z dwojga kaczorów wolę donalda. dużego wyboru nie było:)
co do córek:) rzeczywiście donaldowi się córka udała:) kaczyński ma córkę piękną tak samo jak i żonę:)
mylisz premiera Kaczynskiego z prezydentem ;p ten pierwszy ma tylko kota ;p
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2007-10-22, 16:43
zbych1112 napisał/a:
I jak wypadnie PiS w roli opozycji.
Już pokazali, że nie potrafią się pogodzić z porażką, więc pewnie będą bez przerwy atakować rząd, obrażać premiera, a pisowski prezydent będzie wetował wszystkie ustawy.
40% narodu:) większość mohery i tacy jak ty [ nie wnikam jaki beret nosisz ]
na szczęście rządy kaczorów już w połowie bynajmniej się skończyły ;] a ty zamiast przedstawić argumenty "ZA" przedstawiasz "PRZECIW" innym partiom. ale te radio w głowach mąci:]
Jeszcze zatęsknisz za rządami PISu !!!
Dzięki nim w kraju się poprawiało, a teraz wszystko wraca do normy - Wałęsa zaciera ręce, a Krauze już wykupił bilet powrotny do kraju!!!
Zamiast Kaczyńskiego macie teraz Kaczora Donalda...
Dzięki nim w kraju się poprawiało, a teraz wszystko wraca do normy - Wałęsa zaciera ręce, a Krauze już wykupił bilet powrotny do kraju!!!
Czy wszyscy wyborcy PiSu mają ze sobą takie problemy? Dlaczego nie widziałem jeszcze wyborcy PiSu, który umiałby wypowiedzieć się.. jakoś tak normalnie.. obiektywnie, z konkretami, bez śmiesznych farmazonów.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
sama statystyka.. 2 lata miałem to możesz mi zaufać
lolinka napisał/a:
mylisz premiera Kaczynskiego z prezydentem ;p ten pierwszy ma tylko kota ;p
może się źle wysłowiłem wiem że premier ma tylko KOTA [ to była taka mała dygresja po rodzinie ]:P
Cytat:
Zamiast Kaczyńskiego macie teraz Kaczora Donalda...
gorzej już nie będzie, za kaczorami na pewno nie zatęsknię [ jeden wódz jedna partia.. drugi Hitler:) teraz jeszcze tylko doszło jedno radio...]
fazi napisał/a:
Czy wszyscy wyborcy PiSu mają ze sobą takie problemy? Dlaczego nie widziałem jeszcze wyborcy PiSu, który umiałby wypowiedzieć się.. jakoś tak normalnie.. obiektywnie, z konkretami, bez śmiesznych farmazonów.
jaki PiS tacy wyborcy inni przekonują że ich partia najlepsza, PiS przekonuje że inne partie najgorsze;)
ps. wg bro brukowiec niemiecki pisał kartofle o prezydencie i premierze więc to żadna opinia. to masz to:
HAVEL: Jest nadzieja, że po tych wyborach polska polityka wewnętrzna i zagraniczna będzie mądrzejsza niż w ostatnich dwóch latach
Francuski dziennik "Le Monde" : poprawi sie polska polityka zagraniczna.
podobnie niemiecki dziennik Die Welt i wszystkie gazety na całym świecie;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum