Wysłany: 2006-05-23, 10:51 Kazimierz Górski nie żyje. Polecający: google.pl :D
Jest to dla mnie bardzo ważna postać, był i jest moim autoprytemtem lecz dziś zmarł.
Dowiedziałem się o tym z http://pilka.interia.pl/news?inf=751470 wam też polecam lekturę [*]
_________________ Zalecenie dla userów którzy się masturbują albo zadaja głupie pytania na ten temat.
Wysłany: 2006-05-23, 15:06
Polecający: bierdonka
wielka postac , legenda polskiego futbolu , naprawde wielki autorytet , mam nadzieje ze polska reprezentacja zagra najlepiej jak będzie potrafiła , własnie dla niego , bo to on tworzył piłke jakiej nam teraz brakuje ... mi jest bardzo szkoda ze odszedł , ale tak bywa na tym swiecie , ktos sie rodzi ktos umiera , a Górski młody nie był ;/
jedna z tych wielu postaci , które kształtowały historie i bieg wydarzen. Chwała mu za to !
Wysłany: 2006-05-23, 16:16
Kazimierz Górski wg mnie był i na zawsze pozostanie filarem Polskiej piłki nożnej... Pamietajmy jaki był i jak wiele zrobił... Bo nie wielu było takich ludzi jak KAZIMiERZ GÓRSKI - trener polskiej reprezentaji, świetny piłkarz, (...)
I dziękuje Mu za to, że był i za to, że na zawsze pozostanie w mojej pamięci [*]
_________________ zdobyć świata szczyt.....POLSKA!!!!!
Wysłany: 2006-05-31, 18:46
Polecający: Google
A wiecie dlaczego Górski umarł, ponieważ powiedzial ze chce dozyc polski w finale Mundialu i pan Bóg stwierdzil, że to nigdy się nie stanie i zabrał biedaka do siebie
Bardzo mi się spodobała wczorajsza wypowiedź pana Ryszarda Rynkowskiego na temat Mundialu. Powiedział, że albo duch pana Kazimierza poprowadzi naszych piłkarzy jak najwyżej, albo polska piłka umrze razem z nim.
.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum