Dokłądnie !
Jest to sensacja na gorąco i szybko rozejdzie się po kościach ! :blabla:
_________________ Będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę ...
Ejjj......pssstttt.... Gość - pamiętaj, że BlueForum to Piaty Wymiar Rzeczywistości
www.BlueMan.pl devBlog - nie tylko o programowaniu
Nie kreuje się. Śmieszy mnie, że ponieważ ktoś ma inne zdanie tolerancyjni ludzie nazywają go zacofańcem. Ironia?
k0573k napisał/a:
ale zycie ma skopane tego sie nie da ukryc
Opinie ma skopaną. Życie raczej pójdzie do przodu bo sesja na pewno otworzyła jej drogę w kierunku kilku następnych. Troche mam zastrzeżenia do jej urody ale powiedzmy, że przygarnie ją jakaś duża agencja modelek, wyjedzie za granice, zarobi szybko dużo hajsu..
NatalkaS napisał/a:
To mozesz od chłopcow sobie odjac siebie... nie chciało mi sie wymieniac wszystkich nick-ow wiec nazwałam ta grupke chłopcami...
O kurna, to ja też nie jestem chłopcem :shock:
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
żyj i daj żyć innym, skoro uznała, że to jest dla niej najlepsze, to nikomu nic do tego, a w szkołach dzieją się gorsze rzeczy niż pozowanie do aktów, np. tzw. sponsoring, jeśli już nawiązywać do moralności
hmmm zastanawiając się tak na logikę, w sumie miała prawo sie rozebrać, bo skończyla już 18 lat, ale ciekawi mnie czy w szkole do której chodziła, nie bylo nic napisane odnośnie zachowania takiego, może dyrektor miał prawo ją wywalić....trzeba by było sie zapoznać z wymaganiami szkoły...chyba poszukam czegoś na ten temat
_________________ www.studentkapedagogiki.bloog.pl
Miłość jest śladem natury,
Rozkoszuje się pocałunkami w świetle księżyca.
Jak dobrze żyć z miłością,
Obudzić się u podnóża jej stóp.
(...) ale ciekawi mnie czy w szkole do której chodziła, nie bylo nic napisane odnośnie zachowania takiego, może dyrektor miał prawo ją wywalić....trzeba by było sie zapoznać z wymaganiami szkoły...chyba poszukam czegoś na ten temat
Nigdy o czymś takim nie słyszałem. Prawdopodobnie dlatego, że to mnie nie dotyczy (śmiech).
A tak na serio, to ja w tym nic złego nie widzę. Osoba pełnoletnia ma prawo robic co chce, pod warunkiem, że to niekomu nie szkodzi (jeżeli chodzi np. o zdrowie).
(...) ale ciekawi mnie czy w szkole do której chodziła, nie bylo nic napisane odnośnie zachowania takiego, może dyrektor miał prawo ją wywalić....trzeba by było sie zapoznać z wymaganiami szkoły...chyba poszukam czegoś na ten temat
Nigdy o czymś takim nie słyszałem. Prawdopodobnie dlatego, że to mnie nie dotyczy (śmiech).
A tak na serio, to ja w tym nic złego nie widzę. Osoba pełnoletnia ma prawo robic co chce, pod warunkiem, że to niekomu nie szkodzi (jeżeli chodzi np. o zdrowie).
ale jeśli w wymaganiach wobec ucznia, było coś zawarte to mógł to zrobić....dlatego moim zdaniem nim wybierzesz szkole to zapoznaj sie z wymaganiami jej w stosunku do Ciebie, oraz z karami i nagrodami...to chyba jest dobra rada
_________________ www.studentkapedagogiki.bloog.pl
Miłość jest śladem natury,
Rozkoszuje się pocałunkami w świetle księżyca.
Jak dobrze żyć z miłością,
Obudzić się u podnóża jej stóp.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum