Mnie tam ryba, akurat mundurki to nie jest coś z czym będę walczył, najwyżej będzie się nosiło do szkoły dodatkową torbę z ciuchami na zmianę. A po mieście chodzić w tym nie zamierzam. Byle tylko nie zamawiali mundurków jak w moim gimnazjum (rozmiar S wyglądał jak XXL, z tym że rękawy były za krótkie... i ten odcień sraczkowatej zieleni, przez dyrekcję zwany "zielenią butelkową" ;]).
_________________ Gitara jest w porządku Johnie, ale grając na niej nie zarobisz na życie...
ja jestem jak najbardziej za tylko jak by dzieczyny mogly sobie wybrac spodnice albo spodnie bo jak by byly spodnice to ja dzikeuje nie chodze i chodzic nie bede nigdyyy ! a mudnurek bym sobie powyszywala i by byl orginalny 8)
Wysłany: 2006-07-25, 14:21
Polecający: bierdonka
ja jestem za , i tez mi sie nie chce tłumaczyć dlaczego , w sumie to juz zostało napisane ;] Ale mnie i tak to nie załapie , więc tym bardziej mi to lata i powiewa ... ;p
Dla mnie ten pomysł jest głupi, jaki sens być ubrany jak wszyscy?
Bynajmniej monotonne...
Ja klasifikuje się do osób dość odmiennych w stosunku do ogółu, więc i tak bym w takowym mundurku nie chodził.
Wysłany: 2006-07-25, 20:27
Polecający: google
zgadzam się z przedmówcą...to po prostu by mnie ograniczało, nie lubię chodzić w czymś co mi się nie podoba (a mundurki do takich należą), czułabym się źle...a jeżeliby to miałybyć spódnice to dziękuję ....powinni nas najpierw pytać o zdanie
tak nawiasem mówiąc to kto za to zapłaci ?
_________________ Futuristic Caramel Cow
All animals are equal but some animals are more equal then others.
Dlaczego nauczyciele nie założą jednolitego wdzianka,
a znasz powiedzenie "Co wolno wojewodzie to nie Tobie smrodzie"??
_________________ Panie, chciałabym żebyś zesłał na mnie taki deszcz...taki szalony, wściekły, ogromny deszcz...który zmyłby ze mnie wszystkie wyrzuty sumienia...
podoba mi sie jak piszecie ze jak bedzie spodnica to nie bede chodzic podstawa u dziewczyn to spodnica nie wiem jak wogole moga chodzic w spodniach
a tak nawiasem nie bedziecie mili wyjscia jak wprowadza to Ci ktorzy nie chca badz Ci ktorzy nie chca spodniczek beda mieli malo do gadania no chyba ze do szkoly przestana chodzic
podoba mi sie jak piszecie ze jak bedzie spodnica to nie bede chodzic podstawa u dziewczyn to spodnica nie wiem jak wogole moga chodzic w spodniach
a tak nawiasem nie bedziecie mili wyjscia jak wprowadza to Ci ktorzy nie chca badz Ci ktorzy nie chca spodniczek beda mieli malo do gadania no chyba ze do szkoly przestana chodzic
Powinnyśmy mieć i spódniczki i spodnie! Tak by było sprawiedliwie, żeby chociaż jakikolwiek wybór mieć,
nieobraziłabym się także jakby faceci mieli w spódniczkach chodzić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum