• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

Kylu12488  

Wysłany: 2006-07-16, 14:42   

"Co by było gdyby Radio Maryja zaczęło nadawać swój program również na Holandię? Holendrom jointy by z buzi powypadały jak by pomyśli że można coś takiego tolerować."

NCzas: "Wrocławscy policjanci zatrzymali 31-letniego Mariusza T., podejrzewanego o administrowanie stroną internetową "Blood and Honour", na której publikowano "faszystowskie" treści oraz adresy i wizerunki "wrogów rasy". Dzięki współpracy z FBI strona została zablokowana. A poza tym mamy wolność słowa."

A wy nażekacie na moherową koalicję. Zdecydujcie się. Albo mohery albo libertynizm. Z dwojga złego wolę mohery.

Powyższe o tolerancji.
A teraz o dewiacjach.
Jeszcze 15 lat temu homoseksualizm był dewiacją.

Behemot  

Wysłany: 2006-08-31, 16:38   

Chyba gdzies już to napisałem ale powtórzę się
"KASTROWAĆ PEDOFILI" :]
nienormalne jak "moralnosć" holenderska... nie ma co się nawet rozpisywać tez kraj jest tak popieprzony że pewnie mąż toleruje kochanka własnej żony i pozwala a nawet zacheca żeby ten z nimi mieszkał.

Nori zajeb... avatar :D

naya  

Wysłany: 2006-09-01, 15:48   

Fares napisał/a:
Wszystkie pedały powinny być pozbawione nawet prawa do kichania w miejscach publicznych.
dzięki takim ludziom jak ty w tym kraju nigdy nie będzie wolności... bo każdy kto choć troche odbiega od normy polskiej, czy to czarny, żółty, gej, lesbijka, muzułmanin czy żyd (nie ważne) każdy "inny", bedzie bał się wyjść na ulicę by nie spotkać kogoś takiego jak ty...

Kylu12488 napisał/a:
"Co by było gdyby Radio Maryja zaczęło nadawać swój program również na Holandię? Holendrom jointy by z buzi powypadały jak by pomyśli że można coś takiego tolerować."
no właśnie... w kraju całkowitej tolerancji jest nie do pomyślenia to co wyprawia się u nas...

Behemot napisał/a:
"KASTROWAĆ PEDOFILI"
postawie za tym stwierdzeniem wykrzykniki... !!! ... i zgadzam się całkowicie...

Jan23 

Wysłany: 2006-10-28, 09:22   

Nie narzekajcie na Holandię bo w Polsce założenie takiej partii jest jak najbardziej możliwe i legalne w świetle obowiązujących przepisów.Tyle że w Polsce na szczęście nikt sie na to nie odważy, założyciel takiej partii nie pożyłby zbyt długo.

kenusarf  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2006-10-28, 21:57   

naya napisał/a:

Behemot napisał/a:
"KASTROWAĆ PEDOFILI"
postawie za tym stwierdzeniem wykrzykniki... !!! ... i zgadzam się całkowicie...

wikipedia napisał/a:
Pedofilia - popęd płciowy do osobników nie posiadających drugo- i trzeciorzędowych cech płciowych

I ja mam pytanie czy jak ktoś tylko czuje, że pociągają go dzieci, ale na przykład próbuje się z tego wyleczyć i wcale nie ma zamiaru gwałcić dzieci też od razu go chcecie kastrować?

No i czy nie uważacie, że jakbyście wprowadzili to prawo o kastracji to żaden pedofil nie odważyłby się szukać pomocy u kogokolwiek, aby zwalczyć swoją chorobę, a próbując sam się z tym uporać będzie miał mniejsze szanse na sukces?

Czy nie lepiej karać tylko tych, którzy jednak dopuścili się zbrodni, a mimo wszystko pomagać tym którzy chcą przezwyciężyć swoje chore skłonności?

Choć kastracja wszystkich którzy dopuścili się zbrodnii na tle seksualnym to jest jakiś pomysł. Niestety zapobiega on tylko przed recydywą...

Kylu12488 napisał/a:
A wy nażekacie na moherową koalicję. Zdecydujcie się. Albo mohery albo libertynizm. Z dwojga złego wolę mohery.

Na szczęście jest cała masa innych opcji i człowiek rozsądny może wybrać coś dla siebie.

Dishman  

Wysłany: 2006-10-29, 14:31   

Myślę, że jednak chodziło o kastrowanie pedofili hmmm... "aktywnych". Faktycznie, to jest jakiś pomysł. Chociaż oskarżeń o pedofilię pojawiło się jakoś ostatnio zbyt dużo. Często są to pomówienia niesprawiedliwe. Trudno się przed tym bronić, a karanie pedofili jest bardzo... "medialne". Zatem nie chciałbym być niesłusznie wykastrowany.

Odpowiedz do tematu