To jest tylko bajka dla dzieci. Nikt nie patrzy jak w bajkach klną, zabijają się, emanują seksem, tylko jak mają czerwone torebki w bajce która jest naprawde dla dzieci i nikt sie nie powinien czepiac Ale to POLSKA.
Wysłany: 2008-03-21, 21:19
killmen napisał/a:
To jest tylko bajka dla dzieci. Nikt nie patrzy jak w bajkach klną, zabijają się, emanują seksem, tylko jak mają czerwone torebki w bajce która jest naprawde dla dzieci i nikt sie nie powinien czepiac Ale to POLSKA.
To nie jest Polska, tylko wymysł jednej kobiety, której nagle coś do łba strzeliło, że czerwona torebka w rękach pluszowej zabawki to niechybnie oznaka czegoś nienormalnego. I tu nie ma się co Polską wykręcać.
bajka dla dzieci a okazuje sie ze wiele ludzi ja ogląda... lol na prawdę świetne... a dzieci na pewno czują sie zgorszone ze ktoś w bajce ma czerwoną torebkę... to na pewno im skojarzy sie z jednym...
tylko wymysł jednej kobiety, której nagle coś do łba strzeliło
Ty się dowiedz najpierw czyj to wymysł, a nie powtarzasz bzdury
_________________ To jest mój podpis, mam do niego prawo i nie będę na ten temat dyskutować, bo mam prawo do własnego podpisu, tak, jak Ty masz prawo do swojego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum