Ja byłam do dzisiaj pewna że to był Bin Laden! No przepraszam, teraz będę sprawdzać. Ale taki sam łajdak i los ma taki na jaki zasłużył. Amen.
_________________ Bo nie jest trudno nauczyć się być...
O wiele trudniej jest nauczyć się żyć!
DJ Kitex Znajdziesz mnie tutaj,
Znajdziesz mnie wszędzie,
Lecz poznasz jak źle mnie potrktowałeś,
Gdy mnie na tym świecie już niestety nie będzie.
Nie. Ale uważam, że zasłużył na śmierć. Zabijając taką ilość osób...
_________________ Bo nie jest trudno nauczyć się być...
O wiele trudniej jest nauczyć się żyć!
DJ Kitex Znajdziesz mnie tutaj,
Znajdziesz mnie wszędzie,
Lecz poznasz jak źle mnie potrktowałeś,
Gdy mnie na tym świecie już niestety nie będzie.
Ale taki sam łajdak i los ma taki na jaki zasłużył.
Dj Kitex napisał/a:
Zabijając taką ilość osób...
najpierw pomyliłaś Saddama z Bin Ladenem.
(o, allahu...)
potem stweirdzasz, że taki sam łajdak, bezpodstawnie i trochę nieporównywalnie...
(dżizas)
a potem, że zabił TAKĄ ilość osób (tylko co to "taką" znaczy? ogromną, mikroskopijną, ale ważną? woot..)
(drogi Hajle Selasje...)
nie nie, wychodzę stąd ^^
nie, czekaj, najpierw powiedz DLACZEGo jesteś za karą śmierci, bo tak patrzę i stwierdzam, że jednak nie wyjaśniłaś...
jestem za w przypadku zabójstwa z premedytacją zwłaszcza z elementami okrutnymi i te wykonane na dzieciach x x
jednakże z drugiej strony kto może zagwarantować 100% nieomylność sądu ?
nikt.
a po drugie gnicie w więzieniu jest przerażające bo byłam, zamknęli mnie na 5 minut i już miałam ochotę stamtąd uciec.
także ciężko mi powiedzieć za czym bardziej obstawiam bo gdyby moim bliskim się coś zdarzyło (tfu tfu !) to zapewne chciałabym śmierci dla zabójcy.
_________________ I amwhoI am
ifyoudon't like itthen
fuck youbitch!!!!
uwazam że kara smierci nie jest wcale dobrym rozwiazaniem. Za naprawde okropne czynny przestepcy pwinni isc do wiezienia bez mozliwosci kaucji i naprawde na dozywocie albo naprawde wysokie wyroki bez mozliwosci szybszego wyjscia. ale czesto sie zdaza z przestepcy naprawde sie zmieniaja i potrafią po wyjsciu z wiezienia i odsiedzeniu doscd dlugiej kary zmienic cale swoje zycie> a co z ludzmi siedzacymi niewinnie przeciez tak choc byc moze zadko ale tez sie zdaza i co wtedy jak siedzi w wiezieniu i po jakims czasie sie okaze ze jest nie winny to moze z niego wyjsc a jak sie kogos zabije to juz potem zycia mu ise nie odda. A jak ktos wychodzi i znowu trafia na zła droge to znaczy ze miał za krótka kare moim zdaniem powinni na ludzi wypuszczonych na wolnosc szczegolnie za jakies straszne przestepstwa chociaz na jakis czas jakas dokładna obserwacje okres prubny pod szcególnym nadzorem albo cos takiego
Osobiscie to jestem zdania ze kara smierci pod pewnymi wzgledami jest bardziej humanitarna niz dozywotnie pozbawienie wolnosci. Jestem za kara smierci wymierzana w przypadku najciezszych przestepstw (np zbrodnie przeciw ludzkosci, zabicie jednym czynem kilku osob) poniewaz w takich sytuacjach nie ma innej adekwatnej kary niz kara smierci.
Jesli chodzi o niewinnych ludzi ktorzy mogli by byc zagrozeni kara smierci-fakt ze bywa tak iz ktos niewinny trafia do wiezienia ale przeciez kary smierci nie wykonuje sie od razu... Jest czas na apelacje i podjecie srodkow w celu udowodnienia ze ktos jest naprawde niewinny.
_________________ "I know it's only rock&roll but I like it..."
Wolisz szybka smierc czy siedziec CALE zycie w wiezieniu????? Ja bym wolal to pierwsze.
ale to nie jest odpowiedź na moje pytanie
Myslalem ze zrozumiesz o co mi chodzi Jest bardziej humanitarna dla skazanego bo wydaje mi sie ze wiekszosc ludzi wolala by szybka smierc niz gnicie w wiezieniu przez 20, 30, 40 ,50 lat z brakiem perspektywy przedterminowego zwolnienia.
_________________ "I know it's only rock&roll but I like it..."
Ostatnio zmieniony przez Bishop 2008-07-31, 17:52, w całości zmieniany 1 raz
Jest bardziej humanitarna dla skazanego bo wydaje mi sie ze wiekszosc ludzi wolala by szybka smierc niz gnicie w wiezieniu przez 20, 30, 40 ,50 lat z brakiem perspektywy przedterminowego zwolnienia.
Ale to nie jest humanitaryzm.
_________________ "Ja kudłaty durnowaty reperuję stare graty!!"
Piszczałka
Jest czas na apelacje i podjecie srodkow w celu udowodnienia ze ktos jest naprawde niewinny.
niby tak ale zdaza sie ze dopiero po dlugich latach ktos niewinny trafia na wolnosc
[ Dodano: 2008-07-31, 20:29 ]
Bishop napisał/a:
Wolisz szybka smierc czy siedziec CALE zycie w wiezieniu????? Ja bym wolal to pierwsze.
o i dlatego wieksza kara dla niektorych przestepców jest gnicie w wezieniu niz szybka smierc
wiec gnijac w wiezieniu odpowiedza chociaz za to co zrobili
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum