Wysłany: 2007-08-16, 01:56
Polecający: google it!
Cytat:
Raport trafi do policjantów, sędziów, prokuratorów i księży w całej Polsce.
Cytat:
autor raportu Ryszard Nowak, szef Ogólnopolskiego Komitetu Obrony przed Sektami (OKOpS).
Cytat:
Lista ma zawierać nazwy ok. 80 zespołów... .Oprócz listy zespołów w raporcie znajdą się też festiwale, które "szerzą kult szatana". W Polsce jest to między innymi "Black Metal Festival" i "Mystic Festival" - informuje dziennik.pl.
no i chyba dobrze, co?
teraz to chyba pan Ryszard Nowak powinien zakupic po jedenj plytce kazdego zespolu dla kazdego policjanta, sedziego, prokuratora i ksiedza a pozniej zasponsorowac im bilety na "Black Metal Festival" i "Mystic Festival" i niech posluchaja sobie tekstow i niech sprawdza czy moze i szatan czasami nie wpadl aby ucho pocieszyc.
powinno byc wszystko ok, ponoc muzyka lagodzi obyczaje
Kurde.. w Polsce nie można być już satanistą... kur*a ludzie.. piszą.. co myślą o kościele... wyznają inną wiare... a oni sie czepiają bo teksty ich piosenek są w jakiś sposób wulgarnie odnoszące sie do Kościoła...
ŻAŁOSNE! >_O
_________________ Psyt...
Można za ryj bana dostać ?
_________________ To jest mój podpis, mam do niego prawo i nie będę na ten temat dyskutować, bo mam prawo do własnego podpisu, tak, jak Ty masz prawo do swojego
Ludzie się zawsze czegoś czepiają, co nie oznacza, że jest nie można być kim się chce.
misiuuu napisał/a:
Nasze władze sie czepiają...
Władza jak już czepiała się nawoływania do przemocy, a nie bycia kim się chce być (oprócz sytuacji, gdy chcesz czynić coś, co jest zakazane przez prawo).
misiuuu napisał/a:
Niedługo nic nie bedzie mozna robic w kraju.. ah..
Nie przesadzaj.
_________________ To jest mój podpis, mam do niego prawo i nie będę na ten temat dyskutować, bo mam prawo do własnego podpisu, tak, jak Ty masz prawo do swojego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum