Wysłany: 2006-12-07, 14:55 seks-afera Polecający: Google
Głośno o tym wszędzie , roztrząsane są problemy osobiste na oczach całej Polski.
Jak Wy sie na to zapatrujecie?
Moim zdaniem wychodzi na jaw że każda partia ma cos do ukrycia. PIS- ma kasety prawdy made by Beger a Samoobrona ma kobiete która awansowała dzięki pójściu z kimś do łóżka...
Obrzydliwe i lubieżne jak dla mnie jest ot co sie dzieje - wręcz niesmaczne.!
nie jestem broń boże zwolennikiem partii pana Leppera ale zastanawia mnie jedno dlaczego ta sprawa choc ponoć według twierdzeń pani K wydarzyła sie jakiś czas temu dopiero teraz ujrzała swiatło dzienne czyżby ktos na tym chciał zbic kapitał? Ogólnie jednak rzecz ujmując jeśli to okaże się prawdą to jest to rzecz najbardziej godna pożałowania ale widać że Polska w niczym nie odbiega od np USA(sprawa Clinton -Lewinsky)
Oglądałam Fakty zdaje sie przedwczoraj i był materiał właśnie dotyczący tej kwestii. Pokazana była kobieta która niby także miała brać jakiś udział w tej aferze i jak na posłanke była bardzo odważna. Różowa bluzeczka do pasa z dekoltem prawie.... ja rozumiem -to był wywiad w jej własnym domu ale sorry jak można się tak ubrać na rozmowe w takiej sprawie. Toż to trzeba miec troche oleju w tej głowie!
dlaczego ta sprawa choc ponoć według twierdzeń pani K wydarzyła sie jakiś czas temu dopiero teraz ujrzała swiatło dzienne czyżby ktos na tym chciał zbic kapitał?
słyszalem ze pani K miała zamiar wyjechać za granice i dlatego chciala ujawnić to wszystko, chciala niby zmienić swoje zycie no i zaczela od "medialnej spowiedzi"
_________________ "w naszych źrenicach jest za mało Boga, a droga jest prosta, czy jest kręta droga?"
Wielu facetow w Polsce mysli ze kobieta po to ma tylek zeby bylo po czym klepac. Ile to jeszcze czasu uplynie zanim nasze matki, siostry, zony i corki beda traktowane w pracy z godnoscia i respektem?
"My widzimy z wierzchu seks aferę, a oni w ten czas ustanawiają coś, o czym my nie mamy pojęcia - nie widzimy, bo zajmujemy się tą właśnie aferą."
Tak mi powiedział pan od przygotowania do prowadzenia działalności usługowej, szczerze mówiąc zgadzam się z nim.
_________________ One night and one more time
Thanks for the memories
Even though they weren't so great. ;]
_______
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum