• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Współpraca • Czat • Reklamuj Forum ! • Gry online • Katalog Stron
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

BlueMan  

Wysłany: 2006-03-12, 11:11   
   Polecający: Ptaq

Adamus napisał/a:
to tym bardziej o niej zapomną
Dokłądnie !
Jest to sensacja na gorąco i szybko rozejdzie się po kościach ! :blabla:

fazi  

Wysłany: 2006-03-12, 12:25   

axss napisał/a:
już się nie kreuj na ofiarę...

Nie kreuje się. Śmieszy mnie, że ponieważ ktoś ma inne zdanie tolerancyjni ludzie nazywają go zacofańcem. Ironia?

k0573k napisał/a:
ale zycie ma skopane tego sie nie da ukryc

Opinie ma skopaną. Życie raczej pójdzie do przodu bo sesja na pewno otworzyła jej drogę w kierunku kilku następnych. Troche mam zastrzeżenia do jej urody ale powiedzmy, że przygarnie ją jakaś duża agencja modelek, wyjedzie za granice, zarobi szybko dużo hajsu..

NatalkaS napisał/a:
To mozesz od chłopcow sobie odjac siebie... nie chciało mi sie wymieniac wszystkich nick-ow wiec nazwałam ta grupke chłopcami...

O kurna, to ja też nie jestem chłopcem :shock:

anka  

Wysłany: 2006-03-22, 11:41   

żyj i daj żyć innym, skoro uznała, że to jest dla niej najlepsze, to nikomu nic do tego, a w szkołach dzieją się gorsze rzeczy niż pozowanie do aktów, np. tzw. sponsoring, jeśli już nawiązywać do moralności

anita22  

Wysłany: 2006-03-23, 18:49   
   Polecający: google

hmmm zastanawiając się tak na logikę, w sumie miała prawo sie rozebrać, bo skończyla już 18 lat, ale ciekawi mnie czy w szkole do której chodziła, nie bylo nic napisane odnośnie zachowania takiego, może dyrektor miał prawo ją wywalić....trzeba by było sie zapoznać z wymaganiami szkoły...chyba poszukam czegoś na ten temat
Jak dobrze żyć z miłością,
Obudzić się u podnóża jej stóp.

(\__/)
(O.o )
(> < ) ślicny ;)

sickness  

Wysłany: 2006-03-26, 19:07   

anita22 napisał/a:
(...) ale ciekawi mnie czy w szkole do której chodziła, nie bylo nic napisane odnośnie zachowania takiego, może dyrektor miał prawo ją wywalić....trzeba by było sie zapoznać z wymaganiami szkoły...chyba poszukam czegoś na ten temat

Nigdy o czymś takim nie słyszałem. Prawdopodobnie dlatego, że to mnie nie dotyczy (śmiech).
A tak na serio, to ja w tym nic złego nie widzę. Osoba pełnoletnia ma prawo robic co chce, pod warunkiem, że to niekomu nie szkodzi (jeżeli chodzi np. o zdrowie).

:|

anita22  

Wysłany: 2006-03-28, 17:21   
   Polecający: google

sickness napisał/a:
anita22 napisał/a:
(...) ale ciekawi mnie czy w szkole do której chodziła, nie bylo nic napisane odnośnie zachowania takiego, może dyrektor miał prawo ją wywalić....trzeba by było sie zapoznać z wymaganiami szkoły...chyba poszukam czegoś na ten temat

Nigdy o czymś takim nie słyszałem. Prawdopodobnie dlatego, że to mnie nie dotyczy (śmiech).
A tak na serio, to ja w tym nic złego nie widzę. Osoba pełnoletnia ma prawo robic co chce, pod warunkiem, że to niekomu nie szkodzi (jeżeli chodzi np. o zdrowie).

:|

ale jeśli w wymaganiach wobec ucznia, było coś zawarte to mógł to zrobić....dlatego moim zdaniem nim wybierzesz szkole to zapoznaj sie z wymaganiami jej w stosunku do Ciebie, oraz z karami i nagrodami...to chyba jest dobra rada :)
Jak dobrze żyć z miłością,
Obudzić się u podnóża jej stóp.

(\__/)
(O.o )
(> < ) ślicny ;)

Odpowiedz do tematu