to byla ironia?? no szakunec!!! tak byla ukryta, ze nie zauwazylem roznicy miedzy Twoja wypowiedzia, a tym co sa przeciwko kaczkom. ja niestety tylko egzystuje
_________________ "Ja kudłaty durnowaty reperuję stare graty!!"
Piszczałka
Malkontenci!! Narzekać to każdy umie. MYślicie, że jakby PO wygrało wybory w 2005 to by było jakoś niesamowicie??
Moje zdanie jest takie- PiS jest bardzo dobrą partią, jestem przekonany, że w nadchodzących wyborach właśnie na nią zagłosuję.
Wszyscy się dąsają, obrażają na Kaczyńskich, Ziobrę i całą te nieudaną koalicję, ale pytanie: jaki byłby rząd? Miał byc mniejszościowy?? Koalicja PiS LPR i Samoobrona była z pewnością względną winą PO.
Bo to właśnie ta partia nie zgodziła się na koalicję z PiS'em. A przecież mogli rządzić, mieć połowę ministerstw. Oni się po prostu obrazili, nie mogli pogodzić się z porażką, więc stali się tzw. "opozycją totalną", krytykującą wszytskich dookoła i siejąc fałsz, obłudę i hipokryzję.
Zrobiono bardzo wiele dobrego. Polska się rozwija, jesteśmy liczącym się członkiem Unii, walczącym o swoje racje, a nieprawość, korupcje, matactwa są bezwzględnie zwalczane.
Przedstawię moją opinie:
W Polsce obecnie nie ma partii na którą warto było oddać swój głos. Są pojedynczy ludzie: Borowski, Mężydło, Borusewicz i kilku im podobnych. Mam dość populistycznych krzyKACZY(3mln mieszkań, nie będzie rządu z warcholstwem, podatki 18-32 itd). Co zrobił wielkiego PIS przez ostatnie 2 lata? Jaką ustawe gospodarczą wprowadził? Walczy z "układem", więc pytam się kto z tego układu siedzi? Mam dość smiesznych konferencji prasowych jakie to pan minister Zero przedstawia niepodwarzalne dowody, by sąd 2 dni później te dowody wyśmiał. Jeśli z tej szarzyzny i papierowych tygrysów mam wybierać to głosuje na mniejsze zło jakim jest PO.
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2007-09-25, 10:46
silver napisał/a:
Jeśli z tej szarzyzny i papierowych tygrysów mam wybierać to głosuje na mniejsze zło jakim jest PO.
W kategorii "mniejsze zło" prowadzi PSL, który postawił w kampanii wyborczej na spokój i gdyby to im się opłaciło to jest nadzieja, że inne partie przestałyby się za przeproszeniem napierdalać na spoty...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum