Serio? A gdzie tak jest napisane, że dwie osoby nie mogą na spółkę kupić sobie płyty?
axss napisał/a:
bo jeśli zaiks ma zamiar na mnie żerować i zamiast (zgodnie z prawem popytu i podaży) obniżać ceny je podwyższa, to niech się pocałuje w rzyć.
A jak Ty nie płacisz wykonawcy za jego pracę to też traktujesz go jak śmiecia. Niby go lubisz, niby chcesz jak najlepiej, ale jeżeli masz coś dać od siebie to się wypinasz.
_________________ Gość chcesz dowiedzieć się więcej o wilkach? Strona dla miłośników przyrody:
www.wilk.boo.pl
A jak Ty nie płacisz wykonawcy za jego pracę to też traktujesz go jak śmiecia. Niby go lubisz, niby chcesz jak najlepiej, ale jeżeli masz coś dać od siebie to się wypinasz.
ciekawe jakby było gdyby to nasz axss był wykonawcą.. i to jego okradaliby z tantiemów.. : )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum