• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

bro  

Wysłany: 2007-09-23, 17:34   

to byla ironia?? no szakunec!!! tak byla ukryta, ze nie zauwazylem roznicy miedzy Twoja wypowiedzia, a tym co sa przeciwko kaczkom. ja niestety tylko egzystuje

thinker  

Wysłany: 2007-09-23, 18:25   

bro napisał/a:
to byla ironia?? no szakunec!!! tak byla ukryta, ze nie zauwazylem roznicy miedzy Twoja wypowiedzia, a tym co sa przeciwko kaczkom.

kaczki są fajne. jestem przeciwko Kaczyńskim, na stanowiskach, które aktualnie zajmują, prezydent i premier.
ale "królowanie" to była ironia.

bro napisał/a:
ja niestety tylko egzystuje

to szkoda.

ChceCofaćCzas  

Wysłany: 2007-09-24, 13:35   

Malkontenci!! Narzekać to każdy umie. MYślicie, że jakby PO wygrało wybory w 2005 to by było jakoś niesamowicie??
Moje zdanie jest takie- PiS jest bardzo dobrą partią, jestem przekonany, że w nadchodzących wyborach właśnie na nią zagłosuję.
Wszyscy się dąsają, obrażają na Kaczyńskich, Ziobrę i całą te nieudaną koalicję, ale pytanie: jaki byłby rząd? Miał byc mniejszościowy?? Koalicja PiS LPR i Samoobrona była z pewnością względną winą PO.
Bo to właśnie ta partia nie zgodziła się na koalicję z PiS'em. A przecież mogli rządzić, mieć połowę ministerstw. Oni się po prostu obrazili, nie mogli pogodzić się z porażką, więc stali się tzw. "opozycją totalną", krytykującą wszytskich dookoła i siejąc fałsz, obłudę i hipokryzję.
Zrobiono bardzo wiele dobrego. Polska się rozwija, jesteśmy liczącym się członkiem Unii, walczącym o swoje racje, a nieprawość, korupcje, matactwa są bezwzględnie zwalczane.

silver  

Wysłany: 2007-09-25, 09:54   

Przedstawię moją opinie:
W Polsce obecnie nie ma partii na którą warto było oddać swój głos. Są pojedynczy ludzie: Borowski, Mężydło, Borusewicz i kilku im podobnych. Mam dość populistycznych krzyKACZY(3mln mieszkań, nie będzie rządu z warcholstwem, podatki 18-32 itd). Co zrobił wielkiego PIS przez ostatnie 2 lata? Jaką ustawe gospodarczą wprowadził? Walczy z "układem", więc pytam się kto z tego układu siedzi? Mam dość smiesznych konferencji prasowych jakie to pan minister Zero przedstawia niepodwarzalne dowody, by sąd 2 dni później te dowody wyśmiał. Jeśli z tej szarzyzny i papierowych tygrysów mam wybierać to głosuje na mniejsze zło jakim jest PO.

kenusarf  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2007-09-25, 10:46   

silver napisał/a:
Jeśli z tej szarzyzny i papierowych tygrysów mam wybierać to głosuje na mniejsze zło jakim jest PO.

W kategorii "mniejsze zło" prowadzi PSL, który postawił w kampanii wyborczej na spokój i gdyby to im się opłaciło to jest nadzieja, że inne partie przestałyby się za przeproszeniem napierdalać na spoty...

Piotrek94 

Wysłany: 2007-10-10, 16:13   

Jaka partia jest według Was najlepsza? Każda ma na swoim koncie małe przewinienie a niektóre partie to już przegieły. Ja popieram PO

Danielala  

Wysłany: 2007-10-14, 09:32   

http://dirke.wrzuta.pl/audio/9mFndg2eUC/kaczuszki - nasze kaczuszki gdyby nauczyły się tego tańczyć, to do wyborów poprawiłby i kondycję i zgubiłyby brzuszki.

mati1234  

Wysłany: 2007-10-22, 17:34   

Kaczyzm się nie skończył, bo teraz rządzi Donald...

Not4You  

Wysłany: 2007-10-22, 17:43   
   Polecający: wujek Google

mati1234 napisał/a:
Kaczyzm się nie skończył, bo teraz rządzi Donald...

O tak era kaczki nareszcie zakończona!!! :rotfl: Zaczyna się nowa era, era porozumienia kaczek z disnejem (czy jakos tak).

Lame®

SHejk  

Wysłany: 2007-11-02, 10:39   

Całe szczęście Kaczyzm się skończył. :rotfl: A teraz będzie rządzić Kaczor Donald a to różnica wielka. :hyhy:

Odpowiedz do tematu