Pozytyw to jest. W końcu muszą spełnić choć jedną z obietnic. Tak na pokaz, by TVN (Tusk Vision Network) oraz inne czołowe media mogły o tym nawijać i zachwalać swój ulubiony rząd za to, że próbuje się wywiązać z obietnic. Ostatnio im sondaże zaczęły lecieć w dół.
Brak JOW-ów, podatku liniowego, porządnej reformy finansów i opieki zdrowotnej zawsze można zwalić na prezydenta i PSL.
Powstaje taki obraz, że Tusk pragnie dobrze, chce, stara się, ale ciągle mu przeszkadzają.
_________________ Strong like the grass
Tall like a tree
Free like the wind
Eternally
Powstaje taki obraz, że Tusk pragnie dobrze, chce, stara się, ale ciągle mu przeszkadzają.
Być może powstaje obraz, że premier Tusk pragnie dobrze i chce, ale że stara się? No chyba, że stara się zostać prezydentem.
Z drugiej strony po co ma się starać? Konkurencja żadna to i poparcie dla PO niezagrożone.
A boiska mnie cieszą, bo to była obietnica wyborcza w którą wierzyłem. Teraz już tylko trzymać kciuki, aby po wybudowaniu to zostało wykorzystane, a nie zmarnowane.
_________________ Nie widzę sensu w dalszym przebywaniu na tym forum.
Stwierdzenie, że rząd spełnia obietnice jest moim zdaniem przesadzone. Póki co to jeszcze nic nie powstało. Jak na razie to tylko gadanie... Boisko w każdej gminie do 2012 roku? To ja czekam aż mi wybudują bo nie mam gdzie pograć.
Czyżby jeden z cudów?
_________________ "Cóż najtrudniejsze z wszystkiego?
A prostym wydaje się zgoła:
Dojrzeć spojrzeniem własnym
To, co się przed nim nie chowa"
Stwierdzenie, że rząd spełnia obietnice jest moim zdaniem przesadzone. Póki co to jeszcze nic nie powstało. Jak na razie to tylko gadanie... Boisko w każdej gminie do 2012 roku? To ja czekam aż mi wybudują bo nie mam gdzie pograć.
Czyżby jeden z cudów?
hehe, dobre. No boiska są w szkołach gminnych z reguły, nikt nie będzie stawiać czegoś dużego w pipidówie
Pozytyw to jest. W końcu muszą spełnić choć jedną z obietnic.
Też mi pozytyw, korzystać z projektów poprzednich rządów. Projekt powstał w 2007, za rządów PiSu pod nazwą "Blisko boisko"; poza tym póki co są to tylko kolejne zapowiedzi; co wraz z nieudolnością rządu premier podkreślił w dzisiejszym orędziu ;]
Cytat:
Byleby na Euro zdążyć, to będzie dobrze
Boiska tego typu nie będą przeznaczone na Euro -.-'
Panom z PO oraz z Wybiórczej to ja bym już podziękował... Tej całej Irlandii i wszystkich związanych z nią cudami i tymi gospodarczymi i tymi społecznymi, etc. Ogłupieni przez partyjną propagandę stworzoną przez specjalistów od PRu i socjologii, obywatele tego kraju, wybrali na sternika kraju osobę(y), które totalnie do rządzenia się nadają aczkolwiek jedno trzeba im przyznać - wyobraźnie mają! I to ile! Jak stąd do Moskwy albo i nawet Bruksely. Bo do Dublina to już na pewno.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum