Wysłany: 2006-07-26, 18:11
Polecający: google
w sumie to nie mam nic przeciwko spódnicom ale ładnyyym!!! a ja mam oryginalny gust więc na pewno nie trafią takie kwieciste i falbaniaste bym chciała i długie ... takie indyjskie albo....
sylwu$ o tak mężczyźni też jak równouprawnienie to równouprawnienie swoją drogą ciekawy widok był by to był
_________________ Futuristic Caramel Cow
All animals are equal but some animals are more equal then others.
Powinni każdej dać wolny wybór co do spódnic, o wiadomo, że każda ma inny gust, i najlepiej czuję się w innej, a jak nam narzucą w czym mamy chodzić to będzie kicha....
Mogą chociaż narzucić jeden kolor albo jeden krój, i tyle z mundurkami
Tylko niewielu facetów będzie laziło w spódnicach xD
U mnie w klasie najwięcej 3 by sie pokazało
PosZczElona, zawsze można ubrać spódnicę a pod spodem spodnie
hehe, to też jest jakieś rozwązanie
ja raczej byłabym za... chociaż argumenty, tych forumowiczów, którzy są przeciwko, też są sensowne
Jednak noszenie mundurków raczej mnie ominie, no chyba że nasz minister edukacji wprowadzi taki nakaz na uczelniach
_________________ Taniec jest najwznioślejszą, najbardziej wzruszającą, najpiękniejszą ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prostą interpretacją czy wyobrażeniem życia; jest samym życiem.
A mi się pomysł zawsze podobał i podobać będzie Ogólnie z różnych powodów, wymieniać nie będę, skoro chodzić nie będziemy musieli w mundurkach. A szkoda
_________________ A za zakrętem czekał... Kret!
+___+
Dobry Kret nie jest zły
Jak dla mnie głupota głupota i jeszcze raz głupota
Choć tylko z jednej strony jest to dobry pomysł, a mianowicie nie byloby w szkole głupiego przechwalania się ciuchami [nie twierdze, że tak jest we wszystkich szkolach ]
_________________ ..."Talk to a man about himself and he will listen to you for hours"...
Jak dla mnie głupota głupota i jeszcze raz głupota
Choć tylko z jednej strony jest to dobry pomysł, a mianowicie nie byloby w szkole głupiego przechwalania się ciuchami [nie twierdze, że tak jest we wszystkich szkolach
Jak ktoś sie przechwala to poprostu dać mu ignora i nie zwracać uwagi na niego, a każdy ma prawo nosić to co mu sie podoba, oczywiście w granicach rozsądku, dlatego jeszcze raz NIE mundurkom
_________________ Raz sierpem, raz młotem w czerwoną głupotę
W mojej szkole i tak nie mozna łazić z gołym brzuchem i w miniówkach, bo obniżają zachowanie. mała mniejszość się nie dostosowała... Ale dla mnie to okropne, u nas nikogo nie potępiają za gorszy strój, nie wiem jak jest w innych miejscach. Czułabym się kimś innym niż sobą, nosząc takie ubrania... Mnie się ten pomyłs zupełnie nie podoba... W szkole spędzam większość czasu i mogę ubierać się, jak mi się podoba... Zresztą myslę że u mnie tego nie wprowadzą bo wszyscy będą przeciw. Nawet jeśli kupią nam takie stroje, to większość się zbuntuje
_________________ Zawsze przebaczaj swoim wrogom, nic ich bardziej nie potrafi rozzłościć...
Poza tym, w szkołach prywatnych, gdzie istnieje już nakaz noszenia mundurków, łatwiej zauważyć obcą osobę, która wchodzi na teren szkoły.
nie we wszystkich szkołach prywatnych są mundurki... właścieiwe to chyba w nielicznych... przynajmniej w Szczecinie... o co do obcych osób w szkole to moja skzoła nie jest prywatna, a publiczna ale i tak obcy nie wejdzie bo do szkoły wpuszczają za okazaniem identyfikatora (teoretycznie)...
mundurki... w sumei cos w tym jest... bo wtedy każdy jest równy (bynajmniej pod względem stroju)... tylko, wróćmy do czasów kiedy licea, zawodówki, szkoły ponadpodstawowe miały obowiązek noszenia mundurków i wtedy co biedniejsi nie mogli iśc do szkoły bo po prostu nie było ich stać na wykupienie mundurka, które tanie nie były... a na pewno teraźniejsze mundurki za darmo rozdawane by nie były... więc chęć wprowadzenia jakiejś tam równości pod względem ubioru może okazać się krzywdząca dla tych, których chce się chronić... dla biedniejszych, których na mundurki nie będzie stać...
_________________ "Jesteśmy tym, co robimy, jesteśmy naszymi tajemnicami. Ja jestem sumą moich grzechów, tak właśnie! Chcesz poznać mnie, musisz poznać moje grzechy." T.Dekker
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum