no dobra, ale nie byliśmy przecież pierwsi! w żaden sposób nie staram się bronić arcyinteligentnej pani Sowińskiej, ale... w Szwecji i USA też zastanawiano się nad tym czy Tinky nie jest gejem
Ja Wam powiem po co Oni to robią. Musza zagłoszyc powazniejsze skandale mniejszymi ale bardziej chucznymi. Tak samo jak Giertych zagłuszył przypały z MW mundurkami w szkołach proste i logiczne i na poziomie naszych polityków
Wysłany: 2007-06-12, 17:59
Polecający: samej sobie :P
ja tam nic do gejów nie mam, mam dużooo znajomych homo i są spoko A z kolesiami to nawet o chłopakach da się rozmawiać
ja też jak byłam kiedyś mała <dawno to było> oglądałam Teletubisie
I jakoś jestem normalna <przynajmniej ja mam takie wrażenie>.
_________________ www.lennykravitz.ovh.org ll You're Site.! <LK3 I was born long ago
I am the chosen I'm the one
I have come to save the day
And I won't leave until I'm done.
Teletubisie to syf, aż wygina. Dzieciak który to dziadostwo ogląda nie wyrośnie na normalnego człowieka.
Normale bajki animowane, jakie były kiedyś w telewizji miały normalnie napisany scenariusz, listę dialogową postaci, itp. itd. poza tym miały jakąś złożoną fabułę i morał.
Jak obejrzę czasem Cartoon Network to mi jaja opadają. Co za gówno ! Wrzaski, błyski, żadnej fabuły tych fimów i wszystkie one obliczone na konflikt między postaciami. I pomyśleć, żerośnie następne pokolenie debili w Ameryce, które się tym faszeruje...
_________________ C'est la vie
C'est la guerre
C'est la 9ieme legere!
Ale z tego co wiem, program jest kierowany do dzieci bardzo malych znaczy sie bardzo mlodych. Byc moze jak my, przepraszam bardzo za to, ale stare konie ogladamy to wnioskujemy, ze jest to zjechane maksymalnie....
A co tresci gorszacych w tym, ze programie - brak slow i tyle, widac, ze kobieta sie nudzi w pracy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum