Na koniec powiem, że z wielką przyjemnością spędziłem dwa dni na pisanie na forach i naprawdę cieszę się, że dana była mi możliwość pokazania innym ich głupoty ,zacofania ,obłudy , czasami hamstwa i totalnego braku szacunku do człowieka !
A Ty jesteś tak samo obiektywny jak oni wszyscy. Wielki jedyny słuszny głos się znalazł. Pff..
Mi się nadal to wszystko nie podoba.. I chyba zaczynam rozumieć pojęcie (lub wyrabiać własną definicję) globalna wioska. Ameryka idzie.. Widać spora część społeczeństwa (w tym i ja) nie jest na to przygotowana..
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Niestety jedyne co mozna jeszcze powiedziec, to to, że Polska jest jeszcze bardzo zacofana!!!! niestety nie doszlismy jeszcze do pułapu takiego, że moglibysmy powiedziec, że Polska to kraj Tolerancyjny.... Jak narazie jestesmy krajem zacofanym ktory coraz bardziej pracuje na ta opinie... Nie pozwalamy, życ młodym ludziom!!! Ciagle słychac tylko o zakazach o utrudnianiu zycia młodym jak i straszym ludziom... itp Polska sama zacheca nas do opuszczenia tego kraju... Nie daje nam zyc daje nam tylko kolejne powody, do czucia sie
obserwowanym, skrepowanym... A my chcemy "oddycha" ale nie mozemy.... czemu sie cofamy???? Mamy sie rozwijac... A przykłąd sylwi to tylko kolejny przykład tego, że nie radzimy sobie ani z opinia publiczna ani z własnymi pogladami.... Tu liczy sie prawo, a nie to, ze panu dyrektorowi sie coś nie podoba....
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
A ja jestem zacofanym jaskiniowcem bo mam swoje zdanie i poglądy inne niż tolerancyjni ludzie. Żyć nie umierać.
Tak na marginesie w Stanach, gdzie jest źródło i mekka tej Waszej tolerancji wydaje mi się, że z szanującej się publicznej highschool taka dziewczyna wyleciałaby tak samo jak Sylwia u nas. Ja nie wiem czy to aby na pewno wszyscy są zacofani czy może jednak czasem niektórzy są za bardzo do przodu..
czy w high school to nie wiem. powiem tyle - że playboy ma specjalne wydanie z dziewczynami z college'u.
a od kiedy USA to kolebka tolerancji? nie patrzmy na USA jako na syntezę wschodniego i zachodniego wybrzeża, bo drugie tyle to mieszkańcy pasa Biblijnego.
_________________ pewnego dnia postanowiłem zmienić swoje życie. przestać pić, rzucić palenie, zacząć chodzić na siłownię i zdrowo się odżywiać.
Collage odpowiednik naszych studiów o ile wiem, a to już troche co innego.
A nie jest? Mówie o USA ogólnie, wiadomo o co chodzi, nie interesuje mnie geografia i jacy ludzie gdzie mieszkają. Przecież tam wszystko wszystkim wolno, wszystko jest tolerowane i już nic nikogo nie dziwi.
_________________ Będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę ...
Ejjj......pssstttt.... Gość - pamiętaj, że BlueForum to Piaty Wymiar Rzeczywistości
www.BlueMan.pl devBlog - nie tylko o programowaniu
Wysłany: 2006-03-08, 22:34
Przechodzilem obok tej gazety dzis w Realu, ale jakos nie zajrzalem Ogolnie to chyba sie starzeje, skoro juz nawet rozbierane sesje w popularnych gazetach maja dziewczyny mlodsze ode mnie. Nie wiem czy to zrobila bylo dobre, czy zle, ale napewno zyskala wiele na popularnosci zarowno ona sama, szkola, a takze sama gazeta.
_________________ "I got dre in the back, ridin on 22's
Bitches screamin 'let me ride', it must be the shoes
Red and black g6's, red dot on the glock
I'm goin 3x platinum dawg how do I stop?
I'm hot!"
A wy odrazu o stanach...chyba jednak cos w tym jest:P A jezeli chodzi omnie to nie koniecznie chodziło mi o Stany:D ale w czesci zachodniej europy nie sadze, zeby taka uczennica została wydalona...czy nam zasugerowano by jej odejscie!!!
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
Też sie zgodze, że nie wygląda atrakcyjnie... i z tego co słyszałem na BlueForum, to także nikt za bardzo nie podniecał się na jej widok
_________________ Będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę ...
Ejjj......pssstttt.... Gość - pamiętaj, że BlueForum to Piaty Wymiar Rzeczywistości
www.BlueMan.pl devBlog - nie tylko o programowaniu
w dodatku za NIC!
A chłopacy widze "rozwiazuja spor" po przez urode(że nie łądna...a to przeciez nie jest wazne i o co inneg tu chodziło) a nie o to co sie stało i w jakich okolicznosciach...i ze bez podstawnie!!!
Bo co jak już brzydka to mogła zostac wyrzucona... tak bezczelnie potraktowana B)
Czy ja wiem czy takie skopane? Niekoniecznie... jest to kolejna sensacja na 5 minut, niedługo nikt już nie będzie pamiętał, że ktoś taki w ogóle istnieje... Skoro o walących się dachach i chorobie wściekłych krów ludzie zapomnieli, to tym bardziej o niej zapomną. Po prostu dyrektor się podniecił, media czepiły sprawy i tyle. Dziewczyna zrobi maturę w prywatnej szkole, przynajmniej jej nikt nie będzie tam prześladował. A nie wiem czemu się jej czepiacie - ładnie ją ktoś w Photoshopie obrobił.
_________________ Gitara jest w porządku Johnie, ale grając na niej nie zarobisz na życie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum