hanka to totalna idiotka. Przez cała kampnaie prowokowaa jak mogła Mqrcinkiewicza. Ja pis nielubie ale on wydaję się być o wiel sensowniejszym gościem.
KTO BYŁ AN WYBORACH??
_________________ Punkiem się nie bywa nim się poprostu jest
"PiS rządzi przez rok i co zrobił?" Po pierwsze, PiS nie rządzi sam, lecz został zmuszony do tego, żeby zawiązać koalicję z dwiema innymi partiami. Najbardziej mnie bawią posty ludzi, którzy najeżdżają na PiS, że "nic nie robi". Dlaczego do diabła, PO, SLD i ich poplecznicy nie poczekają na oceny pod koniec kadencji? PiS-u nie można samodzielnie rozliczać, trzeba spojrzeć na drugą stronę medalu. Co robi reszta sejmu? Przeszkadza. I robi to celowo, bo większość ludzi potem będzie narzekać tylko na PiS, bo "przecież to oni rządzili". I wtedy nadejdą czasy II PRL.
Frasunek, dla ciebie są to obywatele polski czy polacy, dla mnie są to polscy żydzi.
Cytat:
Mniej Radia Maryja sugeruję, bo to właśnie Rydzykowy nius, że Hanna jest Żydówką.
Ja nie najeżdżam na nią z powodu pochodzenia, tylko stwierdzam fakty. Zastanów się, czy nazwiska typu Schmidt, Nouman, *-stein, Hoffman, Berman (stare nazwisko Marka Borowskiego), Sommer (stare nazwisko Izabeli Sierakowskiej) to polskie nazwiska? To żydowskie nazwiska. Sam sprawdź, ile jest podobnych w polskich mediach.
Cytat:
W polskim sejmie to są obywatele Polski wybrani przez innych obywateli.
Masz rację. Ja jednak popieram człowieka, który ma w korzeniach AK-owców, a nie jednego z czołowych powojennych komunistów. I dobrze mi z tym.
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2006-11-29, 20:45
Cesar napisał/a:
PiS rządzi przez rok i co zrobił?" Po pierwsze, PiS nie rządzi sam, lecz został zmuszony do tego,
Nikt ich nie zmuszał. Sami sobie wybrali tych do których jest im najbliżej.
Cesar napisał/a:
Najbardziej mnie bawią posty ludzi, którzy najeżdżają na PiS, że "nic nie robi". Dlaczego do diabła, PO, SLD i ich poplecznicy nie poczekają na oceny pod koniec kadencji? PiS-u nie można samodzielnie rozliczać, trzeba spojrzeć na drugą stronę medalu. Co robi reszta sejmu?
PO regularnie składa ustawy, które blokuje pisowski marszałek.
A PiS zostanie rozliczony pod koniec kadencji podczas wyborów, co nie pozbawia mnie prawa pisać co sądzę o tym, że przez rok praktycznie nic nie zrobili.
Cesar napisał/a:
Przeszkadza
Jakoś gdy szło o zagarnięcie mediów publicznych to PiS sobie poradził, a we wszystkim innym to im przeszkadzają. Bzdury.
Cesar napisał/a:
Zastanów się, czy nazwiska typu Schmidt, Nouman, *-stein, Hoffman, Berman (stare nazwisko Marka Borowskiego), Sommer (stare nazwisko Izabeli Sierakowskiej) to polskie nazwiska?
1. Żadne z nich nie jest w sejmie. Wymieniłeś zaledwie 2 przykłady i to na nieposiadanie polskich nazwisk u ludzi poza sejmem. W sejmie jest 460 posłów myślę "bardzo sporo" spośród niech to będzie jakieś 100. Czekam aż ich wskażesz.
Cesar napisał/a:
Frasunek, dla ciebie są to obywatele polski czy polacy, dla mnie są to polscy żydzi.
Pochodzenie nie jest istotne. Jak ktoś się urodził i wychował w Polsce i ma obywatelstwo polskie to jest Polakiem. A jak ma ktoś obywatelstwo polskie to ma też bierne prawo wyborcze.
A najbardziej jest przykre, że niektórym ludziom wystarczy powiedzieć ten jest Żydem wymyślić jakieś nazwisko, które niby miał i oni już nie będą na niego głosowali, a jak inni ich wybiorą to piszą na forach takie bzdury jak kuszo.
każda partia w tym kraju jest przeciwko sobie ale ubierają ta wzajemna niechęć w jakies manipulacje i wspolne konszachty. ! Nie ma stu-procentowej prawdy
Rozumiem, że nie jesteś z Warszawy ale głosowałeś przeciwko kandydatowi PiSu, tudzież Marcinkiewiczowi...To możliwe?
A może zechciałbyś zauważyć coś poza czubkiem swojego nosa? Na Warszawie świat się nie kończy. W moim mieście do II tury przeszedł kandydat PiS i lokalnego komitetu. Głosowałem przeciw kandydatowi PiS.
_________________ Gość chcesz dowiedzieć się więcej o wilkach? Strona dla miłośników przyrody:
www.wilk.boo.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum