• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

Matioz  

Wysłany: 2007-07-22, 00:57   Mazur czysty jak lza o.O

Cytat:
Sąd federalny w Chicago zdecydował, że nie będzie ekstradycji do Polski Edwarda Mazura, podejrzanego o podżeganie do zabójstwa byłego komendanta głównego policji, generała Marka Papały.

Tej zagadki nie rozwiaze nawet Sherlock Holems, za duzo ludzi jest w to umaczane :/ Ciekawe na co tak na prawde natknal sie Papala, lub na co sie nie zgodzil, ze przyplacil to wlasnym zyciem. Gdyby nie SLD i ich umaczane lapska w wszystko i wszystkich nie doszlo by do tej smierci i dziwnie nieudolnego sledztwa ...

kenusarf  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2007-07-22, 08:13   

Matioz napisał/a:
Tej zagadki nie rozwiaze nawet Sherlock Holems, za duzo ludzi jest w to umaczane

W tym sąd federalny w Chicago? Układ dotarł już tam?

Po prostu minister Ziobro spartaczył... Dziwne, że tym razem jest to wina SLD, a nie PO.

Matioz  

Wysłany: 2007-07-22, 12:46   

Podobno Mazur byl podwojnym agentem, wiec niebardzo amerykanskim pitolom na reke zeby wyszly jakies ich "brudy". A to ze Ziobro zjebal to jest oczywiste, zaduzo gadal. Kiedy skonczy PiS swoje meczarnie :/

Matioz  

Wysłany: 2007-07-22, 16:23   

Zainteresuj sie troche tym tematem, a potem dopiero obsmiewaj. A to ze Papala narazil sie ludzia rzadzacym 89-98 to jest pewne na 100%, i kontakty handlowe ktore w czasie PRL uaktywnil Mazur tez wiadomo ze nie byl od tak pupilkiem wladzy ludowej ktora pomogla mu sie
wybic za oceanem. W tamtych czasach szarakowi ciezko bylo wyjechac na wakacje za granice, a co dpoiero wyjechac i krecic interesey w "kapitalistycznej" ameryce. Na pewno podpisal jakas umowe z rzadem PRL. A ze chlopak sprytny i obrotny podobno dal sie rowniez zwerbowac przez amerykancow. Podwojnych agentow w hisotri swiata bylo pelno. Ostatnio ruscy zabili agenta brytyjskiego kotry kiedys w byl w kgb, a z polskiego podwroka Gen. Kuszczak. Pzdr ; )

miki21 

Wysłany: 2007-07-22, 16:32   

Matioz napisał/a:
Zainteresuj sie troche tym tematem, a potem dopiero obsmiewaj. A to ze Papala narazil sie ludzia rzadzacym 89-98 to jest pewne na 100%, i kontakty handlowe ktore w czasie PRL uaktywnil Mazur tez wiadomo ze nie byl od tak pupilkiem wladzy ludowej ktora pomogla mu sie
wybic za oceanem. W tamtych czasach szarakowi ciezko bylo wyjechac na wakacje za granice, a co dpoiero wyjechac i krecic interesey w "kapitalistycznej" ameryce. Na pewno podpisal jakas umowe z rzadem PRL. A ze chlopak sprytny i obrotny podobno dal sie rowniez zwerbowac przez amerykancow. Podwojnych agentow w hisotri swiata bylo pelno. Ostatnio ruscy zabili agenta brytyjskiego kotry kiedys w byl w kgb, a z polskiego podwroka Gen. Kuszczak. Pzdr ; )

zdajesz sobie sprawę, że posiadając takie informacje i nie zgłaszając tego do prokuratury popełniasz przestępstwo?

Matioz  

Wysłany: 2007-07-22, 19:26   

Tymi argumentami popierdoulki z rzadu przedstawiali sytuacje ktora moze wyjasnic Mazur. Wiec dowody sa : ) A od maczania sie po sadach nie mam zamiaru chce jeszcze troche pozyc na tym bozym swiecie ;) :rotfl:

miki21 

Wysłany: 2007-07-22, 19:31   

Matioz napisał/a:
Tymi argumentami popierdoulki z rzadu przedstawiali sytuacje ktora moze wyjasnic Mazur. Wiec dowody sa : ) A od maczania sie po sadach nie mam zamiaru chce jeszcze troche pozyc na tym bozym swiecie ;) :rotfl:

hmm.. tymi argumentami? Czystymi spekulacjami? To dziwisz się, że nie wygrali sprawy?

Powtarzam po raz kolejny: jak masz dowody popełnienia przestępstwa, to MUSISZ iść z nimi do sądu.

I jak dla mnie, jak tego nie zrobisz, to jesteś zwykłym krzykaczem, który sadzi, że ma na wszystko dowody tylko nie chce mu się "maczać" w sądach.

I jeszcze jedno pytanie: skąd masz takie informacje? Skąd te dowody? Ja się tą sprawą też interesowałem, a nie udało mi się dokopać do takich informacji.

Matioz  

Wysłany: 2007-07-22, 20:27   

Czasami do studia w TVN'ie sa zapraszani ludzie ktorzy wiedza na ten temat wiecej niz ty i ja. To co przytaczam to ich uwagi i spostrzezenia ktore maja sens. A postepowania wobec wielu osob sa juz umorzone, wiec skladanie kolejnych wnioskow niema juz sensu. Spekulacje? Czysta prawda brudnych lat 90.

miki21 

Wysłany: 2007-07-22, 20:29   

Matioz napisał/a:
Czasami do studia w TVN'ie sa zapraszani ludzie ktorzy wiedza na ten temat wiecej niz ty i ja. To co przytaczam to ich uwagi i spostrzezenia ktore maja sens. A postepowania wobec wielu osob sa juz umorzone, wiec skladanie kolejnych wnioskow niema juz sensu. Spekulacje? Czysta prawda brudnych lat 90.

dowody? To, że ktoś coś gdzieś powiedział, że podobno itp nie powinno nas interesowac.
Jeżeli masz taki pewny pogląd na tą sprawę to nie jestem w stanie zrozumieć dlaczego łamiesz prawo i nie idziesz z dowodami do sądu.
Skąd wiesz, że uwagi tych osób mają sens?

Odpowiedz mi wreszcie na pytania, które ci zadaję od kilku postów.

Matioz  

Wysłany: 2007-07-22, 20:35   

Juz ci odpowiedzialem, sledztwa wiekszosci osob zostalu UMORZONE. Wiec sensu zakladania nowych niema sensu. Jedyne co moglo by wniesc do sledztwa sa zeznania Mazura. Za rzadow millera byl on w polsce i zostal wypuszczony. A umorzone dla czego? TERAZ MOJA OPINIA Za czasow Millera wiele sie wydarzylo co by wskazywalo na to ze mial wplyw na rozne decyzje patrz przyklad "Starachowic", "Afera Rywina (2lata dla rywina? kpina)", Afera paliwowa, FOZZ etc ...

PS. I sie kurde tak prawa nietrzymaj bo tak to kazdego o wsyzstko mozna posadzic. Ma ktos psa zrobi kupsko na trawie i gnasz do sadu? ... zal.br

miki21 

Wysłany: 2007-07-22, 20:45   

Matioz napisał/a:
Juz ci odpowiedzialem, sledztwa wiekszosci osob zostalu UMORZONE. Wiec sensu zakladania nowych niema sensu.

ty przeczytałeś te moje pytania?? To na pewno nie jest odpowiedź.
Cytat:

Jedyne co moglo by wniesc do sledztwa sa zeznania Mazura. Za rzadow millera byl on w polsce i zostal wypuszczony. A umorzone dla czego?

to są dowody twoje??

Cytat:

PS. I sie kurde tak prawa nietrzymaj bo tak to kazdego o wsyzstko mozna posadzic. Ma ktos psa zrobi kupsko na trawie i gnasz do sadu? ... zal.br

czy zabójstwo komendanta policji i zrobienie kupska to to samo?? Jak tak to gratuluję. Zresztą, ta kupa to zwykłe wykroczenie IMHO.

Nie odpowiedziałeś na moje pytania, piszesz cały czas to samo, nie wiem czy czytasz co ja piszę, więc to jest pewnie mój ostatni post, bo nie interesuje mnie monolog.

Matioz  

Wysłany: 2007-07-22, 20:56   

Dobra to jest moj ostatni post w skierowany w twoja strone: skoro uwazasz ze Mazurowi niemozna niczego zarzucic to czemu nie przyjdzie i zlozy zeznan? Dla takiego biznesmena'a to chyba nie problem odwiedzic ojczyzne w sprawie udowodnienia kto pociagal za sznurki i byl zlecenidowaca.

PS. Dowodami w tej sprawie sa zeznania skruszonego gangstera. Na ten temat mial by tez cos do powiedzenia zabojca pershing'a ale wolal poplenic samobojstwo niz ujawnic prawde. Myslisz ze zlecenie na zabojstwo podpisuje sie jakies dokumenty i rzadasz tasm, umow, wexli? Prawdy o takich sprawach da sie dowiedziec tylko poprzez zeznania osob zamieszanych w ta sprawe! I dla tego mazur powinien zeznawac !

miki21 

Wysłany: 2007-07-22, 21:00   

Matioz napisał/a:
Dobra to jest moj ostatni post w skierowany w twoja strone: skoro uwazasz ze Mazurowi niemozna niczego zarzucic to czemu nie przyjdzie i zlozy zeznan? Dla takiego biznesmena'a to chyba nie problem odwiedzic ojczyzne w sprawie udowodnienia kto pociagal za sznurki i byl zlecenidowaca.

hehe
proste: PiS zrobi pokazowy proces tak jak z lekarzami:)
jeszcze jakieś argumenty?
I nadal czekam na odpowiedź na jakiekolwiek z moich pytań oraz na dowody jakie masz, bo na razie wszystko to czyste spekulacje.

Matioz  

Wysłany: 2007-07-22, 21:05   

Miki to nie PiS rozpoczal proces ekstradycji Mazura :) W tej sprawie nigdy NIE BEDZIE DOWODOW na papierze, wiec mozemy tylko spekulowac i domyslac sie co i jak a takie uchylanie sie Mazura niepomoze w tym

PEACE!

Moze ktos jeszcze by sie wlaczyl do dyskusji bo tak z mikiem troche smutno w 2x dyskutowac :P

miki21 

Wysłany: 2007-07-22, 21:08   

ok..czyli jak rozumiem nadal będziesz ignorować moje wpisy i nie odpowiesz na te pytania. Trudno.
pozdrawiam.

Odpowiedz do tematu