• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

jusia_like  

Wysłany: 2006-12-07, 14:55   seks-afera
   Polecający: Google

Głośno o tym wszędzie , roztrząsane są problemy osobiste na oczach całej Polski.
Jak Wy sie na to zapatrujecie? :chytry:

Moim zdaniem wychodzi na jaw że każda partia ma cos do ukrycia. PIS- ma kasety prawdy made by Beger a Samoobrona ma kobiete która awansowała dzięki pójściu z kimś do łóżka...
Obrzydliwe i lubieżne jak dla mnie jest ot co sie dzieje - wręcz niesmaczne.!

marian z WPT 

Wysłany: 2006-12-07, 20:14   

nie jestem broń boże zwolennikiem partii pana Leppera ale zastanawia mnie jedno dlaczego ta sprawa choc ponoć według twierdzeń pani K wydarzyła sie jakiś czas temu dopiero teraz ujrzała swiatło dzienne czyżby ktos na tym chciał zbic kapitał? Ogólnie jednak rzecz ujmując jeśli to okaże się prawdą to jest to rzecz najbardziej godna pożałowania ale widać że Polska w niczym nie odbiega od np USA(sprawa Clinton -Lewinsky)

kenusarf  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2006-12-08, 10:06   

Nudzą już mnie te wszystkie afery.

A w tej sprawie to zaczekam na wyrok sądu, bo obydwie strony nie wydają się być zbyt wiarygodne.

mala_adzia 

Wysłany: 2006-12-08, 12:25   

dr frasunek napisał/a:
A w tej sprawie to zaczekam na wyrok sądu, bo obydwie strony nie wydają się być zbyt wiarygodne.

Ja tez czekam na dochodzenie i wyrok,bo wg mnie obydwie strony nie są szczere. Widziałam wywiad z panią K i wg mnie ona coś kręci.

Ale z drugiej strony,czy miała w tym interes czy nie,takie przypadki powinny być ujawniane.

jusia_like  

Wysłany: 2006-12-08, 14:28   

Oglądałam Fakty zdaje sie przedwczoraj i był materiał właśnie dotyczący tej kwestii. Pokazana była kobieta która niby także miała brać jakiś udział w tej aferze i jak na posłanke była bardzo odważna. Różowa bluzeczka do pasa z dekoltem prawie.... ja rozumiem -to był wywiad w jej własnym domu ale sorry jak można się tak ubrać na rozmowe w takiej sprawie. Toż to trzeba miec troche oleju w tej głowie!

Backspace  

Wysłany: 2006-12-08, 17:16   

marian z WPT napisał/a:
dlaczego ta sprawa choc ponoć według twierdzeń pani K wydarzyła sie jakiś czas temu dopiero teraz ujrzała swiatło dzienne czyżby ktos na tym chciał zbic kapitał?

słyszalem ze pani K miała zamiar wyjechać za granice i dlatego chciala ujawnić to wszystko, chciala niby zmienić swoje zycie no i zaczela od "medialnej spowiedzi"

lolinka  

Wysłany: 2006-12-08, 17:46   
   Polecający: bierdonka

szczerze ? to mam w dupie te afery ;] Niech sie pozabijają! ;]

Fonox 

Wysłany: 2006-12-08, 22:21   

Tej pani Krawczyk to pis dał powiedzmy 20 tys. i ma grac niby tą całą afere

Ogladałem Co z tą polska chyba wczoraj był tam leppej i według mnie jest na 30% winny

Zresztą gdzies mam to dla mnie kto bedzie rzadzil to i tak bedzie tak samo

a może jeszcze urosnąc musze

gacek 

Wysłany: 2006-12-18, 00:56   

Wielu facetow w Polsce mysli ze kobieta po to ma tylek zeby bylo po czym klepac. Ile to jeszcze czasu uplynie zanim nasze matki, siostry, zony i corki beda traktowane w pracy z godnoscia i respektem?

Szlachcianka  

Wysłany: 2006-12-18, 07:21   

"My widzimy z wierzchu seks aferę, a oni w ten czas ustanawiają coś, o czym my nie mamy pojęcia - nie widzimy, bo zajmujemy się tą właśnie aferą."
Tak mi powiedział pan od przygotowania do prowadzenia działalności usługowej, szczerze mówiąc zgadzam się z nim.
_______

<33

Odpowiedz do tematu