymień je.

na www.wp.pl był wczoraj artykuł o paradzie. jako ilustracje dano zdjęcie kolesia w sukni, blond peruce i z wulgarnym makijażem na twarzy. o co on w ten sposób walczy :) ?

porównywanie parad pederastów z protestami pielegniarek, czy protestami politycznymi i stawianie ich na równi jest niedopuszczalne. czym innym jest walka o wyższe płace zdesperowanych kobiet, a czym innym pochód wymalowanych, półnagich dziwadeł. zwłaszcza, że ci drudzy jakoś swietnie sie bawią przy tym :)

[ Dodano: 2006-06-13, 10:58 ]
I słusznie zauważyła koleżanka spark - ta homoseksualna, natarczywa propaganda robi się uciążliwa. Mój kolega Amerykanin pisał mi niedawno, że w stanach 90% ludzi jest po prostu już zmęczona wysłuchiwaniem od 20 lat rzewnych opowieści homoseksualistów obrażonych na cały świat. wszyscy wokół są im coś winni.
zwłaszcza, że tam już w zasadzie nie mają o co więcej "walczyć". i tu będzie to samo.

I wszyscy się chyba zgodzimy, że Polska jako państwo ma naprawdę poważniejsze problemy niż "prawa gejów".

Dishman  

Wysłany: 2006-06-13, 11:48   

Homoseksualiści na ulicach, nauczyciele na ulicach, uczniowie też na ulicach (ale z nimi w wakacje będzie spokój, bo większość idzie na parady, żeby nie być na lekcjach, a nie z przekonania), górnicy już zapowiedzieli, że zrobią rozpierdziel w stolicy, lekarze nie leczą ludzi. Ktoś jeszcze? Jacyś chętni? Bo się miejsca kończą.

A po przemyśleniu uważam, że Hitler może interesować. Nie wiem czy fascynacja to nie za duże słowo, ale może ludzi ciekawić jak ten knypek dokonał w sumie wielkich (w najgorszym tego słowa znaczeniu) rzeczy.

gessa  

Wysłany: 2006-06-14, 18:05   
   Polecający: link na gronie

Ciekawe, naprawdę.
Może niedługo Holendrzy zniosą system prawny w swoim kraju, albo bardzo go okroją...?

lolinka  

Ostrzeżeń:
 1/3/5

Wysłany: 2006-06-14, 18:48   

wiecie co , po ostatniej dyskusji o gejach na forum czewy , gdzie wypowiadała sie pewna lesbijka mam uraz do homoseksualistów robiących z siebie ofiary ;] aaaa nie chce mi sie juz o tym gadac, ale co do sprawy pedofilii to zgadzam sie ze skorupą , po przeczytaniu jego postów w temacie parad o boyloversach ... k* , stwierdzam ze jestem zajebiscie nietolerancyjna , ale co mnie to obchodzi! w dupie mam prawa gejów i pedofili , gdy na świecie sie dzieja takie rzeczy! czy ktos ich więzi ? zamyka w ciemnych piwnicach? wytycza osobne miejsca na chodniku ?NIE k*! Więc nie chce juz wiecej słyszec ani czytac o "problemie gejów" bo normalnie mnie krew jasna zalewa ;] Nienawidze ludzi! Podłe stworzenia! Wszyscy niech sie smaża w piekle!hail!

NatalkaS  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2006-06-15, 11:56   
   Polecający: Dzieki reklamie

gessa napisał/a:
, albo bardzo go okroją...?
Juz go nieżle okroili

www.Melory18.fotka.pl

gessa  

Wysłany: 2006-06-15, 13:37   
   Polecający: link na gronie

Wiem... Ostatnio gdzieś czytałam, że Holendrzy mają dość tej ciągłej liberalizacji przepisów... zaczynają się już jakieś protesty... :niepewny:

naya  

Wysłany: 2006-06-17, 19:26   

skorupa napisał/a:
a jakie masz powody, by sie fascynwać Hitlerem, obozami koncentracyjnymi ? Wymień je.
Hitler jest dla mnie człowiekiem godnym uwagi, fascynującym...poprzez jego biografię, determinację, dążenie do celu... podziwiam każdego kto jest w stanie kierować ludźmi na taką skalę i zmuszać ich do posłuszeństwa... każdego kto potrafił wmówić tak wielkiej ilości ludzi, że dobre jest złe a złe - dobre... każdego kto ma własny system wartości i jest w stanie przekonać do niego masy... każdego kto przez świat uważany jest za zbrodniarza ale i bohatera, wszystko zależy od punktu spojrzenia na tą osobę... może Hitler akurat ogólnie uważany jest za zbrodniarza, a jeżeli ktoś uważa inaczej boi się to wymówić na głos... ale chociażby kult Stalinowski w Rosji...
skorupa napisał/a:
na www.wp.pl był wczoraj artykuł o paradzie. jako ilustracje dano zdjęcie kolesia w sukni, blond peruce i z wulgarnym makijażem na twarzy. o co on w ten sposób walczy ?
tak... bo media chcą kreować nasze poglądy i nie pokazali spokojnego geja normalnie ubranego... tylko wytapetowanego, przebranego geja... moje pytanie brzmi... co media chciały w ten sposób osiągnąć? co chciały pokazać ?... Twoje pytanie było: o co on walczył? ...a skąd ja mam wiedzieć... może właśnie walczy o to by mógł tak wyglądać na codzień, może o to by ludzie nauczyli sie okceptować odmienność, może o prawa dla transseksualistów... a co walczył naprawę... należałoby jego spytać...

Dishman  

Wysłany: 2006-06-17, 22:17   

Owszem media są w stanie wykreowac pewien wizerunek, ale skoro pokazywani są tacy ludzie, to znaczy, że oni są i istnieją i jeżeli popieram geja, to popieram też tego chłopca w lateksie z gumowym penisem w ręce.

Nie widzę sensu w taki metapowaniu seksualnością. Zbędni są dla mnie wydepilowani panowie robiący za kowbojów i machający swoim kutasem. Nie godzę się na to i tyle, nie chcę żeby mi pod oknem chodziły jakieś rozebrane do granic mozliwości pedały. Z dziwkami się walczy i wygania się domu publiczne z centrum, żeby nie świeciły po oczach, a wprowadza się rozebranych gejów? Gdzie tu konsekwencja?

sylwu$  

Wysłany: 2006-06-17, 22:28   
   Polecający: google xD

Powiem tyle: NIE POPIERAM!

skorupa  

Wysłany: 2006-06-19, 08:57   

naya napisał/a:
skorupa napisał/a:
Hitler jest dla mnie człowiekiem godnym uwagi, fascynującym...poprzez jego biografię, determinację, dążenie do celu... podziwiam każdego kto jest w stanie kierować ludźmi na taką skalę i zmuszać ich do posłuszeństwa... każdego kto potrafił wmówić tak wielkiej ilości ludzi, że dobre jest złe a złe - dobre... każdego kto ma własny system wartości i jest w stanie przekonać do niego masy... każdego kto przez świat uważany jest za zbrodniarza ale i bohatera, wszystko zależy od punktu spojrzenia na tą osobę... może Hitler akurat ogólnie uważany jest za zbrodniarza, a jeżeli ktoś uważa inaczej boi się to wymówić na głos... ale chociażby kult Stalinowski w Rosji...
skorupa napisał/a:
na www.wp.pl był wczoraj artykuł o paradzie. jako ilustracje dano zdjęcie kolesia w sukni, blond peruce i z wulgarnym makijażem na twarzy. o co on w ten sposób walczy ?
tak... bo media chcą kreować nasze poglądy i nie pokazali spokojnego geja normalnie ubranego... tylko wytapetowanego, przebranego geja... moje pytanie brzmi... co media chciały w ten sposób osiągnąć? co chciały pokazać ?... Twoje pytanie było: o co on walczył? ...a skąd ja mam wiedzieć... może właśnie walczy o to by mógł tak wyglądać na codzień, może o to by ludzie nauczyli sie okceptować odmienność, może o prawa dla transseksualistów... a co walczył naprawę... należałoby jego spytać...

1. istnieje coś takiego jak sumienie i prawo przyrodzone. W Norymberdze jak sądzono zbrodniarzy hitlerowskich, to fundamentem oskarżenia było właśnie twierdzenie o wyższości prawa przyrodzonego nad stanowionym. Prawo przyrodzone to nic innego jak nakazy sumienia: nie zabijaj, nie krzywdź, nie kradnij itd. , które każdy normalny człowiek ma wpisane w sumienie niezależnie od pochodzenia, wyznania czy poglądów politycznych.
Faszyści bronili się natomiast, że w zasadzie nie popełnili żadnej zbrodni, bo po 1935 r. działali w 100% z godnie z prawem. I mieli rację. Mordowali zgodnie z prawem.

2. ojciec mojego przyjaciela był do 1976 r. wykładowcą kryminologii i medycyny sądowej. w jego opinii pederastia to jest zboczenie determinujące dalsze dewiacyjne działania.
Ja nie wiem o co walczyła w Warszawie ta blond-piękność z fotografii. Ale patrząc na takie dziwadła nie trudno się zgodzić z powyższą opinią. I reszta "spokojnych gejów" jakoś też nie widziała w tym nic wielkiego. Podejrzewam, że ów osobnik w sukni znalazł się w mediach, bo o to mu chodziło. Chciał być królową balu i został :)

Tydzień temu kumpel mi opowiadał o przezabawnym zdarzeniu:
we wsi Gaj Wielki (nomen omen hahahaha! :rotfl: ) grupa poznańskich pederastów kupiła mieszkanie w poPGRowskim bloku. Ludność miejscowa miała to gdzieś, mimo że kolesie się nie kryli się ze swoją orintacją.
Tyle, że przez dwa tygodnie, noc w noc, odbywały się tam pedalskie orgie, wóda lała się strumieniami, muza ryczała na całą wieś. Słowem : adapter - chata - szkło, a śmiechom i zabawom nie było końca :)
Trwało to dwa tygodnie, poczym miejcowi, ludzie wszak prości, mieli tego serdecznie dosyć. W środku kolejnej imprezy chłopstwo wtargnęło na melinę, wyrzucili przez okno wszystkie meble (nie wiem z którego piętra), a na końcu wypieprzyli z okna samego lidera gejowskiej komuny - sławnego poznańskiego Józefa "Serdela" (akurat gołego jak niemowlę w tym momencie). Józef leży w szpitalu, a miejscowi mają teraz problemy z powodu... homofobii.

[ Dodano: 2006-06-19, 09:02 ]
Dishman napisał/a:
Nie widzę sensu w taki metapowaniu seksualnością.

nie mam bladego pojęcia co oznacza wyraz "metapowanie" (zapiszę i sprawdzę), ale się zgadzam :)

Fares 

Wysłany: 2006-07-14, 22:51   

Wszystkie pedały powinny być pozbawione nawet prawa do kichania w miejscach publicznych.

kerio  

Wysłany: 2006-07-14, 22:52   

Fares napisał/a:
Wszystkie pedały powinny być pozbawione nawet prawa do kichania w miejscach publicznych.

a czym ty sie roznisz od pedała?
jestes czlowiekiem z krwi i kosci i za to masz byc dyskryminowany?
niech se mają partie u nas Lepper tez taki polski pedał tylko ze polityczny :chytry:

Wojtex  

Wysłany: 2006-07-15, 10:38   

Co do mnie to taki pedofil powinien mieć na czole wypisane ,,pasożyt,, :zdegustowany:
Powinno się ich izolować.Albo najlepiej do razu likwidować :] ,na rynku,pod ściane i w czape :zly:

Odpowiedz do tematu