Wysłany: 2007-04-19, 21:20 niedługo SEKSMISJA?!? Polecający: myszka mi poleci(a)ła...
"Naukowcy znaleźli metodę sztucznego wytwarzania plemników. Opublikowane właśnie wyniki badań wskazują na to, że możliwa jest hodowla komórek nasienia w oparciu o komórki macierzyste, pobrane ze szpiku kostnego."
To najstraszniejsza wiadomość jaką czytałem. Trzeba przerwać wszelkie badania, zniszczyć wyniki obecnych i przeprowadzić pranie mózgów wszystkim, którzy maczali w tym palce! Nie można do tego dopuścić!
To może być koniec świata!
...przynajmniej męskiego
_________________ "Mądry nie jest ten, który martwi się z powodu niedostatku, lecz ten, który cieszy się z tego co ma."
Lubię internet, bo w internecie nikt nie wie, że jestem psem
Per aspera ad astra...
...wszędzie można dojść na piechotę
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2007-04-21, 18:00
Zombwbij napisał/a:
To najstraszniejsza wiadomość jaką czytałem. Trzeba przerwać wszelkie badania, zniszczyć wyniki obecnych i przeprowadzić pranie mózgów wszystkim, którzy maczali w tym palce! Nie można do tego dopuścić!
Te badania to jedyny ratunek dla naszego gatunku:
Cytat:
"Choroba zwana mężczyzną" - taki prowokacyjny tytuł nosi artykuł, jaki ukazał się niedawno w niemieckim tygodniku Der Spiegel. Męskie zarodki są słabsze niż żeńskie, chłopcy są wrażliwsi niż dziewczęta, mężczyźni mają tendencję do agresji, łamania prawa i wcześnie umierają. Na dodatek chromosom Y, który jest decydujący dla naszej płci jest bublem natury. Mężczyzna jako gatunek powoli wymiera - twierdzą genetycy.
Najbardziej mnie zdołowało, że mężczyźni mają tendencję do agresji i łamania prawa, bo ja nie mam takich tendencji Czuję się niemęski.
hym... zarty zartami, ale jak by sie nad tym powaznie zastanowic to swiat bez mezczyzn (moze nie koniecznie taki jak w "seksmisji") moze stac sie realny. i wcale nie bedzie do tago potrzebna "bomba M".
obawiam sie ze, gdy teraz juz tak na powaznie mowi sie o potrzebie zalegalizowania zwiazkow homoseksualnych to w przyszlosci plec czlowieka straci jakiekolwiek znaczenie.
_________________ W świcie pełnym absurdów na próżno doszukiwać się jakiejś logiki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum