Wysłany: 2007-02-05, 11:34 Srebro też pięknie świeci Polecający: www.google.pl
Czy jesteście dumni z naszych zawodników piłki ręcznej chociaż nie zdobyli złota?? Ja jestem dumna uważam że Polacy doszli bardzo daleko i dlatego należą im się brawa...
_________________ Angelina
"Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem." - Albert Comus
Ogólnie co do piłki ręcznej... to niestety ten sport był u nas przez lata lekceważony i zaniedbywany, tak jak np siatkówka swego czasu. Teraz mam nadzieje zmieni się to
_________________ "w naszych źrenicach jest za mało Boga, a droga jest prosta, czy jest kręta droga?"
Nio ja też mam taką nadzieję w końcu przyszłość Polski... Sport jest bardzo ważny dla wszystkich i każdy powinien się nim interesować
"Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem." - Albert Comus
Złota no ale jak mówią że srebro tez pięknie świeci to pięknie w następnym roku będzie lepiej pozdro
Ja wierzę i wszyscy chyba wierzymy we wszystkich reprezentantów Polski w sporcie oby tak dalej.... Adam Małysz także się dobrze sprawuje... szkoda że Sikora dzisiaj słabiutko pobiegł ale wierze w niego że da radę następnym razem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum