• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

fikimiki  

Wysłany: 2007-12-28, 21:46   

"To nie jest kraj poważnych ludzi. Brak szacunku widać wszędzie. Mówię o podstawowym szacunku dla drugiego człowieka, który wynika z faktu, że ja sam siebie szanuję"

To co sie dzieje od kilku lat na scenie politycznej idealnie pasuje do tych slow.

bro  

Wysłany: 2007-12-29, 10:28   

fikimiki napisał/a:
dzieje od kilku lat

tzn. od ile dokładnie? bo mnie się wydaje, że to się ciągnie od IIWŚ

Protect88  

Wysłany: 2007-12-29, 12:48   

Brak szacunku to podstawowa wady wszystkich ludzi oczywiscie sa wyjatki ale znaczna mieniejszosc i ogolnie wszyscy tylko imieja narzekac a nikt nie bierze spraw w swoje rece ten temat jest najlepszym przykladem na to...

bro  

Wysłany: 2007-12-29, 12:57   

ej tak btw, jaki jest sens tego tematu?

sis  

Zaproszone osoby: 2

Wysłany: 2007-12-29, 13:07   

Nie ma sensu.

Ten temat ma na celu zmieszanie pana Pawła D. z błotem i wytarzanie go w smole i pierzu za to, co powiedział i wyzwolenie w użytkownikach chęci pokiwania smutno głową nad jego brakiem kultury i malkontenctwem. Zwłaszcza, że - jak powszechnie wiadomo - wielkim aktorem pan Paweł nie jest. Do tego też można się więc przyczepić.
Chłopiec zjada łyżeczką

grlało, matulu

fikimiki  

Wysłany: 2007-12-29, 13:25   

Protect88 napisał/a:
wszyscy tylko imieja narzekac a nikt nie bierze spraw w swoje rece

biore motyke i lece na belweder :rotfl:

Protect88  

Wysłany: 2007-12-30, 09:03   

fikimiki napisał/a:
biore motyke i lece na belweder :rotfl:

heh no od czegos trzeba zaczac ^^

morfina 

Wysłany: 2008-09-08, 09:36   

Cytat:
Przesada, Panie Pawle, zresztą ..oceńcie sami
Podzielam... zdanie Pawła. Piłsudski mówił coś podobnego. "Kocham Polskę, ale ludzie w niej po****ni", czy jakoś tak. Ale oblicze Polski od czasów Piłsudskiego się zmieniło, więc nie dziwią mnie takie komentarze.
Cytat:
Naprawdę, gdybyśmy musieli się zastanawiać nad każdą wypowiedzią naszych gwiazd to nie zostałoby czasu nawet na jedzenie
Niedługo zabraknie pieniędzy na jedzenie, więc o czas się nie martw. Wtedy będziesz mogła się zastanowić nad takimi wypowiedziami, ino na konkluzję już późno będzie.
Cytat:
kultura słowa świadczy o poziomie intelektualnym i tu się pan Deląg nie wykazał.
Co doskonale widać na przykładzie różowych polityków i młodych demokracików. Kultura słowa z zasady bajeczna, aż węże z ust wychodzą; a poziom intelektualny taki, że robią elektorat jak chcą.

karol3 

Wysłany: 2008-10-01, 18:00   

Czesc wszystkim.
Mieszkam w Norwegi a to dlatego poniewaz w polsce brakowalo zawsze kasy i ludzie nie byli tolerancyjni. Mysle ze ten kraj jest zepsuty a wszystko przez to że przez nie lata a wieki brakowalo pieniedzy. Chociaz to tez nie dokonca tlumaczy zachowania wiekszosci polakow :P Dam przykladowo Norwegie ktora od ok 30 lat jest bogatym krajem a wczesniej bylo strasznie kiepsko, jest ta roznica ze Norwedzy szanuja i szanowali rodakow i obcokrajowcow ;)
Patrzac w przeszlosc Polski to w okresach w ktorych lepiej sie powodzilo rzadzili obcokrajowcy :P Ludzie nawet tu w Norwegi polacy ktorych spotykam chca mnie wykiwac. Wiec o czym tu gadac :rotfl:

Sorka za błedy :P nie jestem dobry w ortografi :(

rejf85  

Wysłany: 2008-11-04, 15:36   

a co mnie interesuje co powiedzial pawel delag, kim on jest zeby rozczulac sie nad jego zdaniem o naszym kraju, czy to jakis autorytet? te brukowce to ze wszystkiego sa wstanie zrobic super temat ehhh

Mi$iek  

Ostrzeżeń:
 2/3/5

Wysłany: 2008-11-04, 20:34   

Co prawda to prawda... Polska to dziwny kraj...

sylwia15 

Wysłany: 2008-11-16, 21:35   

Mino iż mam 15 lat ciągle obserwuje i zastanawiam się nad tym co dzieje się w naszym kraju jaki chory jest ten rząd i zacofany. Obserwuje jak rodzice szarpią się o każdą złotówkę od państwa a mimo to pijacy menele dostają więcej niż normalne kochające się rodziny codziennie jest mi wstyd tylko dlatego że jestem polką patrze jak Polacy niszczą sami siebie i dochodzę do wniosku, że w tym popierniczonym kraju nie ma dla mnie miejsca i jak wyjadę za granice będę udawać że nie jestem Polką. I nie ma o co się bulwersować o to że ktoś mówi prawdę. :( :niepewny: :zly:

Svirus  

Wysłany: 2008-11-17, 18:59   

Hmmmm... jestem patriotą i kocham Polskę... to moja ojczyzna której nie zamieniłbym na żadne inne miejsce na świecie. Takim aktorom jak ten psikutas bez "es" mówię won... Won wszystkim którzy plują na ziemie która ich wykarmiła i wychowała.

Odpowiedz do tematu