No to mamy po wyborach , po kampaniach i po całym zamieszaniu!! Wygrała PLATFORMA OBYWATELSKA!!!! Jak sie z tym czujecie ? Ja szczerze powiedziawaszy odetchnęłam troche ;p Mam nadzieje ze sie tylko nie zachłysnę tych rześkim powietrzem ;p Głosowałam na nich własnie , mam nadzieje ze po dwóch latach sie swojego głosu nie bede wstydzić i mam równiez nadzieje ze zaryzykowałam i postawiłam na właściwego "konia" ;p
chciałoby sie rzec " no panie Tusk , my nie zawiedlismy , teraz Pan nie zawiedź!" ;p
niestety nie mogłem zagłosować w związku z tym, że musiałbym do swojego miasta pojechać po zaświadczenie a w tej chwili mieszkam w Toruniu więc jakoś tak.
Szczerze mówiąc odetchnąłem z ulgą:) PIS [ Przeproście i Spier********* ] na szczęście przestanie mieć decydujący głos
frekwencja wzrosła i widać rozsądni ludzie przebili moherowe berety:) Z kaczorów wolę Donalda i nie ukrywam tego. Wystarczyło popatrzeć jak liderzy zachowali się po ogłoszeniu wyników. Donald dziękował wszystkim gratulował itp, natomiast Jarek zaczął obwiniać Fakty i Mity za zatrudnianie mordercy, TVN etc.
Dla tych którzy nie pamiętają już kiedyś jeden był a nawet dwóch którzy głosili jak Kaczyński: " Jedna partia, jeden wódz" dobrze się to ani dla nas, ani dla nich nie skończyło. Kaczyński czepiał się Kwaśniewskiego że trochę zaszalał z %, ale za jego kadencji nie było takich wpadek, nikt prezydenta nie nazywał kartoflem no i widać go było chociaż:)
Pozostaje jedynie mieć nadzieję, że w końcu zacznie sie dziać coś dobrego...
Wysłany: 2007-10-22, 11:58
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
W Niemczech Tusk ukazywany jest w bardzo dobrym swietle, nie mowia o nim ani slowa zlego, same komplementy znowu zrobili z Kaczynskiego idiote Kaczor powiedzial, ze teraz zdobyli o polowe wiecej glosow niz poprzednio (poprzednio 3, teraz 5). Tlumacz zle przetlumaczyl na "dwa razy wiecej glosow"... "Pan Kaczynski znowu probowal oszukac, 2x wiecej glosow to byloby 6, nie 5"
jak tylko zaczęli rządzić kaczyńscy Polska stała się pośmiewiskiem. Trzeba być na prawdę ślepym żeby nie widzieć tego co się działo przez te 2 lata, lub być wiernym słuchaczem pewnego radia.
ja kwaśniewskiego nie bronię ale w sprawie na cmentarzu nie udowodniono że był pijany, wyjaśnienie jest że przyjmował leki [ sam kiedyś brałem silny antybiotyk z takim działaniem i chodziłem jak bym był napruty tylko z domu wtedy nie wychodziłem ] W sprawie % chodziło mi o wykład na zagranicznej uczelni Rosyjska gościnność. Ukradkiem na pewno nie podpijał. Jak był prezydentem nie było takiego incydentu.
bro ty oceniasz tak jak kaczyński:) czepniesz się jednego :p chodzi mi o całokształt.
prezydent reprezentuje naród a takiej reprezentacji jak mamy to ja nie chce:]
Porównujesz bycie pijanym na cmentarzu z jakimś artykułem w brukowcu?
Wolałbym prezydenta co czasem wypije (dzięki czemu potrafi się dogadać z innymi słowianami ) niż LPR, Samoobronę i Radio Maryja w rządzie. Lepszy taki co po głębszym robi wykład za granicą niż taki co na trzeźwo trzech słów po angielsku nie potrafi powiedzieć.
Wieczne przywoływanie cmentarza jako kontrę na całokształt rządów Kaczorów jest.. słabe..
Ja głosowałem na komuchów. Bo chyba tylko tam są w miarę normalni, poważni ludzie. Wygrało PO, czyli z dwóch możliwości wygrała ta teoretycznie lepsza. Fajnie, że Niesiołowskiego będzie więcej Za Donaldem jakoś nie przepadam specjalnie. Fajną ma córkę. Ale nie ma charakteru. "Mientki" taki jest. Na pewno będzie lepiej niż za Kaczyńskich ale szał pał to to nie jest.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Za Donaldem jakoś nie przepadam specjalnie. Fajną ma córkę. Ale nie ma charakteru. "Mientki" taki jest. Na pewno będzie lepiej niż za Kaczyńskich ale szał pał to to nie jest.
o to właśnie chodzi:) z dwojga kaczorów wolę donalda. dużego wyboru nie było:)
co do córek:) rzeczywiście donaldowi się córka udała:) kaczyński ma córkę piękną tak samo jak i żonę:)
po kaczyńskich to już chyba gorzej nie będzie
ps. z platformy całkiem do rzeczy mówi wg mnie Komorowski:) wolę go słuchać jak Donalda
jak tylko zaczęli rządzić kaczyńscy Polska stała się pośmiewiskiem
Yeap, od razu z góry wszyscy już mieli wyrobione zdanie. Poza tym jak już to pośmiewiskiem było wejście SO i LPR do rządu.
Falcon napisał/a:
Trzeba być na prawdę ślepym żeby nie widzieć tego co się działo przez te 2 lata, lub być wiernym słuchaczem pewnego radia.
Tak, w brukowcu napisano o kaczorach "kartofle". To się właśnie działo przez 2 lata.
Falcon napisał/a:
ale w sprawie na cmentarzu nie udowodniono że był pijany
A co mieli wziąć balonik i kazać mu dmuchać?? Prezydentowi??
Falcon napisał/a:
wyjaśnienie jest że przyjmował leki
Po pierwsze wyjaśnienie było, że miał problemy z goleniem, a nie że brał leki. Po drugie, najwyraźniej nie jesteś na bieżąco, Kwaśniewski się przyznał, że pił.
Falcon napisał/a:
W sprawie % chodziło mi o wykład na zagranicznej uczelni
Tutaj też stwierdził, że się napił. Bierze leki?? To niech nie pije, prosta sprawa,
Falcon napisał/a:
Rosyjska gościnność
Ukraińska!!! Poza tym ktoś go zmusza do picia?
Falcon napisał/a:
Jak był prezydentem nie było takiego incydentu
Jakiego incydentu?
Falcon napisał/a:
bro ty oceniasz tak jak kaczyński
Falcon napisał/a:
czepniesz się jednego :p chodzi mi o całokształt.
Zaczynam wymiękać.
Falcon napisał/a:
prezydent reprezentuje naród a takiej reprezentacji jak mamy to ja nie chce:]
40% narodu:) większość mohery i tacy jak ty [ nie wnikam jaki beret nosisz ]
na szczęście rządy kaczorów już w połowie bynajmniej się skończyły ;] a ty zamiast przedstawić argumenty "ZA" przedstawiasz "PRZECIW" innym partiom. ale te radio w głowach mąci:]
Ostatnio zmieniony przez Falcon 2007-10-22, 12:45, w całości zmieniany 1 raz
musi masz do wyboru partię która ma rządzić, jak nie masz kandydata który spełni twoje oczekiwania w 100% to wybierasz tzw. mniejsze zło
właśnie tak było przy poprzednich wyborach, nie bardzo było na kogo głosować więc część nie poszła i wybrano PIS. wczoraj na szczęście frekwencja była wyższa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum