Na Węgrzech wymyślono szczepionke. Możliwe, że niedługo będzie i u nas
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
_________________ Jestem szczęściem, które szuka przyjemności w zadowoleniu drugiej
osoby. Pragnieniem, by dawać, a nie otrzymywać. Szacunkiem dla
uczuć drugiej osoby. Byciem blisko, ale bez chęci zawładnięcia drugą osobą.
Oby ... W sumie to itak nawet nie wiem jak to się objawia, ale looz
_________________ Jestem szczęściem, które szuka przyjemności w zadowoleniu drugiej
osoby. Pragnieniem, by dawać, a nie otrzymywać. Szacunkiem dla
uczuć drugiej osoby. Byciem blisko, ale bez chęci zawładnięcia drugą osobą.
Wysłany: 2005-10-26, 16:53
Szczepionka jest wynaleziona i cóż z tego skoro nawet w Ameryce zabroniono jej sprzedaży w aptekach dopóki ta pandemia nie dotrze do Stanów... bez sensu, wtedy może byc juz za późno
_________________ Każda kobieta jest aniołem, tylko po niektórych tego nie widać...
pewnie z mojej strony zahacza to o zoofobie... ale wkurza mnie dokarmianie golebi pod pkz. Te ptaszyska sie tak rozbestwily, ze wlaza ludziom pod nogi, leca prosto na twarz // Plac pod PKz to potencjalne centrum zarazania ;/
To omijaj jak możesz, jeżeli Ci przeszkadza. Ja tam uważam, że jakoś strasznie nie będzie.
Wysłany: 2005-10-26, 21:26
A mnie sie podoba.. zrobiło się jak w Krakowie Przynajmniej jakaś atrakcja jest w naszym miasteczku dzięki temu Bardziej mnie te gówna wkurzaja, bo nieźle zasrały cały plac :?
_________________ Każda kobieta jest aniołem, tylko po niektórych tego nie widać...
No nie powiedziałabym, że jak w Krakowie, bo gdzie te piękne kamienniczki i pomniki?
Ale też uważam, że nie nalezy narzekać.
Wysłany: 2005-10-27, 12:48
Ha ha, Orange, no raczej nie marzyłam o tym, że jak tylko przylecą gołębie to nam się od razu jakaś super starówka sama zrobi, ale zawsze to może byc początek :wink:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum