Jestem jedna z najbardziej oryginalnie ubierających się osób w mojej boskiej budzie, a jednak wizja mundurków mnie nie przeraża. (: Może wrescie skończyłoby się pokazywanie całemu światu stringów przez niektóre panienki. ;]
_________________ http://www.dlazdrowia.pl/index.php?modul=10 proszę o głosik na tekst zaczynający się "Gdy Ci ciężko..." konczący się "nadach". Dziękuję za wszystkie oddane głosy.
Ja nawet jakoś zniosłabym te mundurki. Może wreszcie te puste wymalowane panny przestałyby wyśmiewać kogoś za to, że nie ma bluzki za 150 zł tylko za 50 i jest niemodny. Wszyscy byliby jednakowi i byłoby dobrze.
_________________ One night and one more time
Thanks for the memories
Even though they weren't so great. ;]
_______
o jajx znów te mundurki.......
ponoc ost wiesci głoszą że wprowadza je na razie na probe do podstawowek- klas 1-3 zeby zobaczyc jak wypadna.
Ciekawi mnie czy rodzice tez beda tacy zadowoleni
juz by mnie ktos zmusil do tego aby ubrac mundurek, nie jestem za tym zeby narzucac komus jak ma sie ubierac co mowic i co robic to dla mnie glupota i tylko giertych mogl ja wymyslec
_________________ Jestem czlowiekiem prostym, z krwi i kosci, ucielesnieniem swiatla i ciemnosci
Te szkolne mundurki to już jakaś przesada. Chya Giertychowi śniło się w nocy coś strasznego i każe się wszystkim tak samo ubierać Pewnie dlatego że niektórzy ubierają się ekstrawagancko
_________________ "...The sun doesn't give light to the moon
Assuming the moon's going to owe it one
It makes me think of how you act to me
You do favors and then rapidly
You just turn around and start asking me about
Things you want back from me..."
Na szczęście już skończyłem liceum
Ale.... może te mundurki będą takie... skromne, zwłaszcze w dziewczęcym wydaniu. To mogłoby zyskać aprobatę męskiej częsci uczniów
Nie żartuj, przecież to pomysł Giertycha, dziewczyny też będą w spodniach chodziły
wierzysz w to?? Myster Giertych chce zmienić histori, sra na teorie ewolucji i pozwoli laskom chodzić w spodniach? On to najchętniej wrócił by do średniowiecza gdzie władza jest darem boga a ministra niewolno zdymisjonować!!!!
Wzory mundurków ma ustalać szkoła. Za drogo będzie dla zqwykłych szkół pewnie.
JESTEM NA NIE!
_________________ Punkiem się nie bywa nim się poprostu jest
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum